M.K. Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 @ragu, @Jeronimo Pánové, jakej alkohol? Řeč byla o pivu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 1 minutou, M.K. napsal: @ragu, @Jeronimo Pánové, jakej alkohol? Řeč byla o pivu... Pravda no, někdo pivo používá jako brzdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 @Jeronimo chodím na 7 ráno @M.K. je mi jasný, že upadnu v nelibost, ale pivo nepiju. Rašelina s vůní nemocniční dezinfekce forever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Právě teď, ragu napsal: @Jeronimo chodím na 7 ráno Bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 [mention=17158]Jeronimo[/mention] chodím na 7 ráno @M.K. je mi jasný, že upadnu v nelibost, ale pivo nepiju. Rašelina s vůní nemocniční dezinfekce forever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 28 minutami, ragu napsal: @Jeronimo chodím na 7 ráno @M.K. je mi jasný, že upadnu v nelibost, ale pivo nepiju. Rašelina s vůní nemocniční dezinfekce forever. Další Laphroaig fanoušek. Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Se pridam… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 jojo,u toho jsme se dali dohromady se zenou…prijde mi to tak davno, jak ten letopocet, kdy tu palirnu zalozili… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 3 minutami, Ajaj napsal: jojo,u toho jsme se dali dohromady se zenou…prijde mi to tak davno, jak ten letopocet, kdy tu palirnu zalozili… Hezky napsané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 …ja taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Před hodinou, African napsal: Hezky napsané Nějak mi to přijde, že jak je člověk starší tak stárne rychleji. Minulý víkend sraz ze střední po 26 letech a 2 holky už maj vnoučata. Sem zestárl tak o 5 let jen mi to řekli… Nebo to budou jen ty podzimní deprése. Nejvyšší čas si otevřít flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 20 minutami, Ajaj napsal: Nějak mi to přijde, že jak je člověk starší tak stárne rychleji. Minulý víkend sraz ze střední po 26 letech a 2 holky už maj vnoučata. Sem zestárl tak o 5 let jen mi to řekli… Nebo to budou jen ty podzimní deprése. Nejvyšší čas si otevřít flašku Na našom zraze zo strednej. Spolužiačka spolužiakovi: "Prestaň už prosím o chorobách. Poďme sa baviť radšej o sexe." Ticho. Ja: "Poďme sa radšej baviť o chorobách..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Príprava stretnutia po 20 rokoch: Kam pôjdeme? K Sokolovi, obsluhujú tam baby hore bez! Po 30 rokoch: Kam pôjdeme? K Sokolovi, výborne varia a aj pivo je vynikajúce! Po 40 rokoch: Kam pôjdeme? K Sokolovi, nie je tam ďaleko na záchody... Po 50 rokoch: Kam pôjdeme? K Sokolovi, je tam bezbariérový prístup Po 60 rokoch: Kam pôjdeme? K Sokolovi, ešte sme tam neboli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/velka-britanie-suella-bravermanova-odvolani-rishi-sunak.A231113_094604_zahranicni_kha Některé věci mi hlava asi nikdy nepobere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Suella a Rishi, to jsou jmena do vlady UK, tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Tou "vládou UK" myslíš představenstvo britanistánského chalífátu? Jeden si občas říká o jaká pokroková alotria v EU díky Brexitu přicházíme - ale obávám se že ostrovní progresivisti kteří tuhle "agendu" v Bruselu tlačili už 20 let si stihli pořídit druhé občanství a na původních postech škodí doteď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Copak vláda UK, ale až budou taková netradiční jména ve spolkové vládě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-hlas-na-pousti-evropa-je-pod-utokem-lidi-kteri-ji-chteji-znicit-a-nezmuze-se-na-vic-nez-na-vydesene-kvokani-40450594#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz S Milanem se znám osobně. Za mne palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se