elloco Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 No a pak ta píča ze stáje ČSSD říkala "Zvýšením mezd ve státním sektoru se zvýší odvody z mezd a tím i příjem státního rozpočtu"
Cin Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Ano, popisovala tím tzv. multiplakační efekt. Tzn. pokaždé když ji slyším, tak pláču.
geometr Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 A teď je otázka, kdo je nebezpečnější, jestli naše ministryně (to je množné číslo!) nebo vedle diskutovaný poslanec Volný, hmm....
M.K. Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Aktuálně ty ministryně (nebo spíš maxistryně..? marxistryně..?).
Cin Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Záleží na tom, v kterém diskusním vlákně se to srovnává. V Kam investovat nebo v Čokoládě by zjevně byly nebezečnější mnistryně, v MMA a Ukaž ptáka určitě poslanec Volný, v Humoru, Co mě právě pobavilo / naštvalo se mohou ve vedení střídat případ od případu stejně jak v Kila dolů.
geometr Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 V ukaž ptáka budou nebezpečnější ministryně.
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 před 3 hodinami, elloco napsal: No a pak ta píča ze stáje ČSSD říkala "Zvýšením mezd ve státním sektoru se zvýší odvody z mezd a tím i příjem státního rozpočtu" Jj, to je Maláčové slavné ekonomické Perpetuum debile...
Foundryman Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Odesláno 23. března 2021 Ty dvě zmiňované kravky jsou asi beznadějnej případ a tak nějak je s tím národ smířenej. Těch mašíblů je ale víc, tuhle "ekonomický expert" Kovanda sdělil urbi et orbi, že kvantitativní uvolňování (= vznešený název inflace) má za následek pokles úroků.
straspol Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Odesláno 24. března 2021 před 20 hodinami, M.K. napsal: Aktuálně ty ministryně (nebo spíš maxistryně..? marxistryně..?). Marxisvině...?
warann Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Odesláno 24. března 2021 Tvl si myslis, ze te uz nemuze prekvapit a on to dokaze. Kam ten na to chodi? https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cssd-jan-hamacek-koronavirus.A210322_192445_domaci_lsv?zdroj=vybava_recombee
honza71 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Odesláno 24. března 2021 Rikam to uz dlouho. Mladej komunista Hamacek
Bert Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2021 Tak tohle mne v tom rozhovoru ale pobavilo naprosto nejvíc: ČSSD už několikrát zemi vytáhla z průšvihu, do kterého ji dostala pravice. Hele, o AB jsem kdysi prohlásil, že nás můžou toho dementa zbavit jen demokratické volby, nebo osamělý střelec. Mám ale takový pocit, že Hamáčkovi by stačilo, kdyby dostal v hospodě po tlamě.
tommasini Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Odesláno 25. března 2021 To je jedno, tak dostane po držce venku.
tommasini Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Odesláno 25. března 2021 Ten clanek mi silne pripomina, mandelinku imperialistickehobrouka a vrhneme se na pole ho spolecne vyhubit. Tvl 70 let a porad stejny
paro Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Odesláno 25. března 2021 Prosim vas, je to veledilo nekde k precteni? Platit babidnesu za ty perly se mi nechce. Sent from my iPhone using Tapatalk
bandicoot Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Odesláno 25. března 2021 Už chápu, proč jsou zavřený gunshopy a hospody.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se