Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Turek asi nemůže nikoho překvapit. Vzestup "radikálů" a pravicovejch hnutí ve vícero zemích dává už pár měsíců/let signál, že stávající stav a plány EU (migrace/green deal/gender atd.) se prostě lidem nelíbí a je to vcelku pochopitelný. Jakejkoli spasitel s jednoduchým a přímočarým řešením něčeho, co mi jde proti srsti nebo mě svým způsobem omezuje/ohrožuje, bude vždycky atraktivní pro spoustu lidí. Stačí se podívat na Babiše...

Turek je mi ukradenej, u některejch jeho dřívějších diskuzí kolem elektroaut jsem se bavil, u některejch míň. To bahno, co na něj vytáhli, je mi ukradený taky. Jsem spíš zvědavej, jestli a co předvede dál.. když už se někam dostal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem skoro i rád, že se tam Turek dostal. Nevnímám ho jako nebezpečnýho nacka, spíš jako naivního tlučhubu, něco jako taková ta vesnická bába co je hned se vším hotová, co na srdci to na jazyku, na všechno má řešení. 

Dělat politiku, jakože fakt ji dělat, je řehole. Zájmový skupiny, lobby, schůze, hledání spojenců, návrhy, argumentace, kompromisy na kompromisy. Díky jeho kecům v rámci kampaně a množství lidí co ho volilo má nad sebou Damokluv meč, takže buď všechny zklame tím že bude dělat hovno nebo tam vyhoří. 

• Like 4
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ragu napsal:

Já jsem skoro i rád, že se tam Turek dostal. Nevnímám ho jako nebezpečnýho nacka, spíš jako naivního tlučhubu, něco jako taková ta vesnická bába co je hned se vším hotová, co na srdci to na jazyku, na všechno má řešení. 

Dělat politiku, jakože fakt ji dělat, je řehole. Zájmový skupiny, lobby, schůze, hledání spojenců, návrhy, argumentace, kompromisy na kompromisy. Díky jeho kecům v rámci kampaně a množství lidí co ho volilo má nad sebou Damokluv meč, takže buď všechny zklame tím že bude dělat hovno nebo tam vyhoří. 

Belgie je super, docházka nepovinná, ubytko má gratis, keš jistej, diety na benzin si obhájí - co víc si může chlap v rozpuku přát?

Sem tam se v EP objeví, pošle aparátčíky s nejnovější regulací do řiti a je zlatej i na příště. Když k tomu přidá i pár projevů pro Ukrajinu, tak je to ložený a posbírá úplně každej hlas pravičáka ležící na zemi bez práce. Když jsou ostatní moc nóbl na to je zvednout, zvedne je někdo jinej, tak jednoduchý to je.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Zlý Jabko napsal:

Belgie je super, docházka nepovinná, ubytko má gratis, keš jistej, diety na benzin si obhájí - co víc si může chlap v rozpuku přát?

Sem tam se v EP objeví, pošle aparátčíky s nejnovější regulací do řiti a je zlatej i na příště. Když k tomu přidá i pár projevů pro Ukrajinu, tak je to ložený a posbírá úplně každej hlas pravičáka ležící na zemi bez práce. Když jsou ostatní moc nóbl na to je zvednout, zvedne je někdo jinej, tak jednoduchý to je.

By mě zajímalo jak se na něj budou dívat, když si bude chtít proplatit 35L/100km u toho Bentley nebo co to má a jestli ho vůbec pustí do města 😃

Odkaz ke komentáři

Ten Duke Nukem v obleku mne osobne skor nez nejaky ultrazasadovy "vpravdezilsomkrivdubilsom" spravnak pripada ako borec, ktoreho hlavnou zasadou je, ze nevynecha ziadnu moznost si prilepsit. Nejakym hlbokym vyskumom to teda podlozene nemam, len taky osobny dojem, no o to silnejsi.

Jeho hlavny prinos by kazdopadne mohol byt, ze dianie okolo EP by mohol trochu zpopularizovat medzi pospolitym ludom, podobne ako Vemola svojho casu ukazal Cechom ze existuje MMA :D

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, cali napsal:

...skor nez nejaky ultrazasadovy "vpravdezilsomkrivdubilsom" spravnak pripada ako borec, ktoreho hlavnou zasadou je, ze nevynecha ziadnu moznost si prilepsit. Nejakym hlbokym vyskumom to teda podlozene nemam, len taky osobny dojem, no o to silnejsi.

Trefils přesně, hajzl a obchodník s nadějí, šarlatán, za prachy cokoliv. 

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Žigi napsal:

Tak u něj hlavně nejde zapomínat na zájmy, který budou zajímat pana Chlada :) Mimo ty věci co tu už jsou napsaný.

Myslíš, jako že by jim třeba dal "výherní" automaty do kantýny?

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Conrad napsal:

Normální, slušní, pracující lidé, pokud je ještě vůbec dovoleno takhle to vyslovit a neporušil jsem nějáký zákon právě....tak budou ve zkratce ta poslední hovna s nulovou tolerancí 🤮

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, KFL napsal:

Turek asi nemůže nikoho překvapit. Vzestup "radikálů" a pravicovejch hnutí ve vícero zemích dává už pár měsíců/let signál, že stávající stav a plány EU (migrace/green deal/gender atd.) se prostě lidem nelíbí a je to vcelku pochopitelný. Jakejkoli spasitel s jednoduchým a přímočarým řešením něčeho, co mi jde proti srsti nebo mě svým způsobem omezuje/ohrožuje, bude vždycky atraktivní pro spoustu lidí. Stačí se podívat na Babiše...

Turek je mi ukradenej, u některejch jeho dřívějších diskuzí kolem elektroaut jsem se bavil, u některejch míň. To bahno, co na něj vytáhli, je mi ukradený taky. Jsem spíš zvědavej, jestli a co předvede dál.. když už se někam dostal.

Ten vzestup radikálů/jednoduchých řešení je ale daný šaháním do peněženek občanům v Německu a ve Francii + nezvládnutá migrace. Byrokracie okolo podnikání a zemědělství je pak jen třešinka na dortu.

Peníze, potažmo ekonomika a trh vždy najdou nejlepší cestu. Pokud to politici nepochopí, tak jsou odsouzeni tam nebýt.

Dokud se to dělo mimo tyto dvě silné ekonomiky, tak se v Bruselu nic nedělo a zejména Němci drželi kurz. No teď se jim to doma posralo, Frantíci toho mají taky dost a Holanďani to naházeli Wildersovi nedávno. Tak možná příjdou změny. A pokud ne, tak v dalším volebním období to bude ještě horší.

V sobotu jsem se bavil s bratrancem, který pracuje v zemědělství a výkaznictví zde je fakt peklo. Výkazy CO2 apod. No masakr. 

Stejně tak kamarádka ve větší elektrotechnické firmě. Eko výkazy na kdejakou součástku dovezenou z Taiwanu apod.

Tady se rekrutují protestní voliči, původně volící rozumné strany. A k tomu Turek zapojil mladé ze socek.

Nás se nové výkaznictví možná dotkne v blízké budoucnosti a pokud s tím někdo z vlády, nebo EU parlamentu nebude něco dělat, budu volit taky "Turky". Letos jsem to ještě hodil Vondrovi a Krutílkovi z ODS za EURO7, ale pokud se něco rychle nezmění, tak to nahážu Turkovi, protože si chci ještě v budoucnu koupit 12 válců pod kapotou.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...