geometr Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Tý jo, pěkná Amerika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Nádhera. Fasáda je sibiřský modřín ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu tak to bych taky mohl !! Paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Uf, to je teda něco strašného. To by mělo být v učebnicich jako odstrašující příklad. Jako sebrané spisy na téma "Tudy ne, přátelé!" 1 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu To stojí v Čechách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Asi jo, v Česku... Za mě taky palec dolů...je to taková česká chalupa řízlá představou o americkém domě - a ne nezávidím, i když bych ho nesvedl postavit, ale není to ono prostě - a přitom já rád koloniální architekturu hlavně té z Nové Anglie, ale v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Ano, v jižních Čechách. Malá vesnice, stavení "na konci" obklopené vlastními polnostmi. Tedy pohoršení sousedi nehrozí. Popravdě mě míra zde vyjádřené nelibosti překvapila. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu No, podle fotek má sousedy kolem dokola a hned za prdelí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu S bratrem si sousedí sami sobě dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Je to opravdu trochu směs dvou stylů, což ovšem neznamená, že to v době měnícího se klimatu nutně musí být špatný koncept. Tyhle terasy jsou totiž v extrémně teplých letních měsících k nezaplacení, nejen v USA, ale v tradiční podobě třeba i v Asii. V létě stíní a chladí, v zimě nijak zasadně nebrání světlu a tepelným ziskům. A co je opravdu funkční, to bývá většinou svým způsobem i krásné. Umím si představit, že za nějakou dobu bude tenhle typ staveb v zemědělské krajině resp extravilánu alternativou ke klasickým zděným statkům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Jestli tam v zimě bývá hodně sněhu, jak má kamarád vymyšlené, aby kvůli sněhu ležícímu na střeše terasy nehnily krokve hlavního krovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu (upraveno) Styl on sám nazval "americkej styl z poloviny 19. století - Greek revival ve venkovský variantě". Já to taky vnímám blíže koloniálnímu. O zakončení krokví bych se neobával, podle mýho tam má slušnou světlost a přes půlmetru sněhu tady dlouho neviděli a výhledově ani hned tak neuviděj. Totéž jsem řešil u svýho zápraží, který jsem dodělal minulej měsíc. Nakonec jsem mávl rukou, v mém případě se keramika těch námětků téměř dotýká. E: Ta souvislost k posunu klimatu je neoddiskutovatelná. Polovinu letošního léta jsem se schovával před sluncem v baráku a dílně... už se těším, že příští rok nebudu muset. Upraveno 14. listopadu uživatelem Americkej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Tu verandu má parádní. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Mě se tedy také líbí, fajnový to má 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Líbí se mi,že si to dělal sámCo se vzhledu týče,tak je to horská chalupa obehnaná terasou a popravdě šlo by to vkusněji. Ale každému se líbí něco jiného Jinak poslední co jsem letos postavilUdírna teda není má práce,jen jsem ji doupravoval a udělal dočasné stání Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 19 hodinami, Americkej napsal: Styl on sám nazval "americkej styl z poloviny 19. století - Greek revival ve venkovský variantě". tyjo, včetně charakteristických výsuvných oken. palec nahoru za dřevostavbu, i když forma českého venkovského domu by byla asi vhodnější. ale když jsou lidi schopni postavit si kanadský srub v satelitu, tak tohle je ještě paráda. a to stínění kolem dokola je super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Po hašení je dobré nechat vápno dozrát pod vodou. Sklípek byl sice vysířený, ale další dezinfekce vápnem nezaškodí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu V 14. 11. 2024 v 12:05, Americkej napsal: jak tam večer sedí na terase a čistí Winchesterovku a revolvery. Pěkný domek. Nechtěl bych ho udržovat (natírat) a lézt do schodů. Za 30 let bude mít luxusní patinu. Palec nahoru za vybočení z mainstremu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Zajímalo by mě, jak máte řešený vnitřní dekor u plastových oken. Stejný dekor jako venku, nebo vevnitř bílá, nebo dokonce vevnitř jiný dekor než venku. Kdo stavěl v posledních letech, jak to máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se