bedan Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Já bych se rozhodoval mezi dlažbou na terče a tropickým dřevem a havní faktor byl oslunění. pokud Ti na dlažbu bude svítit slunce, nešlápneš na ni holou nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Dlažba na terče a úplně super - za den položené a pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Já se teď týden prcal se zamkovkou u vchodu+nějaké obrubníky kolem domu.Zamkovka dnes konečně položena . Zítra se asi nepohnu,žena si vybrala velkoformat. Bohužel jí delaj jako pojezdovku v síle 80mm.Zítra ještě dořezy,písek a pro letošek snad už dá pokojJinak Jardo dej dlažbu na terče. Také mě to čeká na obou terasách a asi nejlepší varianta Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Dobře ty, šikovní lidí mají můj respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Dobře se s tím sereš....respekt. já bych uměl akorát odborně čumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Jenom technická - není označení zámkovka vyhrazeno pro betonovou dlažbu tvarovanou tak, aby do sebe jednotlivé segmenty zapadly a minimálně v jednom směru se nerozjížděly? Není tohle prostě velkoformátová? Nechci prudit, jen si to ujasnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Před hodinou, Altrigo napsal: Jenom technická - není označení zámkovka vyhrazeno pro betonovou dlažbu tvarovanou tak, aby do sebe jednotlivé segmenty zapadly a minimálně v jednom směru se nerozjížděly? Není tohle prostě velkoformátová? Nechci prudit, jen si to ujasnit Je to jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Trochu slovíčkaření .... https://www.dek.cz/produkty/vypis/12068-zamkova-dlazba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 (upraveno) Chtěl jsem se jen ujistit, že to správně chápu já Zda ten výraz správně používá DEK nebo Juraj je mi vcelku fuk https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Zámková_dlažba Upraveno 27. října 2023 uživatelem Altrigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Jj,je to tak. Ono ti to po skoro po třech paletach tady toho závaží už moc nemyslí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Uplně chápu a máš můj respekt! Já jsem na tyhle věci levej, tak zbytečně přeplácím řemeslníky a mám nervy z jejich nedodržování termínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 V 26. 10. 2023 v 16:10, Xenomorfus napsal: ..... Po - vyklizeni, odpojeni spotrebicu, radiatoru and shit. Ut-st demolice, vyklizeni, odstraneni vany, skrabani, penetrace. Dnes pretazeni vody, odpady. Zitra priprava podlahy a sten - betonaz, srovnani and shit. So+ne obklady, dlazba, strop. Pristi tyden osazeni sprchaku, umuvadla, hajzlu. Pocitam, ze streda bych mohl byt hotov. Takze tradicni festival naivity... Problem vsude, kam se sahlo, vcera navic svatek a vsecko zavreno. Steny krive natolik, ze se dve v horni tretine musi srovnat wedi deskama, protoze omitkou to proste nejde (10 cm odklon od svisle osy). I tak na koupelku v rozmerech 180x200 (a to je jeste 30 cm odskok) na steny padlo !15! pytlu jadrovky, 3 pytle lepidla (neco ytong). V podlaze jsou 4 pytle šnelbetonu a dva pytle nivelacky. Zitra tedy dorovnani "wedinama" a hydroska. V utery zaciname obkladat.... Jeblo by me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 jo, ta kvalita prace tehda. to by me zajimalo jak hloupi nebo vozrali ti zedníci museli byt, nebo na to tak srat, aby takhle moc zkurvili obyčejnou zdenou stenu. ja doma taky bojuju s tehdejším lajdactvim, ale neni to tak strasny jako tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 jo, ta kvalita prace tehda. to by me zajimalo jak hloupi nebo vozrali ti zedníci museli byt, nebo na to tak srat, aby takhle moc zkurvili obyčejnou zdenou stenu. ja doma taky bojuju s tehdejším lajdactvim, ale neni to tak strasny jako tohle.Mi připomíná když jsme doma zdily příčky a od mojí z vedlejší místnosti jsem slyšel :To je dobrý. Tak to se mi ježily vlasy na hlavě Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Jo, tenhle barak lepili strasne. Zdi z cihel na kant propojenych jinou kolmou cihlou na kant... Nebo (zrejme) podomacku vyrobenych cihel ve stylu veprovice z malty??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 40 minutami, Xenomorfus napsal: Jo, tenhle barak lepili strasne. Zdi z cihel na kant propojenych jinou kolmou cihlou na kant... Nebo (zrejme) podomacku vyrobenych cihel ve stylu veprovice z malty??? Doma jsem našel nenosnou stěnu z cihel na kant šikmo pod uhlem 45 stupňů, propojených ocelovým páskem. ( rok 1933).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Barak se stavel 1957-59. S tema sikmyma cihlama to je zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Bývalý kolega z práce tomu říkal : " práce starých mistrů" ( odevzdaně) Jinak taky do 7 cm malta přísahala,nad 7 cm je cihla na kant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 @Jarett předpokládám, že tam nebudeš mít střechu, takže tam bude svítit slunce a nechodíš tam ze zahrady, ale jen z interiéru. Tak si dej modřín nebo akát, nebo nějaké jiné tvrdé dřevo. Natři to tímhle olejem https://www.olejenadrevo.cz/olejenadrevo/eshop/25-1-Terasovy-olej, včetně podkladních dřevěných konstrukcí a použij nerez spojovací materiál. Prkna bych dal hladké, bez drážek, bo se v tom drží bordel a voda. Hliník nebo dlažba budou v létě horké jako svině, takže tam nebudeš moc naboso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Modřín dělá časem třísky, na pochozí povrch bych si ho nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se