eskimak Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Chlast vyřešíme.Já ode dneška bydlím;!!!Uprimne blahozelam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Gratuluju Máro, ať jste v novém domečku šťastní a zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Tak po pár dnech posunu soutěž postav garáž... Jedna strana hotová, zítra hřeben v pondělí se druhá strana. Pak štíty...Fotka s hokejem je starší ale snad to pochopíte:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Mas to krasne, ale ja by som si tam telku ani nedaval (ale zas ja ju nemam ani teraz). Skryt projektor, vytahovacie platno za tram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 By se sem ani moja nestehovala kdyby nemohla koukat na ty svoje seriály... A projektor jsem měl cca pět let na bytě a řekl jsem si, že na baráku už ho ani nechcu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Dnes jsme s tchánem začali dělat krovy. Ve dvou to moc rychle nejde a 6cm hoblík spíš zdržuje :-D ale tak nikam nespěcháme :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 krása s tím dřevem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Soused to má pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Jo ten se mi taky moc líbí, bohužel žena je poněkud staromódní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Tvoje žena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Ano moje. Sousedův barák je moderně pojatá stavba, nebo na mě tak působí, ale já se musel držet klasiky. Ve výsledku je mi to jedno, všechno lepší než panelák se sousedem, který má 4 děti a každé jedno z nich učí na kytaru, flétnu, klavír, zpěv, harmoniku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Hezký, jen ve dvou.Moje krovy zde, tak menší posun. Blbé je, že tesař dělá na vlastní dřevostavbě, takže je to trošku pomalejší, než jsem si zavdal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Počasí na krovy jak dělané. Dnes jsme s tím trochu pohnuli, aby ne, když jsme konečne byli zase ve třech. Ve třech se trám lépe táhne ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Dotaz na zkusene. Mam moznost vyplatit segru a koupit radovku na super miste, kde jsem vyrustal. Jenze stav je temer haverijni. Jde o vetknutou stavbu z 20.let, hodne toho udelal sam deda, tak je to potreba vzit zgruntu, od elektriky, pres rozvody, odpady,fasadu, okna, dvere, vnitrni stuky az mozna i po podkopani a odizolovani objektu (ve sklepe je plisen a vlhke zdivo). Baracek je to malickej, vlastne takove vertikalni bydleni, na patre velka chodba a 1+1 s koupelnou a to 3x nad sebou. Nicmene pro me je ta lokalita top a i ta mini zahradka ve vnitrobloku je pro me jako pro lenocha akorat. Da se nejak hodne zhruba odhadnout na kolik by me to prislo? Prodal bych aktualni byt, vyplatil segru a pustil se do toho. Ale mam nefalsovanej strach, ze me to sezere za ziva. Uvitam i doporuceni na architekta, ale obavam se, ze nenadela nic, pamatkar je svina a budeme to muse defakto komplet zachovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Počasí na krovy jak dělané. Dnes jsme s tím trochu pohnuli, aby ne, když jsme konečne byli zase ve třech. Ve třech se trám lépe táhne ;-)vypadá to parádně. sháním někoho, kdo by mi na podzim udělal střechu, nebudeš mít čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Když to tak čtu, tak by tě vyšlo levněji to strhnout a postavit znova. Ze starýho baráku stejně novej neuděláš. A jen do nečeho kopneš, tak narazíš na další problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 V podstate nepoznam nikoho kto prekonal nejaku masivnejsiu rekonstrukciu stareho baraku a s odstupom casu netvrdil ze lepsie by bolo byvalo to zborit a postavit nove. Ale zas ked to miesto milujes, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Maro gratuluji dodatečně, taky vzpomínám, když jsme ještě neměli zapojený plyn, byli bez teplé vody, ale chrápali jsme na madraci u krbu :-) plyn nám zapojili 20.12. a dveře dovezli 23.12. to byly panečku vánoce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 uffe, podle toho, co píšeš, že bys chtěl udělat a co barák potřebuje, asi půjde (může jít) o sedminístnou investici. Záleží i na úrovni použitých materiálů. Doporučuju pozvat si nějakou stavební firmu, která by uměla dodat vše, co chceš/potřebuješ, aby jsi se dozvěděl alespoň indikativní cenu - výši investice. Pak se rozhodneš pro výsledný rozsah a můžeš začít s projektem a nechat ho nacenit vždycky v nějakém uceleném stavu. A rekonstrukce většinou znamená nějaké překvapení = nečekanou skutečnost, která ovlivní výslednou výši investice (většinou ji ještě zvýší). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Když to tak čtu, tak by tě vyšlo levněji to strhnout a postavit znova. Ze starýho baráku stejně novej neuděláš. A jen do nečeho kopneš, tak narazíš na další problém.+1. Spocti si novej barak. Na rekonstrukci se vybodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se