mAra_ Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V pátek asi pojedu trasa Liberec Zlín... Pokud nebude nějak extra pršet, chci jet na motorce. A v neděli zpět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Vážení, potřeboval bych příští týden ve čtvrtek odpoledne poslat sebe z okolí Prostějova do Prahy. Odjíždím na loď s posádkou, která nemůže jet přes můj obvyklý vyzvedávací bod v Brně a nechce se mi trávit čtyři hodiny ve vlacích s hadrem na hubě. Nebudete mít někdo cestu, že byste mě s krosnou přibrali? Jsem čistotný a očkovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Ahoj, potřeboval bych přiblížit skládací kolo z Košic směrem k Brnu. Nebude mít někdo cestu? Díky za případnou sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Pratele, nekdo co nejdrive z Prahy do Bratislavy, prosim? Potreboval bych prevezt balicek. Tisicere diky, odmena jista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Před hodinou, Murphy97 napsal: Pratele, nekdo co nejdrive z Prahy do Bratislavy, prosim? Potreboval bych prevezt balicek. Tisicere diky, odmena jista. Vyreseno, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Nechystá se někdo z lidí, které osobně znám, tento týden na cestu Brno - Praha - Brno, nebo Praha - Brno - Praha, případně jen Brno - Praha? Středně velký balíček, odměna nebo lahvinka to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Vyřešeno, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 taky jsem nemohl toto vlakno zapana najit, tak diky Marty hned tedy poptam, nahodou nekdo z Prahy do Znojma? potreboval bych to promtne, jinak budu muset resit nejakou zasilkovnu balicek malinkatej dekuji predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Vyškov -> Praha, nebo Vyškov -> Hradec Králové. Nepojedete někdo v dohledné době? Bohužel se nejedná o zrovna malou věc, sadu 18” liťáku s pneu Pán zarytě trvá na osobním vyzvednutí. Kdyby byl někdo ochotný s tím pomoct, budu moc vděčný a revanž je samozřejmost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Někdo co bude mít Praha-Plzeň příští týden prosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 V 29. 10. 2021 v 12:29, TomNguyen napsal: Někdo co bude mít Praha-Plzeň příští týden prosím ? Já pojedu v pátek odpoledne (možná i ve čtvrtek) Hořovice -> Plzeň. Jsem ochoten se přiblížit k Berounu. Tak kdyby to náhodou pomohlo, ozvi se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 16 hodinami, M.K. napsal: Já pojedu v pátek odpoledne (možná i ve čtvrtek) Hořovice -> Plzeň. Jsem ochoten se přiblížit k Berounu. Tak kdyby to náhodou pomohlo, ozvi se... Čau. Díky moc za nabídku, nakonec jsme s kolegou domluvili na Zásilkovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 V 9. 12. 2018 v 12:42, dtx napsal: Jezdím každý týden Plzeň - Slovensko (až za Nitru) a zpět. Vyzvednout něco nejlépe v okolí dalnice mi nedělá problém. Nabídka stále platí. Od začátku doby Covidový jezdím obvykle každý druhý týden (Plzeň-Praha-Brno-Bratislava-Trnava-Nitra a zpět). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 (upraveno) Dřív než to zkusím mezi kamarády z Blavy nechronomagory, nenajde se tu prosím dobrá duše, která v dohledné době pojede Batislava - Brno/Praha/cokoliv na moravě na sever od Brna... potřeboval bych přiblížit jedny hodinky Rád se odvděčím nějakým kafepivoobědem Upraveno 4. listopadu 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 22 minutami, Lamiczka napsal: Dřív než to zkusím mezi kamarády z Blavy nechronomagory, nenajde se tu prosím dobrá duše, která v dohledné době pojede Batislava - Brno/Praha/cokoliv na moravě na sever od Brna... potřeboval bych přiblížit jedny hodinky Rád se odvděčím nějakým kafepivoobědem SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Rychloakce. Jen zítra. Brno->Praha. Nejedete někdo? Hodinky. Odměna jistá. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Na todle je šance ještě menší, než o post výše… ale zkusim. Nemáte někdo cestu Kolín nad Rýnem -> ČR teď během pár dnů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Posledně jsem tu měl štěstí, pokud by náhodou jel někdo trasu Bratislava - Brno nebo dokonce dál směr Svitavy, budu moc vvděčný, jen tentokrát by to byl kafemlejnek, takže nic moc maličkýho do kapsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Já pojedu ve čtvrtek trasu lbc -> zln. Pres Humpolec... Tak kdyby někdo potřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Kdyby jel náhodou v brzké době z Prahy směr Morava, nejlépe Zlínsko, prosím SZ. Krabice cca 30 kg. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se