KFL Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Vanocni stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 (upraveno) V 23. 12. 2022 v 22:35, Radik napsal: A proč by tam nesměli? To je jasné.... Drahá kožená sedačka. Jenom to zašpiní... Malá to kouše. Dneska byli cca tři hodiny venku spolu sami. A malá žije. Bude to dobré Edit: na druhé fotce má hubu od jogurtu. Upraveno 24. prosince 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 To je pohled - vím všechno jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Naše nová staffbulí láska... máme ji 3 dny, zatím fungujeme v extrémech - půl dne se nezvedne z gauče a druhou půlku máme bengál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Bilbo děkuje za přízeň a posílá vánoční pozdrav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Moje Blaženka. Je to absolutní miláček, ale nedoporučuji pohybovat se po domě bez mého vědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 V 19. 12. 2022 v 21:36, mamenec napsal: Ja ted rozmyslim jakeho vybrat noveho partaka. Placam se v tom teda slusne.. zacnimam u krizencu z utulku a koncim u psu s PP. Koho se clovek zepta, ten neda dopustit na to co ma doma. Kamoska veterinarka mi tak 80% napadu rozmlouva (ten je debilni, ty sou preslechteny, ty nemocny, ty zly,..) Bych chtel spis stredne velky plemeno,psa v dospelosti 20 - 40kg, hodnyho k detem, schopnyho zit trvale venku. Zatim nejbliz je labrador, mozna irsky setr,... Nejaky dalsi napad? Labra bude ideální. Jen za mě bych ho nechal bydlet v posteli, ale schopen žít venku je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Ahoj, já jsem Ludvík, přezubuju tak šišlám. Norfolk teriér, 5,5 měsíce. Dnes jsem šel do ZOO. Njelepčí byili vembloudi páč jsem je zajímal. 7 měsíců. Spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Prisaham ze so zmiznutim Santa Clausa nemam nic spolocne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) Jak se ty role časem mění.. 2022: 2019: Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 21 minutami, mAra_ napsal: Jak se ty role časem mění.. 2022: 2019: Super srovnání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Před hodinou, mAra_ napsal: Jak se ty role časem mění.. 2022: 2019: Časy se mění...... (Golden Kids) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Pratele, kamaradi,Preji vam i vasim hafikum vse nej do noveho roku a zaroven jsem si prisel pro radu. S porizenim noveho zlataka jsme dostali od chovatelky doporuceni pouzivat nemecke krmivo Reico Vital. Nasadili jsme to i starousovi a uspesne tim oba krmili skoro dva roky. Musim rict, ze krmeni od dane znacky bylo fakt super. Oba psi prospivali, nemeli zadne strevni potize, i starous je vitalni a ma peknou srst. Posledni cca mesic ovsem oba krmivo zacali bojkotovat a do zradla je clovek musi spis nutit. Zatim to nevypada, ze by to melo nejaky spatny vliv na jejich aktivni zivot. Asi proste po dvou letech chteji zmenu.Uvital bych proto doporuceni na nejake kvalitni krmivo, ktere bychom mohli vyzkouset. Jedeme granule at maji spravne namichany pomer vitaminu a mineralu. Starouse jsme kdysi krmili znackou Brit, ale toho uz se taky prejedl a navic s Britem mel porad nejake strevni problemy.Ja jsem v tomhle novacek a zas tak se nevyznam, akorat mi prijde, ze krmeni, co mivaj v tech klasickych shopech jako je superzoo apod. tak bud je to sunt, nebo predrazene. Takze pokud byste treba meli tip na nejakeho maleho vyrobce, ktery to ale nesidi, tak budu jen rad. Zaroven jak jsem psal vys, tak za sebe produkty od Reico Vital opravdu doporucuju. Diky vsem za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Ondro, zkuste granule od "Taste of the Wild". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Jardo, dik. Mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) Budeš musieť skúšať, môj napr. na Taste of wilde zareagoval takou alergiou, že si rozškrabal celý hrudník. Predtým mal alergickú reakciu aj na Acanu, ktorú dostával ako šteňa, tú asi získal postupne. Dostal potom Brit Care, alergia ustúpila, ale nadšený z nich nebol. Celkom mu chutilo N&D, (aj kocúr mu ich kradol :), ale dosť pribral, tak sme na doporučenie z väčšej chovnej stanice zmenili na Allevu (aj kocúrovi ;), zatiaľ spokojnosť. Proste, talianska kuchyňa... Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem M109 Keď spomínaš malého výrobcu, skúsili sme Bodreeka (Bodreek.sk), celkom spokojnosť, akurát preferujem väčšie granule, predsa len má trochu väčšiu papuľku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 7 hodinami, shewcza napsal: Ondro, zkuste granule od "Taste of the Wild". To jsme kupovali Russlovi roky bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 My doma sice psa nemáme, ale rodiče od manželky mají 3 a Taste of the Wild používají druhým rokem k absolutní spokojenosti. Je tedy pravda, že to asi úplně nesplňuje vstupní požadavky, ale za zkoušku to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se