Karlos Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Prijdu do kavarny a kluk mi rika "jak se mate dnes?". Potrebuju nejakej tutorial jak ho odpovedi nenasrat a zajistit, aby se dal na nic neptal. A zaroven nebejt za debila. Proc se ty lidi doboha ptaj kdyz oba vime ze nas to ani jednoho nezajima. Boze.To je takový relikt z minulých dob, když ještě lidé bývali tak nějak normální a v pohodě, stejně jako někteří lidé mají stále ještě tendenci zdravit. Bohužel se doba změnila, množství, nálada a priority lidí taky, tak se teď mění i zvyky a chování. Nezadržitelně, nevratně.
cali Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Su dve moznosti:1) Keby lepsie, nevydrzim,.... vodku pls.2) Zacat mu fakt vykladat jak si sa dnes mal, aka rano bola stolica a ze ta zena/deti/pes/sefova/.... nasrali uz rano a ze by si sa najradsej zabil ale aspon na chronomagu su na Teba mili a ze chronomag to je take jedno super forum gentlemanov a ... a neboj on sa sam coskoro opyta co to teda bude.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Prijdu do kavarny a kluk mi rika "jak se mate dnes?". Potrebuju nejakej tutorial jak ho odpovedi nenasrat a zajistit, aby se dal na nic neptal. A zaroven nebejt za debila. Proc se ty lidi doboha ptaj kdyz oba vime ze nas to ani jednoho nezajima. Boze.Normálně mu řekni: "Komu tykáš, čuráku?"
Waya03 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Já jsem tak trochu asociál, ale takovýhle zvořilostní otázky ještě celkem dobře zvládám. Tak mě potěšilo že to asi neni se mnou ještě tak zlý :-D
geometr Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) Já taky nemám někdy náladu si s nikým povídat. Ale pozná to na mně jen moje žena, máma, táta, možná děti a když nechci s nikym mluvit nelezu mezi lidi. A taky jsou zdvořilostní otázky, na které se konkrétně nemusí odpovídat, to mě naučili doma. A to nemam pocit, že mam fejk rodiče a fejk výchovu. A jinak, zycee, když si teda nechtěl bejt fejk, měl si mu říct, že to stojí dneska za hovno, konec konců se zeptal, tak co, sis mohl ulevit. Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem geometr
azeppelin Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Dobrý den, jak se dnes máte?Co čumíš, s kým kurva mluvíš?!
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Normálně mu řekni: "Komu tykáš, čuráku?"Já bych mu jí spíš rovnou poslal, proč se zdržovat.
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 A jinak nucené konverzace nesnáším, vlastně se s cizíma lidmi bavím pokud v tom nemám nějaký zájem. Ale nikdy mě nenapadlo nad tím přemýšlet, jen to přejdu nebo neurčitě odpovím, když je někdo už moc otravný, tak mu řeknu: "promiň ale já nemám náladu si povídat " Lidi to respektují s vyjímkou městské policie teda.....
Franta Dobrota Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Jak cizinci vidí Čechy: nesprchují se (smrdí) a jsou permanentně nasraní, nezdvořilí a zamračení. Takové prosté "how are you" nebo "wie geht's" je ještě více nasere... Ale ti ostatní jsou divní a otravní... :-/
Drooz3R Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Mimochodem, zkuste někdy angličanovi odpovědět na jeho pozdrav "How are you?" jinak než že "dobře", pozorovat jak se snaží skrýt všechny výrazy od kyselého ksichtu, přes urážku na cti až po znechucení, co se mu samovolně nahrnou do obličeje, je k nezaplacení
Návštěvník YPO Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) tak můžeš říct "mám se špatně, ale dobře to snáším" mi máme jednu takovou linku přes centrum, kde je výskyt mimozemců velmi veliký a když někdo přijde s "How are you?" ...... tak mu řeknu "na píču" ....on zvedne palec jakože OK ..... já mu prodám lístek za 40 a jsme oba spokojení Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem YPO
Frostie Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Třeba si myslí, že na píču znamená Very well, sir... :-)
Návštěvník YPO Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Třeba si myslí, že na píču znamená Very well, sir... :-) ......voni jsou to možná .... spíš určitě taky pokrytci, ale vozím je radši než tu českou svoloč ..... věčně nespokojenou
montemar Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 nedavno v egypte: vsichni pinglove furt na me: jak ze maz?a hned si i odpovidali : na hovno, vid.. češi...
nickolas Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Kazdej jsme obcas trosku kokot, ale nekteri si v tom primo libujem...
Návštěvník YPO Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 no a proto jsou diskuzní fóra .... není tolik vražd ...... je to dobře vymyšlený
Americkej Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Sem šel trochu do sebe a začal chodit 3x tejdně plavat. Ale himl fix, za 14 dní třetí opar už je moc... standart bejval 1x do roka
zceyee Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Kdysi jsem prisel do kavarny, sednul jsem si a obsluha mi s usmevem prinesla kafe, já pozdravil a poděkoval. Dneska přijdu do kavárny, hipster tam 30 minut mele baristovi kraviny a je strašně cool, při zaplacení hledá 40 korun v drobnejch. Nevim jak můžou vydělávat, když se přizpůsobí těmhle lidem. Ale jo, vyřešil jsem to, šel jsem do jiný kavárny.
Bert Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 ............. hipster tam 30 minut mele baristovi kraviny ............. Moooc hezky jsi to chlapče napsal, moooc hezky. Pod tohle se fakt klidně podepíšu. To, co poslední dobou slyším za 3,14čoviny o kávě mně už ani nebaví vyvracet.
Doporučené příspěvky