kloubik Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 (upraveno) 2 tydny zpátky kamarád to samé s novou M5. Dát auto do neutralu neuměli ani 2 technici z bmw, nakonec museli volat odtahovku s ramenem a zvednout auto na korbu. Taky jsem mu původně radil zvednout držák nápojů jak je to u e90,ale bohužel :-) Upraveno 28. června 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Nějak se nám tady ty mrtvé bavoráky hromadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 U Lexusu je vedle voliče převodovky tlačítko "shift", to při vypnutém motoru stiskneš společně s brzdou a zařadíš N. Easy. Nechápu, proč to jinde dělají tak složitě. Akorát jsem to ještě nikdy nepotřeboval a to má manželčino RX právě 7 let a 180tkm. Vloni na podzim jsme měnili první žárovku. Moje má zatím necelý rok a 45 tis., takže teprve zajíždím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Jsem vytočený z ozvučení akce topgearliveZvukař je buď hluchý nebo sadista nebo hluchý sadistaJá mám rád muziku hodně nahlas, ale toto bylo daleko přes všechny čárySyn tam vydržel půl hodiny, pak se rozplakal z nesnesitelných bolestí hlavy, tak jsem odešli. No a venku se z toho stresu ještě poblinkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Nějak se nám tady ty mrtvé bavoráky hromadí... Teda tohle bych nečekal, kdyby to byl jeden případ, ale takhle? Nějakou chybku tam maj soudruzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 hromadi? jeden pripad u nas, jeden ve svajcu a jeden ve statech? je nas tu jak na..., to je cely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Teda tohle bych nečekal, kdyby to byl jeden případ, ale takhle? Nějakou chybku tam maj soudruzi.Je to tragedie. Nekupujte si ty bavoraky hosi, je to poruchovej ksindl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 (upraveno) Todle až si přečtě těn s těmi 4 výfuky, teď nevím ten jeho nick, tak ten tu modrou raketu pošle ze skály :-) Upraveno 28. června 2014 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Todle až si přečtě těn s těmi 4 výfuky, teď nevím ten jeho nick, tak ten tu modrou raketu pošle ze skály :-)Ten uz se tady asi vyradil a ted hazi sajny asi na nejakym dalsim foru v poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 (upraveno) a dává se tu za příklad spolehlivosti auto, co má najeto do 200 tis. km.... to sme to dopracovali Upraveno 28. června 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Todle až si přečtě těn s těmi 4 výfuky, teď nevím ten jeho nick, tak ten tu modrou raketu pošle ze skály :-)Myslíčš Láska je fajn asi néééééééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 To jak se nam v noci opet vyhly seste. Sakra, tady uz dva mesice nesprchlo, vsechno je jak troud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Jsem vytočený z ozvučení akce topgearliveZvukař je buď hluchý nebo sadista nebo hluchý sadistaJá mám rád muziku hodně nahlas, ale toto bylo daleko přes všechny čárySyn tam vydržel půl hodiny, pak se rozplakal z nesnesitelných bolestí hlavy, tak jsem odešli. No a venku se z toho stresu ještě poblinkalJj, bylo to dost peklo, chvilema jen bilej hluk, ani auta nebyly slyset. Sedel jsem asi 10 m od beden . Vedle me sedel tak 10-letej kluk se zacpanejma usima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 chcije a chcije....:/ zrovna kdyz máme oslavu a je v plánu grilování.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Já jsem sem chtěl napsat, že jsem objevil nějaká škaredě hnijící místa na kastli své 14 let staré Carismy poté, co jsem si s ní minulý víkend přivezl loď přes louku přímo k řece, přemístil se svižně po dálnici přes půl republiky a tam ji zase používal jako nákladní auto pro odvoz stavební suti, ale pročetl jsem si tady dvě stránky zpátky a už mě to vůbec neštve Dokonce začínám konečně mít jasno v tom, co pořídím jako nástupce, až tenhle Japončík zavrčí naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Už včera, ale za to nas..štvalo mě to dost a na hodně dlouho.Já teda nejsem nějaký nepřítel mága při lezení, sám ho tahám i když je třeba celou dobu zavřený na zadeli. Ale co jsem viděl včera na Bořni mi vyrazilo dech, to jsem neviděl za celých bezmála 20 let co lezu, snad ani v cestách mnohem vyšší obtížnosti, natož v 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Muzes pls nejak vysvetlit nam, nelezcum...? Ja jen vidim oko ve skale a nevim, co je spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Asi ty fleky vod magnezia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Chybí karabina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Ty bily fleky od magnezia. Povetsinou je aspon slusny kdyz uz nekdo takhle zbesile maguje ze to po sobe ocisti. Pitrs: s kym ses vydal na UFO? hrozne pekna kratsi vicedelka co ste jeste dali? Doufam ze az se vratim tak pojedem lezt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky