Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

2 tydny zpátky kamarád to samé s novou M5. Dát auto do neutralu neuměli ani 2 technici z bmw, nakonec museli volat odtahovku s ramenem a zvednout auto na korbu.

Taky jsem mu původně radil zvednout držák nápojů jak je to u e90,ale bohužel :-)

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Lexusu je vedle voliče převodovky tlačítko "shift", to při vypnutém motoru stiskneš společně s brzdou a zařadíš N. Easy. Nechápu, proč to jinde dělají tak složitě. Akorát jsem to ještě nikdy nepotřeboval a to má manželčino RX právě 7 let a 180tkm. Vloni na podzim jsme měnili první žárovku. Moje má zatím necelý rok a 45 tis., takže teprve zajíždím:)

Odkaz ke komentáři

Jsem vytočený z ozvučení akce topgearlive

Zvukař je buď hluchý nebo sadista nebo hluchý sadista

Já mám rád muziku hodně nahlas, ale toto bylo daleko přes všechny čáry

Syn tam vydržel půl hodiny, pak se rozplakal z nesnesitelných bolestí hlavy, tak jsem odešli. No a venku se z toho stresu ještě poblinkal

Odkaz ke komentáři

Jsem vytočený z ozvučení akce topgearlive

Zvukař je buď hluchý nebo sadista nebo hluchý sadista

Já mám rád muziku hodně nahlas, ale toto bylo daleko přes všechny čáry

Syn tam vydržel půl hodiny, pak se rozplakal z nesnesitelných bolestí hlavy, tak jsem odešli. No a venku se z toho stresu ještě poblinkal

Jj, bylo to dost peklo, chvilema jen bilej hluk, ani auta nebyly slyset. Sedel jsem asi 10 m od beden :(.

Vedle me sedel tak 10-letej kluk se zacpanejma usima..

Odkaz ke komentáři

Já jsem sem chtěl napsat, že jsem objevil nějaká škaredě hnijící místa na kastli své 14 let staré Carismy poté, co jsem si s ní minulý víkend přivezl loď přes louku přímo k řece, přemístil se svižně po dálnici přes půl republiky a tam ji zase používal jako nákladní auto pro odvoz stavební suti, ale pročetl jsem si tady dvě stránky zpátky a už mě to vůbec neštve  :lol2: Dokonce začínám konečně mít jasno v tom, co pořídím jako nástupce, až tenhle Japončík zavrčí naposledy  :)

Odkaz ke komentáři

Už včera, ale za to nas..štvalo mě to dost a na hodně dlouho.
Já teda nejsem nějaký nepřítel mága při lezení, sám ho tahám i když je třeba celou dobu zavřený na zadeli. Ale co jsem viděl včera na Bořni mi vyrazilo dech, to jsem neviděl za celých bezmála 20 let co lezu, snad ani v cestách mnohem vyšší obtížnosti, natož v 5.

post-26288-0-98515500-1404059174_thumb.jpg

post-26288-0-05684200-1404059206_thumb.jpg

post-26288-0-78886500-1404059233_thumb.jpg

post-26288-0-38421900-1404059256_thumb.jpg

post-26288-0-29975700-1404059280_thumb.jpg

post-26288-0-80975100-1404059305_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...