jacob Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Přeji, ať máš zásilku brzy u sebe. Já znám ten pocit, když člověk zaplatí drahé poštovné a pak to jako mrcha leží na celnici.
Hodo65 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Díky za účast, tohle se mi zatím opravdu nikdy nestalo, tak budu doufat, že příště už to proběhne hladce jako kdykoliv předtím. Asi fakt ty dovolený, jiný vysvětlení mě nenapadá ... Ještěže se v sekci music včera objevil ten klip s Němkama, to mi dneska fakt na celej den roztahovalo hubu od ucha k uchu .
JaRooN Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Neco mi povidej, ja cekam pro sebe a pro manzelku mesh. Doufal jsem, ze dorazi, nez poletime do Rima. Nedorazil... Dnes jsme se z Rima vratili a mesh porad nikde... Ach jo, ta posta s celnici mne jednou zabije!
ggrand Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Že opět nevím, jestli chci SKX009 nebo 007. A to jsem si myslel, že už půl roku vedou 007. Nejhorší je, že 009 jsem měl 2x a 007 1x a přesto mě to táhne víc k 009
Sphinxx Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Že opět nevím, jestli chci SKX009 nebo 007. A to jsem si myslel, že už půl roku vedou 007. Nejhorší je, že 009 jsem měl 2x a 007 1x a přesto mě to táhne víc k 009 Chlapi, co na těch SKX vidíte? Já je měl dvakrát a je to takový nic-moc, ničmím mě nechytly. Ze Seika mi fakt zůstaly jen "Příšery". To není nic proti ničemu, jen by mě zajímalo, co je na nich tak super ? Kor když vidím někdy ty euforie - "co máte právě na ruce" . Ale když už, tak asi 009 .
panedge Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Ja z nich cejtim vintage,dobre se nosej,je to klasika,hodej se ke vsemu,svitej,na jubilee jsou proste skvely
Marcus Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Že opět nevím, jestli chci SKX009 nebo 007. A to jsem si myslel, že už půl roku vedou 007. Nejhorší je, že 009 jsem měl 2x a 007 1x a přesto mě to táhne víc k 009 Kdyby ses rozhodl opět pro 009, tak až se jich budeš potřetí zbavovat, stavím se do řady. Taky mě to k nim táhne, ale sám nevím proč, tak čekám a čekám a prostě tomu dávám volný průběh.
sibirnaya Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 SKX sou bomba, moje vyladeny 007 se safirem, plastickym cifrem a na jubilee sou pracovni nastroj jaxvina..
JAJA Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Že jsem debil a rozbil jsem dnes na golfu patr.
Jeremy Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Že jsem debil a rozbil jsem dnes na golfu patr.Ajaj, tos potreboval drivovat pod vetrem a vzal si putter? :-)Jak se to stalo?
JAJA Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Šel jsem na golf odbourat špatnou náladu a moc se to nepovedlo :-/ a po pár špatných patech jsem to trošku vyventyloval skrze patr... Je.bnul s ním směr chodník... prostě idiot = limitovka Scotty Camrona v ha.jzlu
Honza.manta Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Šel jsem na golf odbourat špatnou náladu a moc se to nepovedlo :-/ a po pár špatných patech jsem to trošku vyventyloval skrze patr... Je.bnul s ním směr chodník... prostě idiot = limitovka Scotty Camrona v ha.jzlu Lze to napsat i jinak. Obcházení filtru vulgarit vloženými tečkami mne nebaví. Trochu slušněji prosím!!
Hasič Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Nasrala mne cestovka nomad , ze zrusila zajezd, pry pro nedostatek zajemcu. V patek jsem s ni mluvil a vse ok. Pak nakoupime expedicni vybavu a prijde mail, ze se nekona! Nemate nekdo cislo na majitele? Diky hasic
Jeronimo Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Chlapi, co na těch SKX vidíte? Já je měl dvakrát a je to takový nic-moc, ničmím mě nechytly. Ze Seika mi fakt zůstaly jen "Příšery". To není nic proti ničemu, jen by mě zajímalo, co je na nich tak super ? Kor když vidím někdy ty euforie - "co máte právě na ruce" . Ale když už, tak asi 009 . Třeba pro mě unikátní a ergonomický tvar pouzdra s korunkou na čtyřce. Tím pádem se hodinky velmi dobře nosí. Díky šířce stěžejek 22mm se dá dobře zablbnout s řemeny či strapy. Cenově jsou velmi dostupné. Suma sumáru jsou universálnější než Monstra.
Jeronimo Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 A hodí se i na menší pazouru.
railmaster Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Dcérinho priateľa aj so spolucestujúcimi lúpežne prepadli, jeho zranili nožom a zobrali všetko aj s autom. Ostali im našťastie pasy a peniaze, ktoré mali prezieravo pri tele pod oblečením.
Jeremy Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 IránHmm. Sorry, ale kdo chce kam.. Ještě si můžou pogratulovat, že dopadli vcelku dobře.
Doporučené příspěvky