Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@ wizard-ov

Myslím, že po po tý sobotě a neděli (hlavně sobotě) by mě to pondělí asi už moc nerozhodilo ;) . Buď rád, že seš v cajku, na sra.ku se většinou neumírá ...

Upraveno uživatelem Hodo65
Odesláno
  V 13. 7. 2014 v 20:46, Zmizík napsal:

Se mne pletes s Horhe, ale ten sem vubec nepsal. To byl souhlas ale ja uz se do ty ironie nejak zamotavam. :) Souvisi to s vinem.

Hele Zmizík, nejseš nějakej voprsklej? Dyť já už se tady radši k ničemu nevyjadřuju.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 14. 7. 2014 v 14:20, Horhe napsal:

Hele Zmizík, nejseš nějakej voprsklej? Dyť já už se tady radši k ničemu nevyjadřuju.

Já nevím, co mám dělat.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 14:24, Horhe napsal:

Otevři další láhev :D

Ciwe brzo eště.

Odesláno (upraveno)

Nikdy není pozdě.

Např mě nas®alo to, že mám volné odpoledne a následujících 14 dní bez dítěte, celej den se těším, jak hned po práci vyjedu do kraje a za deset minut padla začne ch©at

A místo ježdění zas čumím na chmg.

Du si otevřít láhev.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 14:25, Horhe napsal:

Nikdy není pozdě.

Např mě nas®alo to, že mám volné odpoledne a následujících 14 dní bez dítěte, celej den se těším, jak hned po práci vyjedu do kraje a za deset minut padla začne ch©at

A místo ježdění zas čumím na chmg.

Du si otevřít láhev.

hmm mě taky jen já jsem se chtěl jet projet s malou na kolech a namísto toho abych jel teď autem do Teska pro rohlíky

ale ta lahev je dobrej nápad

Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 15:43, mondeo2 napsal:

hmm mě taky jen já jsem se chtěl jet projet s malou na kolech a namísto toho abych jel teď autem do Teska pro rohlíky

ale ta lahev je dobrej nápad

pred navstevou Tesca a rohliky odtud bych tu lahev otevrel, bude se i lip ridit...:)

Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 15:47, NobodyR napsal:

pred navstevou Tesca a rohliky odtud bych tu lahev otevrel, bude se i lip ridit... :)

Pravda řídilo by se mi hned veselejc to jako tedy jo, a rohlíky v Tescu u nás v Mimoni docela jdou.Přinejhorším dojdu do Plusu pro chleba z jejich pekárny.

Odesláno (upraveno)
  V 14. 7. 2014 v 15:16, Qvido napsal:

Škoda Contadora, měl ještě snahu ale asi to prostě nešlo, padaj tam letos jako zralý hrušky

Je to bida, na co budeme koukat zbyle 2 tydny? :( Skoda ze nejede Roman, takhle nema Tinkoff saxo asi zadny zalozni plan. 

edit: ted ctu ze Contador ma zlomenou holen a pujde na operaci....jak se zlomenou holeni muze nekdo sednout na kolo a zacit slapat do kopce?? to je maso...nechapu...

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Tak mi dnes konecne po 5 tydnech dorazil shark mesh na V-E. A ten blbec mi misto 24mm poslal 20mm :(

Sice mi okamzite zdarma odesila spravny rozmer a ta 20 mi zustane, ale ta je mi k nicemu, nemam ji na co dat a nez mi dorazi 24, tak budu temer cele leto bez remene, ktery jsem chtel... :(

Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 17:45, JaRooN napsal:

Tak mi dnes konecne po 5 tydnech dorazil shark mesh na V-E. A ten blbec mi misto 24mm poslal 20mm :(

Sice mi okamzite zdarma odesila spravny rozmer a ta 20 mi zustane, ale ta je mi k nicemu, nemam ji na co dat a nez mi dorazi 24, tak budu temer cele leto bez remene, ktery jsem chtel... :(

ukaz tu 20tku,mozna bych prece jen osadil monstra meshem...:)

Odesláno

Dnes má mystr narozky. Já Gottovi nic nezávidím, neposlouchám ho, nikdy jsem neposlouchal a nikdy nebudu, ale dnes na dvou TV v obou relacích mu lezou do .... (přízně) až mě to naštvalo - velmi slušně řečeno. Obě moderátorky z toho budou ještě tejden vhlký ... :photo:  :mummy: .

Odesláno
  V 14. 7. 2014 v 18:09, Sphinxx napsal:

Dnes má mystr narozky. Já Gottovi nic nezávidím, neposlouchám ho, nikdy jsem neposlouchal a nikdy nebudu, ale dnes na dvou TV v obou relacích mu lezou do .... (přízně) až mě to naštvalo - velmi slušně řečeno. Obě moderátorky z toho budou ještě tejden vhlký ... :photo:  :mummy: .

Na mě to zase vyštěklo z netu. Tak jsem si projel fotky.....prdel je, že se prej narodil v Plzni...no možná, ale vesnice kde vyrůstal se jmenuje Stupno...to pro PR  není zas tak dobrej název.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...