Karlos Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Ano, to má logiku, ale jak jsem psal, všechno má své hranice, ať je snaha jakákoliv. Nevěřím tomu, že když dnes nad nedostatkem lidí brečí celá republika, že má pošta k dispozici dostatek lidí podle potřeby. Obzvlášť když jde o tak skvělou a skvěle placenou práci. Dovedu s představit, že když volné lidi ochotné ke krátkodobým brigádám s předstihem vycucne Alza a ti další velcí hráči, že se pošta dostane do problémů. Navíc není tak zisková, v platech konkurovat taky nemůže. A když nepomohl příklad s pizzou, co třeba kdyby šli všichni najednou třeba na koncert, nabereme víc houslistů? Nebo na hokej - nabereme hokejisty? Že prý jsem hned se vším hotový, ale mně to tak přijde spíš z vaší strany: Nestíháte? Naberte lidi a hotovo. Pořád nestíháte? Naberte víc lidí. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Posta byla prvni, co plakala, ze nastupem nove digitalni éry prijde o zakazky. A kdyz ta digitální éra zaroven znamena, ze vice a vice lidi nakupuje pres internet a je to pro ni obrovska sance, tak zase place, ze nema lidi. Proste diletantismus. Nemusi mit vice hokejistu ani houslistu. Staci, aby delala to, za co je placena - dorucovala vcas a bez problemu. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Navic pokud by koncert nebo hokejovej zapas predem prodal vice listku, nez co muze uhrat, tak ano - chtel bych po nich, aby navysili kapacitu. Pokud si posta necha predem zaplatit, aby neco dodala, tak ocekavam, ze to udela. Pokud mi predem rekne, ze to nezvladne, je to fér a zaridim se jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Ano, to má logiku, ale jak jsem psal, všechno má své hranice, ať je snaha jakákoliv. Nevěřím tomu, že když dnes nad nedostatkem lidí brečí celá republika, že má pošta k dispozici dostatek lidí podle potřeby. Obzvlášť když jde o tak skvělou a skvěle placenou práci. Dovedu s představit, že když volné lidi ochotné ke krátkodobým brigádám s předstihem vycucne Alza a ti další velcí hráči, že se pošta dostane do problémů. Navíc není tak zisková, v platech konkurovat taky nemůže. A když nepomohl příklad s pizzou, co třeba kdyby šli všichni najednou třeba na koncert, nabereme víc houslistů? Nebo na hokej - nabereme hokejisty? Že prý jsem hned se vším hotový, ale mně to tak přijde spíš z vaší strany: Nestíháte? Naberte lidi a hotovo. Pořád nestíháte? Naberte víc lidí. Lidí na "pomocnou" práci je víc než dost, jen jde o to, zda o ně má někdo zájem, když má tak je sežene, ať už přímo, nebo přes agentury a ti lidé na to, co mají dělat fungují víceméně bez problémů, to vidím i u nás. Někteří jsou sice vážně případy, ale makají a o to firmám jde. Teda pokud jim o to jde a chtějí situaci zvládnout a zároveň se pěkně napakovat, protože samozřejmě nabrat lidi, kteří vše vylifrují = prachy, které do firmy natečou a ti lidé je nestojí ani zlomek z toho, co přiteče = rozhodně se to vyplatí. Dále viz Frantik, ke kterému se v tomto případě jednoznačně přikláním. Karlosi prostě ne vždy stačí na vše jen teorie, praxe pak jasně ukáže. Já věřím, že jsi nejspíš hodně chytrý a o spoustě věcech víš mnoho, často s tvými názory i souhlasím, když něco čtu, ale ne vždy stačí jen ta teorie a to se právě v tomto případě ukázalo.Asi nemá smysl se vehementně dohadovat, vlastně ani nechci, jen jsem ti chtěl říct, jak vypadá realita, protože v té realitě dělám a každoročně to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Doplním poznatek k ČP. Dnes následující úkony: 1. Ověření 2 podpisů na 3 paré - legalizace2. Ověření 2 stránek kopií - vidimace3. Výpis z restříku trestů jedné osoby dvakrát. Trvaly paní za přepážkou 48 minut ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Vyjádření pošty: balík není ztracený, valí se v depu v Malešicích. Ležící balíky neskenují schválně, aby lidi nevěděli, kde to leží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Vyjádření pošty: balík není ztracený, valí se v depu v Malešicích. Ležící balíky neskenují schválně, aby lidi nevěděli, kde to leží.To je nějaká sranda- ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Vyjádření pošty: balík není ztracený, valí se v depu v Malešicích. Ležící balíky neskenují schválně, aby lidi nevěděli, kde to leží.Jsem na tom stejne, x dnu se to tam vali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Bells- karlose se musim zastat, posta ty lidi nezaplati ( na rozdil od mall ci alza), jsou placeny dle tabulek, coz je fakt rozdil, nikdo se tam nepotahne. Navic je proste jako statni instituce proste nepruzna, coz je asi to nejhorsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Pošta nabírá brigádníky i dokonce s možností trvalého zaměstnání,ale za ty prachy tu otročinu nikdo dělat nebude. Moje už je přes rok pryč a co vím nic se tam nezměnilo. Je to snad ještě horší. Berou vše co prijde,žádné proklepnuti číst.tr.rejstrik atd.Pošta je zmar už několik let,jen se slibuje a nic. Ti co pochopili zavčasu utekli. Nebýt těch starších co dosluhují už to muselo padnout. Jinak jsem posílal balíček 4.12. a druhý den byl u adresáta . Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Bells- karlose se musim zastat, posta ty lidi nezaplati ( na rozdil od mall ci alza), jsou placeny dle tabulek, coz je fakt rozdil, nikdo se tam nepotahne. Navic je proste jako statni instituce proste nepruzna, coz je asi to nejhorsi. Kdyby chtěli, tak je zaplatí naprosto bez problémů, takže je to tedy o tom, že nechtějí, protože je jim to jedno = kašlou na to. Jak jsem psal, firma, která chce, tak se přizpůsobí tomu, co se děje viz třeba zaplatí další lidi, protože se to několika násobně vrátí, je to tedy jen o tom, jestli s tím chce něco dělat.Stačí se podívat na obraty / zisky firem a možná budeš překvapený, jak na tom taková Pošta je Investovat může ve velkém, stejně jako investuje třeba ta Alza, která se chce rozvíjet a taky je to znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Dost ubohé video,ty balíky jsou naplněné vzduchem ne? Kdo by se takhle nechal asi natočit? Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Jsem presvedcenej, ze kdyby nekdo na poste byl spravne "motivovanej" (to znamena, ze by management dostal nuz na krk), tak by se z posty mohla stat skutecne moderni sluzba. Za listopad/prosinec/leden, kdy je obrovsky narust zasilek si urcite vydelaji dost navic. Chce to jen zlepsit. Otevrit treba od sesti nebo od sedmi a mit otevreno do devíti. Zmodernizovat system doruceni a opetovneho doruceni. Zavest nejakou jednuchou sluzbu umoznujici jednoduche vraceni zasilek, zpetne zabaleni, apod. Ruzne hybridni sluzby, podobne tomu, kdyz neco vyfotis na mobil a muzes to poslat jako pohled rodicum. Atd atd. Ja chapu, ze jsou verejna sluzba a maji na starost fungovani malych post i tam, kde se to nevyplati. Ale ten boom eshopu bude trvat jeste roky a obecne i firemnich zasilek behen roku je mraky. Posila se i vice do zahranici, tomu by se taky mohli prizpusobit. Proste to odvetvi neni mrtve, jen se neda delat, jako v roce 1981. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Dneska jsem se stavil u matky a koukám na stole tři odznaky. Kouknu a vše mě bylo jasný. To je z toho tátova kufru plnýho odznaků,startovních čísel apod. z Jizerský 50,Běchovic,Krkonošské 70 apod. ptám se. Odpověď je nasnadě.To už je aspoň měsíc co jsem to hodila do popelnice.Asi jsem sentimentální baba nebo vetešník. Celkem mě to dostalo. Mám o dost mladší ženu a ta mě uklidnila,že po mě nic nevyhodí,ale bude se vše snažit výhodně prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Konkurence posty ma naplanovanej rust max. 10 nekteri 15% mezirocne, aby to stihali jak po technicky strance tak taky v lidskejch zdrojich. A takhle to maj na pristich x let nalajnovany. Ceska posta nula ! Nejsou schopny pokryt technicky ani lidsky soucasny potreby, natoz jit blizke budoucnosti vstric. Byl jsem chvili blizko problematice rozsirovani site distribucnich center (po jejich stale "dep") a byl to porod panove S nima jen tak neco nehne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Kdyby chtěli, tak je zaplatí naprosto bez problémů, takže je to tedy o tom, že nechtějí, protože je jim to jedno = kašlou na to. Jak jsem psal, firma, která chce, tak se přizpůsobí tomu, co se děje viz třeba zaplatí další lidi, protože se to několika násobně vrátí, je to tedy jen o tom, jestli s tím chce něco dělat.Stačí se podívat na obraty / zisky firem a možná budeš překvapený, jak na tom taková Pošta je Investovat může ve velkém, stejně jako investuje třeba ta Alza, která se chce rozvíjet a taky je to znát.Ale to ano, jen to ve statnim neni tak jednoduchy ( nechtej ). Spolehalo se na to, ze zamestanci budou drzet pusu a krok a nebudou si stezovat, coz donedavna fungovalo, ted na to lidi kaslou, makat za almuznu, coz se nedivim ( zvlast kdyz vysledky posty znam ).Proste nechtej a nezajima je to. Myslim vedeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Konkurence posty ma naplanovanej rust max. 10 nekteri 15% mezirocne, aby to stihali jak po technicky strance tak taky v lidskejch zdrojich. A takhle to maj na pristich x let nalajnovany.Ceska posta nula ! Nejsou schopny pokryt technicky ani lidsky soucasny potreby, natoz jit blizke budoucnosti vstric. Byl jsem chvili blizko problematice rozsirovani site distribucnich center (po jejich stale "dep") a byl to porod panove S nima jen tak neco nehne A ti se ještě tento přístup nechávají každoročně dotovat od státu (na rozdíl od DHL, UPS aj.), mají ve vedoucích postech milionové platy a odměny a změnit něco? Jen to pro Bůh ne! Ok, jak píše Frantík, mají pobočky i na nepříliš frekventovaných místech, ale zase nabízejí milion služeb okolo a lidem platy nezvedají, aby je motivovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Tady ty nervy z pošty tady, k smíchu, já poslal balík (2 ks pneumatik) dobírkou 19.8. a ještě nemám peníze Posláno, peníze nikde, pán že zaplati, tak reklamace na netu (tam popsáno, že pán balík převzal a zaplatil). Odpověď pošty : Pán balík převzal, není důvod reklamovat. Posláno znovu, že jsem nedostal peníze. Odpověď pošty : Reklamace vyřízená v prvním kole,další již nelze. Tak jsem šel na poštu, paní převzala, že se ozve, nebylo tomu tak, po zavolání řekla, že se ozve, zase nic. Tak druhá cesta na poštu, jiná paní, popisuju anabázi a ona na to " Jo vy jste byl u té blondýny, aha, ona tu už nepracuje, já vám to vyřídím". Fajn, volala, ujišťovala se co a jak a že dá vědět, pak zase nic. Tak opět volám, že už je to na dobré cestě, že mají potvrzeno, že to řidič převzal. No a zase klid, tak jsem volal už vzrušeným hlasem, paní samá omluva, že myslela (což je vždy fajn) že je to vyřízené, že je to předané do jiného kraje. Tak zase několik telefonů a pak to přišlo, z mého pohledu handgranát. Že to teda vyřídí (v tom jiném kraji) a že jestli můžu doložit jak jsem mu to prodal, inzerát, nebo nějaký účet od těch jetých pneumatik. To ve mě bouchly saze a hulákal jsem, že mě taky nezajímá velikost vemen tý krávy která to řeší. Tak prý mi přijde v prvním kole poštovné a pak částka, jsem tedy v očekávání...Pak si stěžujte, že přijde balík o týden později, žabaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Hustá storka :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky