Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak to nejlepší na konec. Po příchodu do Letňan jsem si stoupnul do fronty na výměnu vstupenky za náramek. Nebylo bohužel vyznačeno, kam patří, která fronta, tak jsem se po 15-20 min dozvěděl od kolegů, že stojíme ve špatné řadě. Tak jsme si byli stoupnout do jiné. Po zhruba hodině čekání na nás došla řada. Předložil jsem lístek. Pro jistotu jsem si nachystal i OP. Paní nejdříve něco ťukala do počítače, znervozněla, pak šla za kolegou a oba pak na jiné stanoviště počítačů. Po 5 min čekání se mně paní zeptala jestli mám k dispozici číslo objednávky, že ho potřebuje. Já na to, že žádné číslo nemám, ale podívám se. Ukázal jsem jí email, který jsem dostal, na kterém žádné číslo nebylo a dostal jsem náramek (asi jiné barvy nevím), že pro mě vybavila u ochranky vstup. Pak jsem šel do další fronty s balonkem, kde jsem si dobil kredit. Jelikož bylo hodně horko, říkal jsem si, že aspoň to blbé pivo si koupím. Po dobití náramku jsem se rozhlédl nevěřícně podíval kolem sebe, kde u stánků s pivem byly další fronty. To už jsem psychicky nevydržel a málem místo písničky Satisfaction jsem začal zpívat Highway to hell. Vzhledem k tomu, že kdybych stál frontu na pivo, tak bych nejspíš koncert prošvihl, dal jsem si aspoň Colu do kelímku.

Čerstvě občerstven kofeinovým nápojem jsem se vydal hledat svůj vchod, kde na mě čekala další řada :-), jak jinak. Po nějaké čekání jsem prošel vchodem a konečně po 2h nalezl své místo. Stihnul jsem to tak tak. Zanedlouho začali hrát Stouni. Koncert byl naprosto parádní. Byla to skvělá show. Myslím, že si to všichni Stouni opravdu užívali.

Komentovat pořadatelskou firmu nebudu, s takovým diletantismem jsem se dlouho nesetkal. Platit za pivo a párek se samozřejmě dalo nakonec platit v hotovosti i bezhotovostně. De facto náramek byl úplně k ničemu, maximálně zkomplikoval odbavení. Zkoušet to na koncertu, kde přijde 50 tis. lidí se jeví jako totální pi******.

Mějte se všichni krásně. Ale když nejde o život, jde o ...

Já už na to fakt nemám nervy. Pořád říkají, že poslali náramek a instrukce. Když jsem se jejich firmy zeptal na bližší informace kdy a kam bylo zasláno, od té doby nikdo nekomunikuje.

Dnes jsem emailem dostal informace, jak se zaregistrovat. Zaregistrace proběhla v pořádku. Když jsem chtěl zaregistrovat vstupenku, zobrazí se chybová hláška "vstupenka nenalezena". Hlavně, že jsem ji kupoval v předstihu. Poslal jsem email na kontaktní adresu. Helplinka žádná není. Dostal jsem zpět email, že se mi ozvou do 48 hodin. Z té organizace, jednání jsem fakt totálně znechucený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak maník umlátí chlapa a je beruška, protože on viděl, že ten druhý má ruce v pěst, což bral za agresivní gesto, zatímco všichni ostatní viděli ruce otevřené.

A britský soudní systém mu to sežere? WTF???

https://www.lidovky.cz/evropsky-soud-rozhodne-v-pripadu-cecha-zabiteho-v-londyne-pnp-/zpravy-svet.aspx?c=A180705_082722_ln_zahranici_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_lidovky&utm_content=main

Taky solidní blbákov.

Petice tady:

https://www.change.org/p/home-secretary-justice-for-zdenek-makar

Odkaz ke komentáři

No tak porota osvobodila soukmenovce, který se řetězem "bránil" před chlapíkem z Nové Evropy. Ten měl sice holé ruce, ale byl z Východu, takže ten řetěz byl v rámci fair play. Takže porota neměla moc co řešit...

Si pak člověk říká, zaplaťpánbu za ten náš kontinentální systém.

Odkaz ke komentáři

Jojo, v dnešní době tak trochu typické. Všichni mají nárok na to, být tím, čím chtějí být a být na to hrdí, ale jen pokud to náhodou neznamená, že chtějí být bílý heterosexuální muž, pak jsou to automaticky ti největší neřádi, sexisti, rasisti, homofobové, tádydá. Prostě určité skupiny lidí dneska nemají nárok být normální, protože je nutné lézt do p*dele každému úchylovi, co si smyslí, že sám sebe identifikuje jako aborižinskou pansexuální berušku a podle toho mu postavit všude samostatné hajzly a dávat pravidelnou měsíční penzi na seberealizaci.

A pak tu máme Bruce Jennera oceněného jako ženu roku. Conchitu Wurst a tu pani z Izraele jako výherce Eurovize. Na příští olympiádě bude na sto pro pár trans "žen", proti kterým nebudou mít normální soupeřky šanci, atp. A nedej bože, že bychom s tím někdo měli jakýkoliv problém. Pšššššt, chlapi!!!

Krásně vidět, jak velká opičárna to tady je, je vidět třeba na takových chuťkách: https://www.nationalreview.com/2014/10/students-transgender-woman-cant-be-diversity-officer-because-shes-white-man-now/ 

Ve zkratce pro ty, kteří nevládnou angličtinou, na jedné univerzitě vykopli z funkce vedení spolku pro diverzitu trans chlapa (původně ženskou), protože je teď vlastně normální bílý chlap a tím pádem málo diverzní. Dobrá p*del, co? Tady ta jejich pošahaná pseudologika udělala loping a nakopla ju/ho/to do řiti. Je-dna z nás, je-dna z nás, je-dna z nás, je-den??? z nás, momééént, tak počkááát soudruzi, tož toto ne, toto.

Poslední dobou mě tady trochu namíchla taková blbost, ale zamrzelo to. Ku příležitosti dne matek měly děcka ve školce besídku pro maminky a babičky. A hádejte, co se ve školce pořádalo ku příležitosti dne otců. Hovno. Dcerka donesla obrázek a tím to haslo. Hlavně, že tady má být ta rovnost, ale jen v případě, že to znamená plus pro všechny ostatní, než jsou chlapi. Na ty nas*at.

Narazil jsem i na vtipné video ke dni otců, ve kterém děti pěkně děkují mámám za to, že jsou skvělý táta. Takže už nemáme nárok ani na ten den otců.

Rozhodně nebráním ko*oty, co zdrhnou od rodiny, ani neubírám právo na zásluhy matkám samoživitelkám, ale tak trochu mi to přišlo, že být dneska bílý, heterosexuální, zaměstnaný otec je mnohem méně přijatelné a cool, než být barevná, dvoupohlavní máma na dávkách. Ten první má držet hubu a zalézt někam do kůta a to druhé budou nosit na ramenou a ověšávat metálama za chrabrost. 

Já se osobně necítím nějak ublížený, ani ohrožený v tom smyslu, v jakém mi to podsouvají dnešní moderní feministky. Ohrožený se cítím z pohledu člověka, který by tak nějak rád zajistil, aby tady za pár let ještě byla nějaká příčetná společnost a ne jenom sbírka pošahanců, kterou pak hromadně skartuje horda těch, kteří budou mít trochu biologicky přirozenější přístup k životu (i když asi holt nebudou zastávat ty hodnoty, které na tomhle území byly doma po celé generace).

Odkaz ke komentáři

Ešte počkajte, to bude hukot, ak nevyhrá :). Teda neviem, čo hovorí bangkokský dohovor o pozitívnej diskriminácii transsexuálov.

edit: píšem samozrejme k tej misske. A kam zmizlo LG video Happy Father's Day Mom? Nevidím poznámku o editácii príspevku. To sú veci.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...