African Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Ja si na tureckym zachode normalne sedam...Tobě jedinému to věřím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Co kšandy? Palicu vzepřít do futer a zhoupnout se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 (upraveno) Ty jsi fakt buran jak z křížovky. Keby si bol v Tatrach, tak uz je po tebe. Evidentně ví jak to v Tatrách chodí..Doslova před hodinou se z Gaderské vrátili naši kamarádi ze zájezdu.. naprosto rozčarovaní.Služby po okolí nula. Ale nula velkým stylem. Neochota, pozavírané hospody v sezonu, ceny jak v Chorvatsku, hotelové služby jak v '85... ale stejně uvažujeme o srpnovém termínu že tam prolezeme Pieniny, ta příroda je kouzelná.Pořád bratrům slovačům dáváme šanci. Pokolikáté už.. Upraveno 8. července 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 A přitom zrovna Sparťani byli i na starověké poloměry vyhlášené bukvice*, pro které byl sex s ženskýma jen nečistou nutností ke zplození potomstva... Jinak na doporučení rodičů mám taky "holku z vesnice" (až na jednu se to vlastně týká všech se kterýma jsem kdy co měl) a její barák po jsme naopak vloni s úlevou střelili - protože ony místní bouráky (budiž, nešlo o "kraj razovity" ale vesměs o "malebnou jižní moravu") u bab zajímá spíš kam a za kolik si která zrovna chodí "přivydělávat", kde by co cestou z hospody s cigárem na pantu "přemístili" (míněno od sousedů, z firemního a nebo obecního na vlastní dvorek) a kdo jim zrovna "vaří" lepší matroš. Konkrétní obce radši nebudu jmenovat, ale na žádnou pověstnou jsem tam za posledních 25 let nenarazil... *..a pederasti,...mladí následovali vzory a strší se nechtěli nechat zahanbit... v boji se to zacyklilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Byli jsme v Tatrách před snad 7lety s dcerou na ozdravném pobytu a dojeli v horším stavu než jsme tam jeli.Základní služby a základní léky nic.Lékařka tam také byla jen do počtu.Druhý rok jsme raději s dcerou byli v Luhačovicích a na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 (upraveno) Evidentně ví jak to v Tatrách chodí..Doslova před hodinou se z Gaderské vrátili naši kamarádi ze zájezdu.. naprosto rozčarovaní.Služby po okolí nula. Ale nula velkým stylem. Neochota, pozavírané hospody v sezonu, ceny jak v Chorvatsku, hotelové služby jak v '85... ale stejně uvažujeme o srpnovém termínu že tam prolezeme Pieniny, ta příroda je kouzelná.Pořád bratrům slovačům dáváme šanci. Pokolikáté už..Taky snad na příští rok plánuji tak dva týdny v slovenských horách - Rudohoří nebo Kremeněc. Letos nedám kvůli práci a příští rok bude asi tak moje poslední možnost, obávám se. Reakce na "člověka" byla z jiného důvodu. Tohle vím, byl jsem tam mnohokrát a vždy vyloženě v horské divočině. Upraveno 8. července 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Spomínam po operácii kolena. Jednoducho, misa nie, vyštartoval som v špitáli na toaletu. Bohužiaľ, vystretá noha sa mi nezmestila dovnútra, tak som ju nechal trčať do chodbičky. To sa nepáčilo hlavne starším pacientkám a hundrali. Je to zaujímavé, ale bolo mi to úplne fuk.Já měl teď ve špitále na ortopedii 30 cm od prkýnka zeď. Za dveřma stala sestra a na moje skučení se furt blbě ptala, jestli je všechno v pohodě.No... Dneska jsem poprvý sám přelez pres hranu vany, chromou nohu si tam ale musim nandat rukama.K tomu pochcávání... Vždycky to držím do posledni chvíle jak se mi nechce vstávat, pak vstanu a jak se mi naleje krev do toho rozvrtanýho kolena, tak to je masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Já měl teď ve špitále na ortopedii 30 cm od prkýnka zeď. Za dveřma stala sestra a na moje skučení se furt blbě ptala, jestli je všechno v pohodě.No... Dneska jsem poprvý sám přelez pres hranu vany, chromou nohu si tam ale musim nandat rukama.K tomu pochcávání... Vždycky to držím do posledni chvíle jak se mi nechce vstávat, pak vstanu a jak se mi naleje krev do toho rozvrtanýho kolena, tak to je masakr.Takze se stejne vzdycky pochcijes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Evidentně ví jak to v Tatrách chodí..Doslova před hodinou se z Gaderské vrátili naši kamarádi ze zájezdu.. naprosto rozčarovaní.Služby po okolí nula. Ale nula velkým stylem. Neochota, pozavírané hospody v sezonu, ceny jak v Chorvatsku, hotelové služby jak v '85... ale stejně uvažujeme o srpnovém termínu že tam prolezeme Pieniny, ta příroda je kouzelná.Pořád bratrům slovačům dáváme šanci. Pokolikáté už..Gaderska dolina nie su Tatry Gader nie je moc o sluzbach, tam sa chodi obdivovat malebna sluzbami nepokazena priroda, nie sosat pivo a zrat rezne atd Na sluzby asi fakt treba zajst az do Tatier alebo nejakeho 4* hotelwelnesu v danom regione, tam by to uz malo byt skoro vsade akotak ok. Napr na opacnej strane je Valcianska dolina /hotel Impozant a ten je v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Já mám taky rád ironii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Když tu čtu ty příspěvky o zrasovaných kolenech, vzpomněl jsem si, jak byl můj strýc kdysi z Rudý hvězdy (zápasník) poslaný na operaci kolene. Taky si ho tam naštelovali na ?gynekologickou kozu?, sestra koleno bohatě popatlala Ajatinem a šlo se na věc. Najednou cítil velmi nepříjemné pálení...no...v konečníku. Doktor mu vynadal, ať leží kldně a nevrtí se. A ten mu na to odpověděl : ?Ku..va doktore, taky by ses vrtěl, kdybys měl deci Ajatinu v pr..eli?. Sestra ho dezinfikovala opravdu bohatě a ta dezinfekce mu po stehně stekla neomylně tam, kde to asi nebylo nic moc=).Tak se chlapi držte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Gaderska dolina nie su Tatry Gader nie je moc o sluzbach, tam sa chodi obdivovat malebna sluzbami nepokazena priroda, nie sosat pivo a zrat rezne atd Na sluzby asi fakt treba zajst az do Tatier alebo nejakeho 4* hotelwelnesu v danom regione, tam by to uz malo byt skoro vsade akotak ok. Napr na opacnej strane je Valcianska dolina /hotel Impozant a ten je v poradku. No teď jsem se vrátil z SK, zas nasraný až na půdu. To, že tam je draho, na to jsem si zvykl, ale jet 370km od Rožňavy k Novému Jičínu 7,5 hodiny je i na mne fakt moc.5km před koncem dálnice stojíš, Ružomberok prostojíš, nebo poskakuješ krokem, tak dojedeš až k té další dálnici, kterou opouštíš zase půl hodiny, a až za Čadcou se to dá trochu rozjet. Kuva, že ten tchán s tchýní nebydlí někde, kde vede normální cesta Máte někdo zkušenosti s cestou na SK přes PL ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Gaderska dolina nie su Tatry Vím, jen sem si všeobecně posteskl na služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Asi záleží na čase průjezdu, já si nad průjezdem Slovenska od Tater až k Trenčínu v sobotu jen chrochtal. Nicméně průjezd ČR po D1 hororový. Na 147km jsem si postál hodinku na zavřené dálnici kvůli dvoum exotům v dodávkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tak mi dnes bylo oznámeno, že moje učetní je od dubna v důchodu...tvl mě asi jebne. Ani nechci vědět, kde sou všechny ty doklady, co jsem jí posílal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Jako od letošního dubna?? Hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leica Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tak mi dnes bylo oznámeno, že moje učetní je od dubna v důchodu...tvl mě asi jebne. Ani nechci vědět, kde sou všechny ty doklady, co jsem jí posílal.Ano, některé účetní jsou opravdu dosti ,,specifické,, Komunikace s nimi vázne. Mohu doporučit www.soldima.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tvl, PETka vody v Nemecku 0,19 EUR, eko poplatek za lahev 0,25 EUR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 To je ale vratná záloha .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Tvl, PETka vody v Nemecku 0,19 EUR, eko poplatek za lahev 0,25 EUR...Ta lahev je vratná, ne?Někde sem tam viděl vratné automaty na plasty edit - Bert rychlejší Upraveno 9. července 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky