horal Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Páteční tří hodinová uzavírka Vinohradské ulice, zrovna bych tam potřeboval zajet ( jsem objednanej a ten balík má 45 kg). SakraTo chce správnou barvu dodávky, trochu cingrlátek a plačky kolem... * Prostě abys zapad... Upraveno 10. října 2018 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Že jsem nikdy neviděl Leonarda Cohana naživo, :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huawei33 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 https://praha.idnes.cz/alexander-bellu-praha-3-pohreb-jana-kocky-radnice-odmita-zastavit-dopravu-1qc-/praha-zpravy.aspx?c=A181010_160916_praha-zpravy_rsr nehoráznost, to s tím vážně nejde nic dělat? https://praha.idnes.cz/dopravni-podnik-koncepce-rozvoje-mhd-rejmenovane-metro-pjl-/praha-zpravy.aspx?c=A181010_083824_praha-zpravy_rsr proč? akorát v tom udělají lidem bordel, a to nepočítám, kolik budou stát cedule, letáky a další. To jsou miliony a miliony.Místo toho, aby se řešilo metro D nebo rychlodráha na letiště, tak řeší chujoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Páteční tří hodinová uzavírka Vinohradské ulice, zrovna bych tam potřeboval zajet ( jsem objednanej a ten balík má 45 kg). SakraJó, za peníze v Praze dům funus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Jó, za peníze v Praze dům funus...Když jsi kočka, klidně asi i letiště, přístav a nádraží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 (upraveno) Docela by mě zajimalo, jestli se Kočkovi nějak aktivně zajímají o situaci rodiny toho řidiče, kterýho mladej sestřelil. Edit: Jsem moc naivní? Upraveno 11. října 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Bude terno až starej Kočka dostane vyznamenání, když těma řetízkáčema obohatil tolika lidem život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 martar: To není o naivitě, určitě nejsi sám, kdo tak uvažuje.P.S. Dočetl jsem se, že kdysi kdesi (a v první fázi) publikované informace, že řidič dodávky byl ženatý, jeho manželka má z prvního manželství dvě děti a týden před nehodou se jim narodilo společné, se nezakládají na pravdě. Což na vině pitomce (nemůžu napsat řidiče) za volantem medvěda nic nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Docela by mě zajimalo, jestli se Kočkovi nějak aktivně zajímají o situaci rodiny toho řidiče, kterýho mladej sestřelil.Edit: Jsem moc naivní? Předpokládám, že ani omylem, to je nezajímá. Mě totálně rozsekalo, když jsem viděl nějaké vyjádření od Kočky seniora, že za nehodu "pravděpodobně" mohl syn...pravděpodobně...by potřeboval v tu chvílí jednu dostat, kdo by za to asi mohl, když jel ten dement v protisměru, todle fakt nepobírám. S nějakým průvodem bych je poslal do míst, kam ani slunce nesvítí, dělat průvod někomu, kdo někoho svojí vinou sestřelil, to je ke zblití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Předpokládám, že ani omylem, to je nezajímá. Mě totálně rozsekalo, když jsem viděl nějaké vyjádření od Kočky seniora, že za nehodu "pravděpodobně" mohl syn...pravděpodobně...by potřeboval v tu chvílí jednu dostat, kdo by za to asi mohl, když jel ten dement v protisměru, todle fakt nepobírám. S nějakým průvodem bych je poslal do míst, kam ani slunce nesvítí, dělat průvod někomu, kdo někoho svojí vinou sestřelil, to je ke zblití. moje řeč ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 https://praha.idnes.cz/alexander-bellu-praha-3-pohreb-jana-kocky-radnice-odmita-zastavit-dopravu-1qc-/praha-zpravy.aspx?c=A181010_160916_praha-zpravy_rsr nehoráznost, to s tím vážně nejde nic dělat? https://praha.idnes.cz/dopravni-podnik-koncepce-rozvoje-mhd-rejmenovane-metro-pjl-/praha-zpravy.aspx?c=A181010_083824_praha-zpravy_rsr proč? akorát v tom udělají lidem bordel, a to nepočítám, kolik budou stát cedule, letáky a další. To jsou miliony a miliony.Místo toho, aby se řešilo metro D nebo rychlodráha na letiště, tak řeší chujoviny.Dělat s tím jde opravdu to, co dělá starosta P3 - protestovat. Vinohradská je komunikace v gesci magistrátu a pokud mají souhlas od nich, tak opravdu nenadělaj nic ( Policie se vyjadřuje z hlediska dopravy většinou kladně, jako u každé uzavírky, zajímá jí - objízdné trasy, MHD,..... nikoli důvod uzavírky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 A lze zjistit, kdo to na magistrátu podepsal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Dělat s tím jde opravdu to, co dělá starosta P3 - protestovat. hele a kdo platí všechny ty vopičárny s tím spojené ? nebo to je zdarma ? ...... jakože dojdu na magistrát, že mi umřela kočka a chci mít půl hodiny před barákem klid ....jakože pietu ...... tam dám někomu flašku a je to vyřízený ? jestli jo tak je to super .... to někdy využiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 No za jednu flašku to asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 (upraveno) hele a kdo platí všechny ty vopičárny s tím spojené ? nebo to je zdarma ? ...... jakože dojdu na magistrát, že mi umřela kočka a chci mít půl hodiny před barákem klid ....jakože pietu ...... tam dám někomu flašku a je to vyřízený ? jestli jo tak je to super .... to někdy využijuPlatěj to Kočkovi - 10 Kč za 1m záboru ( nebo mají platit- předem ). Vzhledem k tomu, že je to navíc pohyblivej zábor, bude se posouvat ( ale i za tu smešnou cenu budou za tenhle kus platit na přepočet cca dvoje/troje slušný RLX ). Navíc platěj TSK za zábor a a to si nejsem jist, protože tohle tak častý není, jestli tam není ještě kompenzace DP za výluku ( ale to je spekulace ). Navíc mají být do okolí navržené a osazené značky k objízdné trase ( týden předem, ale to se určo obešlo )- což taky něco stojí.A ano, lze zjistit, kdo to povolil, bude tam rajonář Prahy 3 ( ing. Pirkl ) a jeho vedoucí vedoucí ( Heroudek ). Mělo by to být vyvěšeno na úřední desce. Upraveno 11. října 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Docela by mě zajimalo, jestli se Kočkovi nějak aktivně zajímají o situaci rodiny toho řidiče, kterýho mladej sestřelil.Edit: Jsem moc naivní?Len v rychlosti, ci som to teda pochopil dobre,.... klan kolotociarov vzdava uzavrenim rusnej ulice hlavneho mesta hold jednomu zo svojich frackov, ktory hrdinsky zahynul pri jazde v protismere a zabil pri tom chlapa? Uniko mi nieco? pokial nie, tak za mna jedno uprimne WOW! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 (upraveno) No, bojím se, že jsi to popsal poměrně přesně. Ale mohlo být ještě hůř - mohl to být státni pohřeb na lafetě, Řád bílý kočkovitý šelmy in memoriam... a uzavřít mohli třeba Magistrálu nebo Okruh Upraveno 11. října 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Vyměnit koně a uzávěrka bude kratší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Nebo D1 až po Brno- teda, jestli by toho někdo všimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Len v rychlosti, ci som to teda pochopil dobre,.... klan kolotociarov vzdava uzavrenim rusnej ulice hlavneho mesta hold jednomu zo svojich frackov, ktory hrdinsky zahynul pri jazde v protismere a zabil pri tom chlapa? Uniko mi nieco? pokial nie, tak za mna jedno uprimne WOW!Tak aniž bych to obhajoval, ta uzavírka ulice není tím aktem vzdání holdu zemřelému, důvodem je průvod doprovázející nebožtíka na vzdálený hřbitov následující po obřadě v kostele, a protože u nás to není álejí kolem rybníka mimo vesnici, ale rušnou ulicí v centru metropole, tak z ohleduplnosti k ostatním účastníkům a i s ohledem na jejich bezpečnost, raději nechali tu trasu zavřít. Taky asi pojedou místy v protisměru, tak je to snad i lepší, oni vůbec tihle a jim podobní jezdí často v protisměru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky