cali Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 To je presne ono mne niekto od strojarov vysvetloval, ze dnes by nebol problem urobit aj motor s prevodovkou na rychlospojku, ale jednak by sa to strasne kradlo a jednak co by potom robili servisy, keby si vsetko vymienal doma kazdy sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Naopak nedat jim řidičák - jízda bez řidičského oprávnění - přestupek, který nijak neokecáš.Jizda bez ridicskeho opravneni urcite ne (pokud nemas teda zakaz a udelal si autoskolu). Jizda bez RP se neda okecat? A co kdyz jim ukazu kopii nebo foto v mobilu? Materialni aspekt? edit// koukam ze vysvetleni RO je o par prispevku dal, sorry. Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Na Volvu vytahnu kus plechu, zatlacim zezadu na světlo a mám ho celé venku a mužů měnit do Aleluja z 30 vteřin je po práci.Jop. To je este z ciac ked Volvo patrilo Fordu. Fordy to tak maju, najlepsi system aky poznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 A seš si 100% jistej, že máš v té lékarničce všechno? S těma žárovkama je to fajn, to jsem ani nezaznamenal.Ale nebude ti svitit světlo SPZ, budeš mít ťuklý čelní sklo od šutru, nesundané odnímatelné tažné, nevyhrabeš trojúhelník nebo vestu, špinavou značku, z myčky poškozenou nálepku STK, ostrou hranu někde...whatever.. By ses divil, co všechno umí najít, když chtěj.. Ostra hrana staci v interieru ppkud si dobre pamatuji, tedy vic prasklej tapecirung a muzou zabavit ORV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Až teď si jdu tady stěžovat.....v pátek jsem na dálnici potkal dědka ve starém bmw v protisměru... auto, co jelo přede mnou (naštěstí jsem měl dostatečný odstup) najednou myška z levého do pravého a najednou se přede mnou objevilo auto čelně , naštěstí jsem měl kde se vyhnout (v právem jsem měl kamion, ale ubrzdil jsem to)....ve zpětném jsem ještě viděl jak se děda v klidu otáčí.Tuhle zkušenost nepřeji nikomu, v pátek jsem měl "kardio done" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Já mám za sebou pána v protisměru na kruháku, malá rychlost a dostatečná vzdálenost, ale překvapí to , dálnice je jiná káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Já už geisterfahrera na dálnici zažil dvakrát. Jako kardio super. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Já v autě v protisměru na dálnici, resp. rychlostní silnici seděl. Jako spolujezdec. To je hoši teprv něco... vy jste potkali v protisměru jen jedno auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Já v autě v protisměru na dálnici, resp. rychlostní silnici seděl. Jako spolujezdec. To je hoši teprv něco... vy jste potkali v protisměru jen jedno auto.Neřekl bych do tebe že máš rád takovou adrenalinovou zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 To taky nemám. Ja mám jen talent probouzet v ženskejch to nejhorší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Tak bacha na ty se zbrojákem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) Tak a je to, můj první příspěvek do tohoto vlákna. Moja mě křápla s hodinkama o zem (prý nechtěně) a ještě mě to chtěla zatajit. Včera jsem vzal kukačky, že si je nachystám na ráno a divnej zvuk... dopr.. co to je, jak kdyby chrastil rotor natahu.Tak jdu za ni a jestli s nima něco nedělaly děcka, a bylo to venku. Naštěstí eta 2824, tak snad to nebude tak hrozny, ale nasr....lo mě to fest. Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Tak a je to, můj první příspěvek do tohoto vlákna. Moja mě křápla s hodinkama o zem (prý nechtěně) a ještě mě to chtěla zatajit. Včera jsem vzal kukačky, že si je nachystám na ráno a divnej zvuk... dopr.. co to je, jak kdyby chrastil rotor natahu.Tak jdu za ni a jestli s nima něco nedělaly děcka, a bylo to venku. Naštěstí eta 2824, tak snad to nebude tak hrozny, ale nasr....lo mě to fest. By mě zajímalo, kde se v ženských bere to přesvědčení, "ups, snad si toho nevšimne"... mě to ta moje dělá taky, naštěstí ne s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 To je strašný jen to číst, ten borec je fakt normální zrůda. Já se jen utěšuju tím, že mu jako celkem sličnému astenickému chlapečkovi spoluvězni z věznice se zvýšenou ostrahou budou věnovat patřičnou pozornost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Romantická tragédie jak od Shakespeare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) 2Klotzman: Co dodat, než že podobně sebestředně uvažující psychopati tu byli, jsou a budou. Zhruba 5% populace má sníženou empatii v genech, s oblibou se realizují v armádě/policii/milicích/ochrankách - a třeba ve válkách jsou tito nejčastěji dekorovaní jako hrdinové, protože jako jediní skutečně nemají problém se zabíjením a mrzačením lidí. Průšvih nastane když má dotyčný sebeovládání rozleptané nikotinem, medikamentama nebo jiným svinstvem, k tomu falešný pocit zázemí u "sociálna" - pak pro dotyčného není problém zabíjet kvůli vsugerované hrozbě újmy (Čečenci v Bostonu, plzeňskej žárlivec s kyselinou...) nejen v afektu, ale klidně i s připraveným plánem. Nejhorší je že někomu z nich dlouholetej kriminál možná ke zklidnění a sebekázni pomůže (pražskej ostraňovač nápisů?), jiným (psychopatky opakovaně propouštěné z blázince a vazby po pokusech o vraždu) ne... 2Milog: Pogratuluj si ke šťastnému manželství, když Ti takhle kápla božskou. Většina ostatních by Ti zkušeně vynadala, že do domácnosti za společné peníze taháš nepotřebné tikající krámy a pak akorát otravuješ když se Ti pokazí! Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Zhovadilej incel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Do pytle, dneska sraz magoru do hodinek, o víkendu mám dělat v lese (což mě baví) a já se souram doma, piju čaj (což nenávidím) a pomalu mě bolí i pohled. Parádní vyhlídky na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Furt je mi blbě, ale musel jsem ven. Upřesňuju si kvůli komu, to je nekonečnej boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Náhodou, ta okta je tam vtipně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky