Igicz Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 A bodíky sbíráš? karticku mate? a bodiky sbirate?)) Sent from my iPhone using Tapatalk
guzmic Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Zku*vená rakovina.Člověk se vyléčí, je naprosto v pohodě, žádné omezení, žádné výmluvy.A stejně existuje nějaká metodika, kvůli který nemůžu nastoupit k HZS. Dost to, že jsem odešel z Armády, kvůli tomu, že mě šoupli do kanclu (nedával jsem to psychicky, musim mít aktivitu), najdu si nový cíl a směr a prd, nejde nazdar. Aaaaa, musel jsem si tu ulevit, sorry všem.Tak ještě můžeš zkusit PČR, nějakou speciální jednotku. Jinak samozřejmě držím palce ať se Ti daří.
zceyee Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Tak ještě můžeš zkusit PČR, nějakou speciální jednotku. Jinak samozřejmě držím palce ať se Ti daří. Případně záchranka?
Z. Paul Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Tak ještě můžeš zkusit PČR, nějakou speciální jednotku. Jinak samozřejmě držím palce ať se Ti daří.PČR má stejnou metodiku pro lékaře jako HSZ a velmi podobnou AČR. Případně záchranka?Záchranka mě napadla, hledám info, bohužel nemám vzdělání. Děkuji chlapi já pravé z kanclu armády utekl do hor a ?bojuju? o vstup k Horské službě, jenže to je dobrovolné, jako zaměstnání to má hrstka lidi co to dělá už řadu let.
nickolas Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 (upraveno) Ještě existuje "stráž ochrany přírody", ale těžko říct jak to je s platem a těch míst tam bude taky hodně málo. http://jeseniky.ochranaprirody.cz/cinnost-pracoviste/strazci-ochrany-prirody/http://www.ochranaprirody.cz/statni-sprava/straz-prirody/ Upraveno 14. února 2020 uživatelem nickolas
Liqid Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 No, na fóru rozpad.cz se řeší všechny možné scénáře https://www.rozpad.cz/viewtopic.php?f=24&t=6749&start=860 Tam jsou dobrý extrémisti sláva panice.
kuncák7 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Právě jdu u nás na úřadu podávat vysvětlení ohledně napadení kolegyně v kanceláři. Obviněna bude u toho. Opravdu mnamka.
kuncák7 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Zkus to uhrát na nutnou sebeobranu.Jo sorry, ja ji nenapadl :-), jsem svědek. Byl to boj o chlapa a já se tam nachomejtl.
filltos Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Tak si je tam srovnal obě jednou ranou...Sorry, musel jsem
geometr Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Jo sorry, ja ji nenapadl :-), jsem svědek. Byl to boj o chlapa a já se tam nachomejtl. aha, tak to sorry!
Americkej Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Jo sorry, ja ji nenapadl :-), jsem svědek. Byl to boj o chlapa a já se tam nachomejtl.Doufám, žes skáknul pro nafukovací bazének a pár galonů kečupu.
kuncák7 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Doufám, žes skáknul pro nafukovací bazének a pár galonů kečupu.Krví to tam málem nasáklo i tedka- moc jsem si nesedl s vyšetřujícím kolegou ( tak jsem mu to samozřejmě řekl ). Holt, nezalíbím se všem :-).
DavidLC Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Tak si říkám úřad, klid, teplo, chodbou voní turek a šeptá rozhlas po drátě a ono jde o život :-/ Hlavně ať po tobě neskočí nějaká nadržená stěžovatelka :-)
kuncák7 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 To se šetřilo interně?Ne, napadena to dala policajtům a ty šup s tím na úřad. Kolegyně si urizla ostudu, ale evidentně ji to neva.
Návštěvník Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Odesláno 14. února 2020 Dnes jsem definitivne sve stare bezky pasoval na kamenacky a sel si vybrat elitni. Stojim a vybiram mezi Peltonen nanogrip a madshus ultrasonic. Kdyz mi ten podavac picus, co u me stal, potreti poradil, at si vezmu ty mauthauseny, hledal jsem jsem v sobe zbytky slusnosti, abych mu podekoval za radu, ze to zvladnu sam
km.kmk Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Odesláno 15. února 2020 A naštvalo tě, že zkomolil název, nebo že se ti radil, jak se rozhodnout?
Návštěvník Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Odesláno 15. února 2020 Prisel mi jak kokot tak nejak komplexne. Dela tam, vi houno, zvani nesmysly, je vlezlej. Hlubsi analyzu jsem nedelal. Ze z lyzi udelal koncentracni tabor mi prijde silne nevkusne, ale to on nechtel. On byl tak blbej
Doporučené příspěvky