Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

V duchu se tu omlouvám každému, kdo se opřel do státní správy a já ji bránil . Nejdříve se od pondělí u nás zavedla nová opatření, o kterých se jednalo přes víkend, ale vzhledem k tomu, že nás o tomto měl informovat nejbližší nadřízenej a toho mám v dlouhodobé pracovní neschopnosti ( již asi 4 měsíce ) , tak to prostě nikdo jinej neudělal. Ok, upozornil jsem na to nejvyšší ( v oblíbenosti tady mi to stejně už nijak neuškodí, takže obejít další dva stupně, to ještě zvládnu ustát ). Ok, vzala to na vědomí. No a včera se vydalo nové opatření a , no aby se to nepletlo, tak se to poslalo k vyřízení všem vedoucímu odboru- bohužel, ten náš je na dovolené, o čemž se samozřejmě též ví , ale jeho zástupci se už neinformují!!!! Takže iks lidí dnes naprosto zbytečně absolvovalo cestu do práce, ať už jakkoli.

No, chce se mi věřit, že to na vyšší úrovni funguje jinak, ale vzhledem ke zkušenostem, co už mám, tak asi ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ti nevím, nemame tu hygienu dokonalou, ale proti některejm jinejm částem světa je ješté fajnová. Někde třeba hygiena spočívá jen v rozdělení činnosti na špinavou (ta se provádí levou rukou) a čistou (ta zas pravičkou).

Pak přijde večer a půlka lidí ve stanu nebo u ohně sedí na zemi a kolena se drží spojenejma rukama :D

Edit: (odpověď Poršákovi. Než jsem to dodatloval, je tu pět dalších postů)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Já jsem docela spokojenej s tím jak k tomu přistupuje naše firma. Desinfekce na každém kroku, roušky šijou paní místo práce, tak jak jsme se dohodnuli. Uklízečkám jsme řekli, že teď nikomu nebude vadit, když bude špinavá zem, ale ať chodí a desinfikují zábradlí, kliky, automat na kávu a všechno s čím může přijít lidská ruka do kontaktu. Zatím to funguje skvěle!

Odkaz ke komentáři

To se máš. V druhý firmě, kam pravidelně chodím, je to ještě horší než v tý první, o který jsem psal. Směnnej provoz, brigádníci z ulice, roušky nula, dezinfekce na mytí rukou nula, informace směrem k řadovým zaměstnancům nula. Jediná změna je, že uklízečky myjou zábradlí, kliky a čudlíky ve výtahu, ovšem podle vůně v tom prostředku není ani chlor, ani alkohol, prostě jen nějakej saponát. Asi lepší než nic.

Odkaz ke komentáři

Mám homeoffice. Ven chodím jen se psy, ale roušku jsem neviděl u nikoho. Starší lidé se dál vesele shlukují.

Manželka do práce stále chodí, nicméně proběhlo tam zlepšení:

"Jeste vcera jsem byla v praci sama s rouskou, stacilo poslat slusny mail na vsechny, at nejsou lhostejni a dnes je uz jen par jedincu co ji nemaj, ale vetsina uz ma. "

Odkaz ke komentáři

Tak ochrana obliceje neni jen rouška. Je dost alternativ a moje zena 5 rousek z bavlny a s filtrem usila vcera za 2 hodiny.

Přesně. Kdo chce, umí se zařídit. Kdo nechce, hledá nesmysly

Odkaz ke komentáři

U nas ted probehlo hlaseni tlampacem ohledne povinnosti nosit ustenku/respirator ap.. Poprve jsem slysel neco jineho nez obvykle...huuuuuuu, zkouska siren!!! Zkouska sireeeeen!!!   :D Sice jim to trvalo, ale konecne to dali rozkazem.Nekteri si sedi na hlave ci co a vzdoruji rozumu do posledniho okamziku, velmi proto vitam!  :angel:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...