Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, African napsal:

A já již po třetí budu předělávat termín ubytování na horách, to je krach 😂 

Tak koupit obytnak 🙂

Odesláno
před 5 hodinami, petr_cha napsal:

Vcera jsem zahledl tu tiskovku AB... zaujalo me, krome avizovaného zprisneni, i odpoved na trikrat opakovanou otazku "verite a komunikujete s Blatnym a MZ?", tak odpověď byla: "ja komunikuju se vsema, ted hlavně mluvim s Helem a s inciativou Snih"... kdo to doprdele je a vodkad se zas zjevil... proc neni konzistentni skupina odborniku na MZ a smytec...

https://www.televizeseznam.cz/video/prostor-x/imunolog-vlada-jde-nejhorsi-cestou-covid-se-vrati-i-pres-ockovani-prijdou-i-daleko-horsi-epidemie-64124537

Odesláno
před 21 minutami, Prochy68 napsal:

Slanskou nemam rad, Kozovka neni zadna hora, mozna ani kopec. Takze zbyva Vinaricka ke ktere mam vztah, protoze z Vinaric pochazim. Ale snad nebude tak spatne a vyrazim aspon do Luzickejch 🙂

Nemáš to daleko, tak dojed směrem k nám- Berounsko nebo Rokycansko ( tam doporučím Radeč ).

Odesláno
před 4 minutami, kuncák7 napsal:

Nemáš to daleko, tak dojed směrem k nám- Berounsko nebo Rokycansko ( tam doporučím Radeč ).

Diky za tip na Radec, chystam se v dohledne dobe zase podivat na Zebrak a Tocnik a koukam ze je to za bukem, tak to vezmu pri jednom.

Odesláno
před 4 hodinami, Godin napsal:

antigenům moc nevěřím

Mně bylo trochu blbě po Novým roce, šel jsem 8.1. na antigenní a byl negativní. Příznaky odezněly, pak jsem 22.1. musel kvůli kontaktu s coviďákem na PCR a byl pozitivní, přestože už mi nic neni.

Odesláno
Právě teď, Prochy68 napsal:

Diky za tip na Radec, chystam se v dohledne dobe zase podivat na Zebrak a Tocnik a koukam ze je to za bukem, tak to vezmu pri jednom.

Zázrak tam nečekej ( díra v zemi a zmínka, že tam někdy stál strážní hrad ). Jinak, ale to budeš znát- máš tam Jeneč (to je z mé strany hezká procházka lesama , no a všechny zříceniny na Berounce. No a Zbiroh a okolí a pak přes dálnici už Brdy. 

Odesláno
Diky, tomu rozumim, ze se da ta osoba dohledat na netu... ale fascinujeme me, jak spoustu mesicu se prezentuje sef zdravotnictvi (uz treti) nejakou metodikou a pak se dostane"nekdo" na pokec k Babisovi, ten prozri a rozhodne a vsechno je jinak..

.. jeste v nedeli rikal Blatny u Moravce, ze ocekava postupny pokles cca 1000 lidi tydne, ze je vse pod kontrolou.... a prd bude se zprisnovat.. asi ma Babis lepsi info... to je asi ten jeho mikromanagement..

A ta hlaska "byl u me Hell ze Snehu" tomu pak dava pověstnou korunu :-)) ja vim, profesor Hel z iniciativy Snih...

Odesláno

Jediny snad trochu pozitivni je, ze se Babis a Hamacek a jejich partaje odepisujou... placnout ted neco o lockdownu na 15km, to uz jim fakt hrabe...

Odesláno
před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Tak koupit obytnak 🙂

Nelámu to přes koleno, navíc tu týdenní pohodu s dobrou partou na horské chalupě to nikdy nenahradí. Já si počkám a o to větší randál to bude :punk:

Odesláno
před 5 hodinami, minimus80 napsal:

To se budu trochu bát kouknout na zprávy v televizi, když si uvědomím, že dnes je polovina reportáží provázena záběry, jak se šťourá zakuklenec někomu v rypáku.

Odesláno
před 4 hodinami, African napsal:

Nelámu to přes koleno, navíc tu týdenní pohodu s dobrou partou na horské chalupě to nikdy nenahradí. Já si počkám a o to větší randál to bude :punk:

Budeš muset s partou na služební cestu. 

Odesláno
před 4 minutami, moco napsal:

Budeš muset s partou na služební cestu. 

Nebyl by problém, ale celou věc beru osobně docela vážně. Nějaká ta lyžovačka snad ještě dopadne, ale v týdenní pobyt na horách s rodinou už upřímně moc nevěřím :worried_anim:

To bandicoot: Dle mého názoru je celý přenos a rozdávání dávek jedna velká neznámá. Kamarád byl před měsícem s manželkou a dcerou v karanténě, oba pozitivní, dcera po celou dobu negativní. Včera mi volal, že holka před dvěmi dny nevolnosti, pozitivní. Chápe tohle někdo?

Odesláno (upraveno)

@African hele vyser se na CZ a jeďte do Bulharska, kamarád tam jede v únoru, 11h jízda autem, bez testů za 8k se skipasem + benál

Upraveno uživatelem moco
Odesláno
před 7 hodinami, eskimak napsal:

Klobuk dole.

staci nebyt hlupak, potrebujem ich zdravych a pracujucich. Sami si to testovanie nemozu vsetci dovolit, tak je to tak nejako prirodzene win win. Musim povedat ze aj v sukromi uz vacsina funguje zodpovedne. Po tychto vianociach uz aj ti posledni popieraci stichli a suchaju nohami. Takze oni daju spravny pristup a ja dam peniaze, to mi pride ferovy deal.

před 6 hodinami, guzmic napsal:

@instant

u nás asi fakt bez šance.... společné šatny, jedna jídelna pro cca 300 lidí na 8 hod a fakt nejsem předvedený, že by firma dala 50e za přesný PCR test.... když může mít ty míň přesné antigenové....

už jen light přepočet....200-300tis eur každý měsíc....to asi vedení nedá.

ono s takymi opatreniami ako hovoris by to bolo pre nich asi aj vyhadzovanie penazi von oknom. a ani tie antigenove nie su za 5 korun. 

Odesláno
před 11 minutami, moco napsal:

@African hele vyser se na CZ a jeďte do Bulharska, kamarád tam jede v únoru, 11h jízda autem, bez testů za 8k se skipasem + benál

Jsem se tomu smal, kdyz jsem tam jednou byl v lete, kdoze tam muze z CR jezdit na lyze... no, ted o tom uvazuju, ale 1400 km je prece jen celkem daleko a pritelkyne neridi... clovek by nerekl, jak jsou ty Alpy vlastne blizko...

Odesláno

Tak jsem byl opět vytrasován a odeslán do karantény. V sobotu jdu na testy a jsem fakt zvědavý, co se dozvím. V říjnu jsema byl pozitivní bez příznaků, žena a dcera negativní. Se picnu. 

Odesláno
před 28 minutami, moco napsal:

Díky za tip, ale upřímně mě to Bulharsko zatím ani trochu neláká...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...