The Watcher Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 14 minutami, Conrad napsal: Jak co očúrat, na to jsme mistři https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tanecnici-vi-jak-na-blatneho-deti-podepisuji-profesionalni-smlouvy-148267#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=8b6zpoVOnlD-202103241335&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Stejně tak, jak věci nesmyslně přeregulovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 ... a ještě převýjimkovat, v tom jsme taky dobří (a teď nemyslím zrovna jenom korona opatření). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 3 hodinami, geometr napsal: Já taky doktorum primárně nevěřim. Takže na ně aplikuji geodetickou zásadu "jedno měření = žádný měření". A už se mi (nám doma) to v životě několikrát vyplatilo. Namátkou: Ženy borilióza, ultrazvuk dítěte (pamatuju si, jak ženu jeden doktor na ultrazvuku tak asi deset dní před slehnutím parádně vystrašil, to bylo na zabití), čerstvě třeba měření očí staršího syna. Tak jasne, pokud by nekomu diagnostikovali napr. rakovinu, tak proc si to nenechat overit, ale o co jde ohledne covidu? Jo, aha, ty lazne prece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 ... no tak třeba o ty lázně, to máš jedno. Ale já osobně bych to třeba udělal i v opačným případě. Necejtim se, je mi nic moc (mám jet třeba do lázní ), vyjde negativní test. Tak šup ještě jeden jinej / jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 @geometr jenže pak zase hrozí že bys mohl mít v nose 2 různé čipy od různých výrobců, to taky nevím jesi je dobrý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 To je naprosto v pořádku. Je totiž úplně jedno, o jakého jde výrobce. Jak totiž dobře víme, jsou všichni výrobci ovládáni jednou a tou samou kryptofašistickou židobolševickou zednářskou lóží ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 V tom případě se omlouvám a beru zpět. Jestli je to tak a všecko má pod palcem šéf AppleSoftu Warren Bezos, mělo by to být v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Mě se po antigenním testu zlepšil signál na iPhonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 5 minutami, moco napsal: Mě se po antigenním testu zlepšil signál na iPhonu Si na tom dobre ja som bol dorhomady 11 x a furt nič a to som si par krát priplatil za ten lepší PCR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 [mention=29826]geometr[/mention] jenže pak zase hrozí že bys mohl mít v nose 2 různé čipy od různých výrobců, to taky nevím jesi je dobrý ...Čím víc čipu, tím líp. To je redundance, co kdyby jeden selhal? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 3 hodinami, geometr napsal: ... no tak třeba o ty lázně, to máš jedno. Ale já osobně bych to třeba udělal i v opačným případě. Necejtim se, je mi nic moc (mám jet třeba do lázní ), vyjde negativní test. Tak šup ještě jeden jinej / jinde Udělal by jsi totéž třeba v případě kolonoskopie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Nebo biopsie prostaty, ta má taky svoje kouzlo Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 1 hodinou, moco napsal: Mě se po antigenním testu zlepšil signál na iPhonu Dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Jsem potkal známého, takového borečka co má Covid také od začátku za chřipečku, slovo dalo slovo a že prý že je registrován na vakcínu. Kluk čtyřicet roků, běhá, jezdí kola, dělám blbečka a říkám, není to od dubna? Ne, ne, už teď pro chronicky nemocné, tak říkám copak ti je? Asthma, cukrovka a tak dál..... říkám aha, tak to máš super, čau. Zmrdi Ale upřímně překvapený nejsem ani maličko...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Tak mala 39.5.. vzdyt to deti nezere, ne.. kurna... ja to mam 3 tydny za sebou a holky to dostanou az ted, to nechapu.. navic jsem si na to tenkrat nenechal dat papir (uz jsem to tu popisoval) a ted jim nemuzu jit ani nakoupit.. jsem s nima v karantene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Decka jsou nezmari, neboj, to daji s prstem v nose! Jinak mam brachu kokota. Kazdy vikend s deckama pres tri okresy na chalupu. Nekdy se se svagrovou stridaji a jedou tam a zpet i dvakrat tydne. A kdyby na chalupu, na “chalupu” do vikendoveho bytu. Jo, pod horama, priroda, ale i tak... Doma maji les 10 minut od bytu. Vytistenych x ruznych potvrzeni - prace, hlidani, bydleni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 1 hodinou, African napsal: Jsem potkal známého, takového borečka co má Covid také od začátku za chřipečku, slovo dalo slovo a že prý že je registrován na vakcínu. Kluk čtyřicet roků, běhá, jezdí kola, dělám blbečka a říkám, není to od dubna? Ne, ne, už teď pro chronicky nemocné, tak říkám copak ti je? Asthma, cukrovka a tak dál..... říkám aha, tak to máš super, čau. Zmrdi Ale upřímně překvapený nejsem ani maličko...... To je zvláštne. Cyklisti sa o seba starajú a nezvyknú naťahovať ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 4 hodinami, Conrad napsal: Udělal by jsi totéž třeba v případě kolonoskopie? Popravdě, nevim. Třeba bych si nenechal udělat žádnou kolonoskopii. Fakt nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 7 hodinami, nickolas napsal: Decka jsou nezmari, neboj, to daji s prstem v nose! Jinak mam brachu kokota. Kazdy vikend s deckama pres tri okresy na chalupu. Nekdy se se svagrovou stridaji a jedou tam a zpet i dvakrat tydne. A kdyby na chalupu, na “chalupu” do vikendoveho bytu. Jo, pod horama, priroda, ale i tak... Doma maji les 10 minut od bytu. Vytistenych x ruznych potvrzeni - prace, hlidani, bydleni... A v čem je problém, když se zavře se svejma děckama na své chalupě? Jen to, že to má dál? A potvrzení holt potřebuje, protože mu to nějakej zmrd nařídil. Já když vidím, jakej je provoz na silnicích, tak si říkám, k čemu jsou ty opičárny na hranicích okresu. Těch aut jezdí takřka stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 7 hodinami, McStinger napsal: To je zvláštne. Cyklisti sa o seba starajú a nezvyknú naťahovať ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se