African Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Ob dva baráky ode mě zahradní párty asi patnácti lidí, mě to prostě hlava nebere. A ta Itálie, to je masakr, tam to špagetky opravdu podcenili, já upřímně stále nechápu povzdechy lidí jak je ta karanténa zbytečná a podobný kecy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Tak máme v českým newspeaku nový termín: "sociální kontrola".Česky: když jedeš na chalupu, tak policajti počítaj s tím, že tě místní udaj´. Upraveno 20. března 2020 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Ob dva baráky ode mě zahradní párty asi patnácti lidí, mě to prostě hlava nebere. A ta Itálie, to je masakr, tam to špagetky opravdu podcenili, já upřímně stále nechápu povzdechy lidí jak je ta karanténa zbytečná a podobný kecy... tohle já nepochopím...lidi jsou nepoučitelný. Už mám info od starosty našeho města,že se vážné uvažuje o úplnému zákazu vycházení. A to už od víkendu. Podekujme těmto kretenum... Upraveno 20. března 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 U nás teď zrovna někdo venku odpaluje ohňostroj. Co na to říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já teda nevím, ale co vám vadí na tom, že se sejdou lidi na svém pozemku (nebo v domě) a jsou si vědomi toho, že se můžou (ale i nemusí) vzájemně infikovat? Pokud by to prováděli na veřejném prostranství, kde hysteričtí panikáři myslí, že by to mohli chytnout, tak prosím, můžeme se tvářit, že dělají něco špatného. Ale ve vlastním? Je to jen a jen jejich věc a myslím, že všichni máme v hlavě mozek a je nám jasné, že virem se můžeme nakazit všichni a nějaké zákazy a roušky na tom nic nezmění. Ten vir nezmizí tím, že budeme nosit roušky a nevycházet z domu. To je asi dost podstatná informace, která ale nikde nezaznívá dost důrazně, protože ji překřičí hysterie rouškařů.. Ten vir sám od sebe nikdy nezmizí. Bude tu s námi pořád. Ať se vám to líbí nebo ne. Musíme si na něj holt vytvořit imunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 U nás to vzali s podivem velmi seriózně cikáni, ale všichni víme jakmile nejsou v minimálně pětičlenné skupině, tak se bojí i mravence :-) U nás všichni do jednoho roušky, ochranné brýle, gumové rukavice po lokty, někteří z nich i pláštěnky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 No tak předně hlavně jeden z nich může bejt nakazenej a flusne to na další, který se zejtra rozlitnou po republice...a je o další zábavu postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 I kdyby to nebyl hoax : ten člověk měl ale vážné onemocnění. A jak se tu někdo podivoval, že by v Itálii umírali jen staří a nemocní : ano, tak tomu opravdu je. Pokud nemáte zdravotní potíže a oslabenou imunitu, neměl by vás ten vir zabít. Ani když jste staří (tento týden to někde sám vyléčil nějaká 97letý pán).Tedy zatím nebyl takový případ nikde zaznamenán a zmíněn.Nemáš pravdu, stačí když máš vyšší krevní tlak (můj případ), cukrovku, problémy se srdcem a máš problém. Není to jen 9 oslabené imunite a věku. Nicméně pokud jsi úplně zdravý, tak to asi dáš. Já to riskovat nechci. A byl bych rád, aby to respektovali i ostatní, že ještě nechci zemřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Vidím to nějak podobně. Můžete s tím souhlasit nebo nesouhlasit, ale je prostě určité % lidí, kteří kdyby zavedli zákaz vycházení, tak jim do toho apriori začnou házet vidle. Jestli se policajti s nimi pak mají hádat nebo honit, to mi nepřijde úplně rozumný. Už teď je situace na hraně a vláda by měla být sakra ráda, že lidi táhnou za jeden provaz. Tohle se může zvrtnout v anarchii raz dva. Me ten prymula prijde trosku opilej moci, zakazy vychazeni a podobny sracky, to uz mi prijde prehnany, situace jak je ted by mela stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jo, jo, Britové si taky mysleli s tou imunitou... To je dobrá píčovina s tím pozemkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já teda nevím, ale co vám vadí na tom, že se sejdou lidi na svém pozemku (nebo v domě) a jsou si vědomi toho, že se můžou (ale i nemusí) vzájemně infikovat? Pokud by to prováděli na veřejném prostranství, kde hysteričtí panikáři myslí, že by to mohli chytnout, tak prosím, můžeme se tvářit, že dělají něco špatného. Ale ve vlastním? Je to jen a jen jejich věc a myslím, že všichni máme v hlavě mozek a je nám jasné, že virem se můžeme nakazit všichni a nějaké zákazy a roušky na tom nic nezmění. Ten vir nezmizí tím, že budeme nosit roušky a nevycházet z domu. To je asi dost podstatná informace, která ale nikde nezaznívá dost důrazně, protože ji překřičí hysterie rouškařů.. Ten vir sám od sebe nikdy nezmizí. Bude tu s námi pořád. Ať se vám to líbí nebo ne. Musíme si na něj holt vytvořit imunitu.A na tom pozemku zůstanou v karanténě nebo jak to myslíš? Potom už nepůjdou mezi lidi? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já teda nevím, ale co vám vadí na tom, že se sejdou lidi na svém pozemku (nebo v domě) a jsou si vědomi toho, že se můžou (ale i nemusí) vzájemně infikovat? Pokud by to prováděli na veřejném prostranství, kde hysteričtí panikáři myslí, že by to mohli chytnout, tak prosím, můžeme se tvářit, že dělají něco špatného. Ale ve vlastním? Je to jen a jen jejich věc a myslím, že všichni máme v hlavě mozek a je nám jasné, že virem se můžeme nakazit všichni a nějaké zákazy a roušky na tom nic nezmění. Ten vir nezmizí tím, že budeme nosit roušky a nevycházet z domu. To je asi dost podstatná informace, která ale nikde nezaznívá dost důrazně, protože ji překřičí hysterie rouškařů.. Ten vir sám od sebe nikdy nezmizí. Bude tu s námi pořád. Ať se vám to líbí nebo ne. Musíme si na něj holt vytvořit imunitu.Tenhle výrok do pamětihodností, a M10 do karantény. Nevím, co slušnějšího bych na to napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 A na tom pozemku zůstanou v karanténě nebo jak to myslíš? Potom už nepůjdou mezi lidi? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí TapatalkAsi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Však se budou pohybovat s těmi všespásnými rouškami, jak tady pořád tvrdíte nejen vy, že to je cesta... Tak čeho se bojíte? Už chápete, že je to celé nesmysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 OK, karanténu beru, kdo nechce vidět a slyšet, tomu není pomoci. Už se nebudu vyjadřovat. Vyvařujte roušky a plácejte se po zádech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) všichni máme v hlavě mozekNo mám pocit, že všichni ne. Nebo ho někteří neumí používat...Ano, myslím tím Tebe Upraveno 20. března 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 M10, ban. A kašlu na korektnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Zákaz vycházení nedává žádný smysl. Sociální patologie je pořád stejné procento. Slušný lidi to velmi zásadně omezí a hovada na to budou kašlat dál. Odnesli by to ti, kteří se chovají zodpovědně už teď a ekonomika by dostala další drsnej kopanec. Nonsense. Už jen to, že tím ty lidi strašej, dělaj zlo. Logicky se odehraje další run na obchody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já bych od rána do večera pouštěl do tv situaci z Itálie, ať trošku všichni otevřou oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já bych od rána do večera pouštěl do tv situaci z Itálie, ať trošku všichni otevřou oči.Jenže ani to blbcum oči neotevre. Já doufám, že k zákazu vycházení to nedojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se