Effe Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 8 hodinami, Xenomorfus napsal: beemane: https://kontrolnibody.cz/ ale moc bych na to nespoléhal , moc aktuální to není ... @Xenomorfus třeba v Paskově na "dálnici" jsou v obou směrech a na webu nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 12 hodinami, beeman napsal: zkusim se zeptat tady, ono to s tematem souvisi, zitra potrebuji zajet docela daleko pres x okresu, bumazku samozrejme mit budu, ale stejne nestojim o to, abych byl cestou zdrzovan kde prosim ve WAZE zjistit, na kterem miste stoji hlidka? vidim jenom u trasy, ze tam nejaka je, ale nevidim kde konkretne ty internety jsem prosmejdil a stejne odpoved nenasel diky moc Podle me to nejde, uvidis ji az kdyz se k ni priblizis. Leda projit celou trasu prstem po telefonu, coz je oprus. Funkci "vyhnout se hlidkam" to nema. S bumazkou bych to neresil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 2 hodinami, odjinud napsal: Podle me to nejde, uvidis ji az kdyz se k ni priblizis. Leda projit celou trasu prstem po telefonu, coz je oprus. Funkci "vyhnout se hlidkam" to nema. S bumazkou bych to neresil. Tak ať to zkusí se slivkou, štamprličku u hlídky a jede dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Máte v práci někdo odpírače testování? O nás jeden na neschopence, jestli přijde ve čtvrtek, tak bude veselo.U nas mame jednoho co bude cekat na Sputnik, a testy spejli odmitnul a za svy si kupuje ty plivaci...Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Právě jsem projel z okresu Litoměřice do okresu Hodonín. Ani jedna kontrola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 ja jich teda potkal tam 5ks, jedna me stavela, bumazka stacila, zpatky 4ks, bez zastaveni, vzdy uz tam nekoho nebo par nestastniku meli, takze nakonec pohoda kdyz ja se dycky bojim, ze se neudrzim a reknu jim neco od plic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Před hodinou, beeman napsal: kdyz ja se dycky bojim, ze se neudrzim a reknu jim neco od plic Jen by to mělo asi takový efekt, jakoby jsi řval na prodavačku v Lidlu, proč má drahé housky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Zejtra se musím prostřílet přes 4 okresy. Ňáký bumážky si vyrobím, ale už teď jsem ve stresu, takovej přednasranej. Do hajzlu už s tou šaškarádou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Já jel Liberec Zlín a zpět ( přes prahu) a nestavěli mě ani jednou... Základem bylo najít správný nájezd na dálnici a pak už bylo vše cajk. Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Dneska odpo na otocku na chatu kousek za Prahou strihat stromy. Bumazka psana na "dosel mi lek, na chate je". Nikoho jsem ale nepotkal. V osade tak 80 % lidi, sezona zacala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Mne čeká okr Písek až Plzeň sever. Takže jedničkový tahy bez dálnicej. Tam se jim prej daří nejvíc, navíc svátky a pátek. Snad to přežiju já, i ta banda knechtů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 12 minutami, Americkej napsal: Zejtra se musím prostřílet přes 4 okresy. Ňáký bumážky si vyrobím, ale už teď jsem ve stresu, takovej přednasranej. Do hajzlu už s tou šaškarádou! Pust si film Konvoj. Ted jsem na nej koukal asi po 30 letech. Po nem je clovek zdrave nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Zdravě nasranej jsem se narodil. Ovšem tip na večerní film vítám, dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Každy den jezdím do práce přes 5 okresů tenhle týden dobrý ale ten minulý mě během dvou dní zastavili třikrát Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Včera krásný výlet ceske středohoří, samozřejmě mimo TP okres, neb všechno hezké je okres Litoměřice. Na kopcích nikde nikdo. Zpátky v LESE hned za cedulí hlídka, silnice tak 3.tridy... cumeli ale nezastavili, klika, byla by pokuta mel jsem plný auto lidi bez rousek a pes... Koho tyhle výlety můžou ohrozit? Nic než buzerace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 na nedelu mám termín na ASTRU ZENECA nerád ale potrebujem byť mobilný, potom dám echo ako to dopadlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Tak známá už má termín na očkování - lehce přes 60 let, silně asimetrická (asi metr vysoká a široká) a lehce pod 130 kg. Na dotaz jaktože už má termín, tak odpověděla, že patří mezi rizikové pacienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Před hodinou, Kapo napsal: Tak známá už má termín na očkování - lehce přes 60 let, silně asimetrická (asi metr vysoká a široká) a lehce pod 130 kg. Na dotaz jaktože už má termín, tak odpověděla, že patří mezi rizikové pacienty. Taková ženská je samozřejmě že riziková, když takhle vypadá, tam bude většina hodnot mimo. Já jsem rád, že moji rodiče 70+ dostali dnes druhou včelku, hlavně když vidím co se u nás děje. Lidi jsou už vyčichlý a začínají dělat čím se dál tím větší hovadiny, navíc se plánuje rozvolnění, no dle mého se rýsuje ještě větší průser než tu je, ale doufám že se mýlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) Já jsem včera přejížděl z cizího okresu do svého. Nějaké čestné prohlášení jsem měl, no. Zastavili mě na hranicích okresu dva mladý kluci. "Pane řidiči, občanský průkaz, váš účel cesty a čestné prohlášení." Jsem se na ně podíval a pravil: "Chcete pánové vědět opravdu účel cesty. Vytočil mě můj syn tak, že jsem se jel projet, abych ho nezabil. (čistý výmysl, bez mučení přiznávám.)" Oni se zarazili a jen: "Aha..... (pauza).... ale, ale jedete z jiného okresu." Roman: " Jo, vzal jsem to támhle přes vedlejší vesnici a cesta vede pár km přes druhý okres." Odpověděli, že dobře a ať ho nezabiju. Tak jsem jim to slíbil. Poznámka poctivého blba. Respirátory nosím, desinfikuji si ruce xkrát denně, vyhýbám se sociálním kontaktům, v obchodech držím 2 metry, z covidu mám strach a vůbec ho nezlehčuji a ta cesta měla nulový epidemiologický potenciál. V druhém okrese jsem si s FFP2 respirátorem koupil u okýnka v pivovaru pivo a pomohl tak českému podnikateli. Platil jsem kartou na terminálu položeném na parapetu a bezkontaktně vyzvedl v druhých dveřích na stolečku. Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 33 minutami, Roman I. napsal: Já jsem včera přejížděl z cizího okresu do svého. Nějaké čestné prohlášení jsem měl, no. Zastavili mě na hranicích okresu dva mladý kluci. "Pane řidiči, občanský průkaz, váš účel cesty a čestné prohlášení." Jsem se na ně podíval a pravil: "Chcete pánové vědět opravdu účel cesty. Vytočil mě můj syn tak, že jsem se jel projet, abych ho nezabil. (čistý výmysl, bez mučení přiznávám.)" Oni se zarazili a jen: "Aha..... (pauza).... ale, ale jedete z jiného okresu." Roman: " Jo, vzal jsem to támhle přes vedlejší vesnici a cesta vede pár km přes druhý okres." Odpověděli, že dobře a ať ho nezabiju. Tak jsem jim to slíbil. Poznámka poctivého blba. Respirátory nosím, desinfikuji si ruce xkrát denně, vyhýbám se sociálním kontaktům, v obchodech držím 2 metry, z covidu mám strach a vůbec ho nezlehčuji a ta cesta měla nulový epidemiologický potenciál. V druhém okrese jsem si s FFP2 respirátorem koupil u okýnka v pivovaru pivo a pomohl tak českému podnikateli. Platil jsem kartou na terminálu položeném na parapetu a bezkontaktně vyzvedl v druhých dveřích na stolečku. co jsi mel na tom cestnem prohlaseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se