Radek124 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Letní pracovní… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 12 minutami, Radek124 napsal: Letní pracovní… Pěkný hodinky, někdy mi je po nich smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Zkouším trochu experimentovat a nevypadá to zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 5 hodinami, ondrejm napsal: Dneska moje první svismejdky Moc pěkný! Vypadají nizoučký. U Wardů se mi strašně líbí to protlačené logo namísto klasicky vystouplých a název značky na 9! Ať dělají samou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 41 minutami, ragu napsal: Zkouším trochu experimentovat a nevypadá to zle. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 27 minutami, Chronopetr napsal: Moc pěkný! Vypadají nizoučký. U Wardů se mi strašně líbí to protlačené logo namísto klasicky vystouplých a název značky na 9! Ať dělají samou radost! Díky, nízké jsou, pohodlné jakbysmet. Jsou to jedny z prvních c65. Jak jsem je bral, ještě k nim neměli ani tah v nabídce. Už to budou skoro 2 roky. Dneska to trošku točím, jarní chrono neklid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Modrá je nejvíc nejlepší barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Poslední dnešní úlovek. Pracovky v chronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 3 minutami, Vit napsal: Tissot Fajnový Tissotky, já dnes klasiku na koupačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Po čase zase propisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Trochu to dalo práci je sehnat,jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Dnes ZIM-Poděda, mají trochu odřený ciferník, ale jdou skvěle.Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Beze změn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Guten Abend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 38 minutami, pacient napsal: Guten Abend. Hezky pěkně. Pacient, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Před hodinou, pacient napsal: Guten Abend. To je parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Diky chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se