Moty Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března @raguPřes 30 let problémy se zády, chodím pravidelně na fyzio, většinou to je dobrý, teď se mě to holt drží delší dobu, z toho podklouznutí se mi rozhodily SI spojení a teď se to posunulo na hrudní páteř A zatím jsem s tím nikde nebyl, nicméně to dneska vidím na rychlý fyzio, asi elektriku a pak se uvidí co s tím dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 44 minutes ago, Moty said: @raguPřes 30 let problémy se zády, chodím pravidelně na fyzio, většinou to je dobrý, teď se mě to holt drží delší dobu, z toho podklouznutí se mi rozhodily SI spojení a teď se to posunulo na hrudní páteř A zatím jsem s tím nikde nebyl, nicméně to dneska vidím na rychlý fyzio, asi elektriku a pak se uvidí co s tím dál Já se omlouvám, ale vzpomněl jsem si na toto. Používáš ty záda prostě špatně To byl stejně skvělý seriál..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Ahá, tak pak je to jasný, používám je špatně:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března @Moty jestli to řešíš 30 let tak ti asi neřeknu nic novýho, tak jen dva poznatky: 1) oblast eSIčka trpí na záněty (až do extrému typu Bechtěrevova choroba), nechal bych si udělat MRI 2) fyzio, tak jako spousta věcí, strašně záleží na tom kdo tě vede...častokrát tam s tebou vyřeší akutní problém, ukážou ti pár cviků s gumičkama/balónem/jóga blokem, ale už se moc neřeší příčina a co děláš, když se zrovna neválíš na jóga podložce nebo do tebe nepumpují elektřinu. Říct ti za dvojku na hodinu, že máš zatuhlý trapézy, předklon hlavy a ramena dopředu to můžu i přes chat aniž bych tě viděl. Ono je ale potřeba řešit jak chodíš, jak sedíš, jak se tvoje svaly zapojují u normálních činností a co tvoje tělo dělá, když se natáhneš někde v zoo. Zkrátka řešit dlouhodobou nápravu pohybu. To bohužel tolik lidí neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 20 minutes ago, ragu said: @Moty jestli to řešíš 30 let tak ti asi neřeknu nic novýho, tak jen dva poznatky: 1) oblast eSIčka trpí na záněty (až do extrému typu Bechtěrevova choroba), nechal bych si udělat MRI 2) fyzio, tak jako spousta věcí, strašně záleží na tom kdo tě vede...častokrát tam s tebou vyřeší akutní problém, ukážou ti pár cviků s gumičkama/balónem/jóga blokem, ale už se moc neřeší příčina a co děláš, když se zrovna neválíš na jóga podložce nebo do tebe nepumpují elektřinu. Říct ti za dvojku na hodinu, že máš zatuhlý trapézy, předklon hlavy a ramena dopředu to můžu i přes chat aniž bych tě viděl. Ono je ale potřeba řešit jak chodíš, jak sedíš, jak se tvoje svaly zapojují u normálních činností a co tvoje tělo dělá, když se natáhneš někde v zoo. Zkrátka řešit dlouhodobou nápravu pohybu. To bohužel tolik lidí neumí. Já si stojím za tím, že by měl chvíli chodit po 4 nebo počkat 20 tisíc let na to až to dožene evoluce... Mi veškeré problémy se zády vyřešila matrace. Už 10+ let mám nějaký Tempur v kombinací s jejich polštářem a supr. Ten polštář fakt doporučuji: https://www.sleepcentrum.cz/anatomicke-polstare/polstar-tempur-millennium/?variantId=16921&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_5WvBhBAEiwAZtCU7-NbzqzQhM3k8PLQ6YDZ7ktPcGygj-LFI1ijg9JRvvMfCDUoZeiWChoCZOgQAvD_BwE Sám o sobě vím, že pomohl více lidem, a samozřejmě pohyb a cvičit je supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Chce to.magnetickou rezonanci pokud jsou tam degenerativní změny které se bohužel najdou i u 40 tak to žádná matrace nespasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 14 hodinami, Moty napsal: @raguPřes 30 let problémy se zády, chodím pravidelně na fyzio, většinou to je dobrý, teď se mě to holt drží delší dobu, z toho podklouznutí se mi rozhodily SI spojení a teď se to posunulo na hrudní páteř A zatím jsem s tím nikde nebyl, nicméně to dneska vidím na rychlý fyzio, asi elektriku a pak se uvidí co s tím dál Na to velký pozor, můj příběh je podobný tvému, bolesti zad, poté se přidala bolest na hrudi, takhle asi pět let. A že jsou to plotýnky. Pak zase že kyčel Tep levé kyčle 2020. Bolesti nepolevili ani po operaci. No zkrátka vloni o Velikonocích jsem si pouhým opřením zlomil klíček. Na pohotovosti se pozornému lékaři něco nelíbilo. Nastalo kolečko vyšetření včetně mag. rezonance. A jaké bylo mé překvapení, když se zjistilo,že mám zlomené čtyři obratle a asi šest žeber. To nevymyslíš, to musíš zažít. Konečná diagnóza Mnohočetný myelom. Ze dne na den se ze mě stal onkologický pacient. Být tebou, nechal bych si od obvoďáka dát žádost o vyšetření na hematologii, aby si mohl vyloučit i tuto bestii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 9 hodinami, Wendellin napsal: Být tebou, nechal bych si od obvoďáka dát žádost o vyšetření na hematologii, aby si mohl vyloučit i tuto bestii. Jsem dlouholetý dárce krve a chodím pravidelně na kontroly jak k obvodnímu, tak na kardio. Právě jsem se vrátil od ortopeda, napravil mě a už zas skáču přes kaluže Každopádně díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Nějak poslední dobou nemůžu vyjít z údivu, co dokáže kdejakej k.k.t vymyslet : včera po mě měštáci házej žádost o výjimku z vjezdu a parkování (skoro všude ) s tím, že je mám i případně kontrolovat a sebrat jim tuto výjimku :-)- na jednu stranu bych si to i přál, na druhou - nad tím musel někdo hluboce hloubat. Dnes si přečtu tohle - https://iprpraha.cz/stranka/4326/praha-vypracuje-manual-kultivovaneho-dopravniho-znaceni?fbclid=IwAR0OT3M9Bltg0ATwkllVkizFPwTF4WzRaYzXVEyXbGPYEFiVaEpnNnB1FtQ a marně vzpomínám, co mi třeba na Zahradáku brání ve výhledu na nějakou super památku. No jo, IPR holt potřebuje rychle něco vydělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 3 hodinami, Moty napsal: Jsem dlouholetý dárce krve a chodím pravidelně na kontroly jak k obvodnímu, tak na kardio. Právě jsem se vrátil od ortopeda, napravil mě a už zas skáču přes kaluže Každopádně díky Zázrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 23 minutami, Gustaf napsal: Zázrak Woe, víš jak mi chybí kolo a posilka? Už sem tam nebyl skoro měsíc, včera bylo tak božsky a byl sem po 15 doma, bejt v cajku, tak sem vyjel na krásnej švih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Chápu...snad to bude už dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 22 hodinami, Gustaf napsal: Chápu...snad to bude už dobrý.... Dneska se to jeví jako lepší, tak doufám, že to bude mít setrvalý stav a už vyjedu, neděle má být zatím fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 1 minutou, Moty napsal: Dneska se to jeví jako lepší, tak doufám, že to bude mít setrvalý stav a už vyjedu, neděle má být zatím fajn Taky mám v plánu neděli. Teď v týdnu to nevypadá... pořád chcije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Co mě právě naštvalo? Mám hned dva body... UPC / Vodafone (jeden koupil druhého, už nevím, jak to přesně je) se rozhodli pro upgrade internetu na naší adrese na Zahradním městě v tomto týdnu. Na webu píšou, že výpadky max. 4 hodiny v kuse. První den v pohodě, druhý den už docela dlouhé výpadky zakončené naprosto nefunkčním internetem cca 24 hodin v kuse. Po následném zprovoznění jde internet zhruba jako wifi ve vlacích ČD. Pro ty, kdo ve vlaku nezažili - je to fakt špatný Jako bonus přestala hrát televize - buď problém s vysíláním na Zahradním městě, nebo odešel přijímač televizního signálu na 7 let staré TV... jsem zvědav, jestli dnes uvidím nějaký fotbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března V hospodě je fotbal stejně větší sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března tak jestli tohle spíše nepatří do žumpy... Komentář: Dětské gangy ovládají město na severu. Dojde na krveprolití? - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz) kdo je tady z Jablonce , může se vyjádřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Sakryš, zemětřesení kousek od nás a já zrovna jedu autem a přijdu o to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března A já to považoval za nějakej silnej výbuch v okolí. Mylně, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 5 hodinami, Americkej napsal: A já to považoval za nějakej silnej výbuch v okolí. Mylně, dík. Taky jsem slyšel nějaké hřmění před polednem. Říkám to je zemětřesení. Kolega ne, to bude letadlo. A měl jsem pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se