kuncák7 Odesláno čtvrtek v 09:01 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:01 V úterý jsem se po dlouhé době rozhodl jet metrem a hned mě lapil revizor- lítačku mám, ale zjistil, že mi už praskl ten plast ( po cca 11 letech není divu )- tak mi poradil, že na DPP mi to ve středu vyměněj, protože v úterý by tam můj přečin vidět nebyl. Tak jsem se tam vypravil dnes a byla to ztráta času - paní mi oznámila, že jim to od středy nefunguje a že nic víc neví, ať se obrátím na magistrát ( oni víc neví, vyvěšovat informaci o nefunkčnosti vyvěšovat žádnou nebudou a revizora mám případně odtáhnout k validátoru ať si ověří, že mám zaplaceno ). Odjel jsem zpět, no a co se nestalo - stanici před prací jsem padl na stejnou revizorskou dvojici ( já byl nastartovanej jak blázen ). Nakonec jsem se jim vykecal, proběhlo společné zasmání a byl jsem propuštěn. Na závěr jsem z práce volal na magistrát ( je to zřizovatel téhle úžasné karty ) a prý o ničem nevědí, nikdo jim nic neoznámil a že to už prý zase funguje. Kašlu na to, udělám si aplikaci do telefonu a když ho rozsednu nebo zapomenu, tak mám prostě smůlu stejně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno čtvrtek v 11:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:00 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: V úterý jsem se po dlouhé době rozhodl jet metrem a hned mě lapil revizor- lítačku mám, ale zjistil, že mi už praskl ten plast ( po cca 11 letech není divu )- tak mi poradil, že na DPP mi to ve středu vyměněj, protože v úterý by tam můj přečin vidět nebyl. Tak jsem se tam vypravil dnes a byla to ztráta času - paní mi oznámila, že jim to od středy nefunguje a že nic víc neví, ať se obrátím na magistrát ( oni víc neví, vyvěšovat informaci o nefunkčnosti vyvěšovat žádnou nebudou a revizora mám případně odtáhnout k validátoru ať si ověří, že mám zaplaceno ). Odjel jsem zpět, no a co se nestalo - stanici před prací jsem padl na stejnou revizorskou dvojici ( já byl nastartovanej jak blázen ). Nakonec jsem se jim vykecal, proběhlo společné zasmání a byl jsem propuštěn. Na závěr jsem z práce volal na magistrát ( je to zřizovatel téhle úžasné karty ) a prý o ničem nevědí, nikdo jim nic neoznámil a že to už prý zase funguje. Kašlu na to, udělám si aplikaci do telefonu a když ho rozsednu nebo zapomenu, tak mám prostě smůlu stejně. DPP Rules : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno čtvrtek v 13:57 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:57 před 19 hodinami, Gustaf napsal: Těhle zmrdu jsem pozabíjel....no, vypouštějí při tom moc příjemnou vůni Já si k večeru udělal čaj, v kuchyni jenom světlo pod linkou, zmáčknul jsem do hrnku citrón, zamíchám a říkám si, sakra, to je nastříkaný nějakou svinskou chemií, to pít nebudu ... Už jsem to chtěl vylejt a jak jsem se sklonil nad hrnek, smrad šel od podlahy - já tu bestii rozšlápl! Zamořilo to pak celou kuchyň! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno čtvrtek v 16:55 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:55 před 2 hodinami, milomac napsal: Já si k večeru udělal čaj, v kuchyni jenom světlo pod linkou, zmáčknul jsem do hrnku citrón, zamíchám a říkám si, sakra, to je nastříkaný nějakou svinskou chemií, to pít nebudu ... Už jsem to chtěl vylejt a jak jsem se sklonil nad hrnek, smrad šel od podlahy - já tu bestii rozšlápl! Zamořilo to pak celou kuchyň! Mně ten brouček ploštice vletl na chatě do sitka s louhovanym čajem. Taky po ochutnání nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno čtvrtek v 18:27 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:27 Před hodinou, Hudson10 napsal: Mně ten brouček ploštice vletl na chatě do sitka s louhovanym čajem. Taky po ochutnání nic moc.. To věřím, zažil jsem něco podobného před léty na jedné rodinné sešlosti. Při společném obědě asi pro 12 lidí se podávala polévka, najednou něco divného v chuti, vyplivnu to a on to byl pavouk křížák! , kříž na zádech byl dobře rozeznatelný ... Hnus, ještě že tam byl dostatek alkoholu, tak jsem to pak řádně zapíjel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno čtvrtek v 18:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:34 (upraveno) před 9 hodinami, kuncák7 napsal: V úterý jsem se po dlouhé době rozhodl jet metrem a hned mě lapil revizor- lítačku mám, ale zjistil, že mi už praskl ten plast ( po cca 11 letech není divu )... Ta plastova karticka mi praskla pokazdy, snad tri po sobe. Jezdim primestskym busem, kde se prokazujes pokazdy, takze vzdycky nas.anej az beda. Uz dlouho mam klasickou prukazku jako zamlada a naprosta spokonenost - funguje vzdycky a je to bezkonkurencne nejrychlejsi zpusob nastupu do autobusu, u ridice zcela bez prodlevy. Ono se to nezda, ale kdyz nastupuje 10 lidi a kazdy resi elektronickou validaci nebo platbu v hotovosti v prumeru 10 sekund, zpozdeni busu fest narusta. Upraveno čtvrtek v 18:36 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 18:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:54 před 13 minutami, martar napsal: Ta plastova karticka mi praskla pokazdy, snad tri po sobe. Jezdim primestskym busem, kde se prokazujes pokazdy, takze vzdycky nas.anej az beda. Uz dlouho mam klasickou prukazku jako zamlada a naprosta spokonenost - funguje vzdycky a je to bezkonkurencne nejrychlejsi zpusob nastupu do autobusu, u ridice zcela bez prodlevy. Ono se to nezda, ale kdyz nastupuje 10 lidi a kazdy resi elektronickou validaci nebo platbu v hotovosti v prumeru 10 sekund, zpozdeni busu fest narusta. Ja ji bohuzel mel venku loni v prosinci, kdyz jsem si kupoval rocni kupon. Jinak ji nosim v prkenici zadní kapse ( jasnej duvod poškození). No a ted až v úterý. No a aby toho nebylo málo, zase jsem zpet v praze- mámu odvezla rychlá do nemocnice ( mam podezření ze si sama od sebe upravila dávkování prasku na srdce a nebylo to ono) a k nam nechce ( nabízel jsem ji to i manzelka ), takže když se nemusim starat o netere, tak tu máme maminky ( druha se po te zlomenine krčku stale necítí ). Nestezuju si, ona se o mě starala vlastně celej zivot, ale musel jsem se vykecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno čtvrtek v 22:11 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:11 Tak se v časovém a logistickém presu vypravujeme na koncert a po bezelstném dotazu, kdo že má lístky, tak se zjistilo že je někdo nekoupil naštěstí jsem to nebyl já 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno pátek v 07:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:59 Mě to pobavilo, ale zároveň jsem v tom Tvým vyjádření našel takovej oxymoron a to mě pobavilo podruhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno pátek v 08:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:21 (upraveno) před 10 hodinami, DavidLC napsal: Tak se v časovém a logistickém presu vypravujeme na koncert a po bezelstném dotazu, kdo že má lístky, tak se zjistilo že je někdo nekoupil naštěstí jsem to nebyl já Něco podobnýho se nám stalo letos na dovolené ve Skotsku. Předposlední den, vracíme se do EDI a hledáme v mobilu, který hotel u letiště v EDI jsem to zarezervoval... no zjistili jsme, že žádný. Takže last minute rezervace na jednu noc nás vyšla na 600 GBP (2 pokoje, protože je nás 5) . Asi bych nemusel dodávat, že všechna předchozi ubytka rezervovala manželka a bylo to v cajku. Upraveno pátek v 08:22 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno pátek v 08:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:22 …mě hlavně pobavilo to propojení s poptávkou v prodejním vlákně; tak držím palce, ať vyjde ta Praha, když Hradec tak spektakulárně vybouchl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno pátek v 11:02 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:02 před 3 hodinami, JR_2010 napsal: Mě to pobavilo, ale zároveň jsem v tom Tvým vyjádření našel takovej oxymoron a to mě pobavilo podruhý Rekl bych, ze mu stejne moc nepomůže a ve finále je vina plne na něm . Tak mi alespoň veli ma zkusenost, nemam vůbec šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno pátek v 11:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:08 (upraveno) VŽDYCKY je to JEHO vina Upraveno pátek v 11:09 uživatelem Ajaj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno pátek v 16:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:44 Děkuji všem, jsem rád, že je veselo a ano, v naší rodině jsem pouze já a 3 ženy (psy se nepočítají, jsou gendrem blízko tomu, kdo s nimi jde ven). Překvapivě se to odehrálo jen mezi nima a byl jsem vynechán až na drobné, mezi řečí, "proč jsi se nezeptal dřív". Ale to se vlastně nepočítá, protože nenesu následky . Lístky pořešeny, inzerát smažu, horší že jsem chtěl prodat lístek co jsem neměl (ženě nebylo nejlíp a den před tím usoudila, že nejede), takže tím by se na to přišlo. Tudíž za to můžou všichni kdo inzerát na prodej četli a nekoupili 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno sobota v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:39 Teď z jiného soudku, ale naštvalo mě to, tak jsem doufám správně. Včera začala povinnost zimních gum "v případě, že se na vozovce vyskytuje souvislá vrstva sněhu nebo ledu, nebo když lze takové počasí očekávat". Toto každoroční opatření předcházely dezinformační zprávy, že se za zimní již nebude považovat pneumatika s označením M+S. Toto je nesmysl a celá dezinformace vznikla zřejmě jen na základě skutečnosti, že výrobcům byla před několika lety uložena povinnost označování M+S opustit a zimní gumy označovat již výhradně symbolem 3PMSF. Další dezinformací. kterou jsem si včera přečetl na iDnes bylo to, že zimní gumy budu povinné na většině D1. Zachytil jsem i konkrétní informaci, jedna tvrdila, že to bude od 21. km a druhá že od 90 km. Opět je to nesmysl a na tomto případě je mj. krásně vidět, jak funguje Google. Když napíšu do vyhledávání heslo "povinnost zimních pneumatik na d1", první článek pod čarou ze zdroje Lidovky.cz zní: Na D1 jsou povinné zimní gumy. Pokud se nespokojím jen s tímto nadpisem a čtu dál, ve druhém řádku mám důležitější informaci a to, že článek je z roku 2008. Ok, jedeme dál. Třetí odkaz ze zdroje Týden.cz říká, že "Zimní pneumatiky budou na D1 povinné skoro až k Brnu" a je z 6.10.2024, takže to zřejmě bude pravda..?! Ouha, když to rozkliknu, je tam sice článek z 6.10., ale roku 2010... A pak něčemu věřte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno sobota v 08:46 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:46 před 4 minutami, šíma napsal: Teď z jiného soudku, ale naštvalo mě to, tak jsem doufám správně. Včera začala povinnost zimních gum "v případě, že se na vozovce vyskytuje souvislá vrstva sněhu nebo ledu, nebo když lze takové počasí očekávat". Toto každoroční opatření předcházely dezinformační zprávy, že se za zimní již nebude považovat pneumatika s označením M+S. Toto je nesmysl a celá dezinformace vznikla zřejmě jen na základě skutečnosti, že výrobcům byla před několika lety uložena povinnost označování M+S opustit a zimní gumy označovat již výhradně symbolem 3PMSF. Další dezinformací. kterou jsem si včera přečetl na iDnes bylo to, že zimní gumy budu povinné na většině D1. Zachytil jsem i konkrétní informaci, jedna tvrdila, že to bude od 21. km a druhá že od 90 km. Opět je to nesmysl a na tomto případě je mj. krásně vidět, jak funguje Google. Když napíšu do vyhledávání heslo "povinnost zimních pneumatik na d1", první článek pod čarou ze zdroje Lidovky.cz zní: Na D1 jsou povinné zimní gumy. Pokud se nespokojím jen s tímto nadpisem a čtu dál, ve druhém řádku mám důležitější informaci a to, že článek je z roku 2008. Ok, jedeme dál. Třetí odkaz ze zdroje Týden.cz říká, že "Zimní pneumatiky budou na D1 povinné skoro až k Brnu" a je z 6.10.2024, takže to zřejmě bude pravda..?! Ouha, když to rozkliknu, je tam sice článek z 6.10., ale roku 2010... A pak něčemu věřte... Podle mého názoru by měl být předmět “Kritické myšlení” zařazen do běžné výuky na základních a středních školách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno sobota v 08:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:53 před 4 minutami, moco napsal: Podle mého názoru by měl být předmět “Kritické myšlení” zařazen do běžné výuky na základních a středních školách. Kritické myšlení je fajn, vztaženo pro čtenáře, a tím pádem přenesená povinnost na člověka. A jaká je povinnost nebo postižitelnost pro ty novináře, co to vesele zveřejňují? Navíc, když je to dezinformace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno sobota v 10:55 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:55 Kdyztak, presne znění na ty pneu by mel byt &40 písm. a, zak.c.361/2000 Sb. O provozu na pozemních komunikacích v platném znění. Klidne řeknu- ja ho nečetl, z dobrého úmyslu je znovu paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno sobota v 11:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:34 před 2 hodinami, šíma napsal: Teď z jiného soudku, ale naštvalo mě to, tak jsem doufám správně. Včera začala povinnost zimních gum "v případě, že se na vozovce vyskytuje souvislá vrstva sněhu nebo ledu, nebo když lze takové počasí očekávat". Toto každoroční opatření předcházely dezinformační zprávy, že se za zimní již nebude považovat pneumatika s označením M+S. Toto je nesmysl a celá dezinformace vznikla zřejmě jen na základě skutečnosti, že výrobcům byla před několika lety uložena povinnost označování M+S opustit a zimní gumy označovat již výhradně symbolem 3PMSF. Další dezinformací. kterou jsem si včera přečetl na iDnes bylo to, že zimní gumy budu povinné na většině D1. Zachytil jsem i konkrétní informaci, jedna tvrdila, že to bude od 21. km a druhá že od 90 km. Opět je to nesmysl a na tomto případě je mj. krásně vidět, jak funguje Google. Když napíšu do vyhledávání heslo "povinnost zimních pneumatik na d1", první článek pod čarou ze zdroje Lidovky.cz zní: Na D1 jsou povinné zimní gumy. Pokud se nespokojím jen s tímto nadpisem a čtu dál, ve druhém řádku mám důležitější informaci a to, že článek je z roku 2008. Ok, jedeme dál. Třetí odkaz ze zdroje Týden.cz říká, že "Zimní pneumatiky budou na D1 povinné skoro až k Brnu" a je z 6.10.2024, takže to zřejmě bude pravda..?! Ouha, když to rozkliknu, je tam sice článek z 6.10., ale roku 2010... A pak něčemu věřte... No a neni to tak, ze v D a SK se za zimni povazuje ta, ktera je oznacena symbolem zimni pneu a ne oznacenim M+S? Zde info k Nemecko: https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/sicherheit/winterreifenpflicht-deutschland/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno sobota v 13:28 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:28 Tak na toto téma jsem aktuálně dnes zachytil zprávu, že v SK mají stejný přístup jako u nás, tedy že za zimní pneumatiky se považují s jak s vločkou, tak i M+S. Jen pro zajímavost na téma D1 a povinnost zimních gum jsem se obrátil s dotazem na ministerstvo dopravy a tam mi řekli, že o ničem nevědí. Ale je možné, že v tom má prstíky ministerstvo vnitra, tam jsem se neptal.... Zimní gumy jsem dnes nainstaloval a zjistil jsem, že v jedné díře pro šroub je stržený závit. Vůbec netuším, co s tím a to mě také naštvalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se