Ajaj Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Pocitově lepší než se jet v zimě projet 2 hodiny na kole ale je pravda, že při mrazech jsem tam vydržel kolem 2min a byl jsem kantáre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 9 minutami, Ajaj napsal: Pocitově lepší než se jet v zimě projet 2 hodiny na kole ale je pravda, že při mrazech jsem tam vydržel kolem 2min a byl jsem kantáre Tak sorry, kolo jsem si zimě zakázal ja- znam svou " sikovnost" vysekat se na suché silnici, natož v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Nee, zákaz. Bohuzel totez ( tenhle druh zábavy bych měl teď 200m od domu ), nemůžu. Tak už len prikladať hlinu na hrudník 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu (upraveno) Dnes ma naštvali všetci, ktorí dnes potrebovali v Ostrave jazdiť na bicykloch, kolobežkách a autách na letných pneu. Že to hlásia týždeň, že bude snežiť je jedna vec. Že ten sneh bol v Ostrave od rána si asi nevšimli. Že sa to bude topiť a namŕzať už asi bolo úplne mimo ich vnímanie sveta. A skutočne nikomu nezavadzajú, nikoho neohrozujú a neobmedzujú. Fuck Upraveno 22. listopadu uživatelem koveras 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu To si delaj prdel?? První soukromá dálnice prolomí ještě jedno tabu: bude plná měřičů rychlosti. K nápadu se nikdo nehlásí https://archiv.hn.cz/c1-67482340-prvni-soukroma-dalnice-prolomi-jeste-jedno-tabu-bude-plna-mericu-rychlosti-k-napadu-se-nikdo-nehlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Musí si na sebe vydělat sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Tohle je strašný svinstvo. Snadná pomoc, když to vlastně nikdo nechtěl, tak při předávce můžou nechat ty brány odvézt do šrotu. Začíná mi to hned u baráku, už přemýšlím, že budu jezdit do Písku přes malý obce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Jako koukam na to, když tam po těch nově postavenejch úsecích jedu, kolik je tam těch kamer. To bude pěknej masakr, jestli to bude funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu před 3 hodinami, geometr napsal: Jako koukam na to, když tam po těch nově postavenejch úsecích jedu, kolik je tam těch kamer. To bude pěknej masakr, jestli to bude funkční. Tak zase je to jedina cesta, jak donutit ridice jezdit podle predpisu. Ve Francii to celkem funguje v kombinaci s vyskou pokut. A mimo dalnice je tam asi tri roky osmdesatka a radary taky vsude…. po nekolika pokuyach jsem se taky vycukal a jezdim s omezovacem rychlosti 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Dostanu asi hodně mínusů, ale já s tím plně souhlasím. Všichni nadáváme na to, jaký bordel ve státu je. Od silnic až po úřady. Jsme v době, kdy dobrovolně nikdo nic dodržovat nebude. A jediný způsob, jak to zajistit, je permanentní dohled. Od silnic až po finance. Můžeme si za to sami. Ruku na srdce. Máme za potřebí se vzhledem k našemu věku a k naší finanční situaci (s ohledem na množství hodinek nad 100k zde na fóru) pořád někam hnát a na 100km cestě ušetřit 5-10 minut? Není lepší hodit na tempomat 120 přeplout do pravého pruhu, pustit nějakou zádumčivou hudbu a vychutnávat ten okamžik, kdy je člověk sám a těší se domů na rodinu? Auta mám rád a i pro mě svého času byla jízda 170-190 po mladoboleslavské dálnici super oddechem. A to jsem měl obyčejné 200 koňové Volvo. Ale ty doby jsou pryč - hustota provozu atd. A možná že i nakonec při té 130 bude ta doprava plynulejší než brzda plyn v levém pruhu. 3 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno pátek v 23:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:24 Safi, máš naprostou pravdu! Těch kamer by mělo být naopak víc. A nejen na dalnici, kde bys nedej bože mohl jet třeba 150 v devět večer, kdy tam bude nízký provoz. Ale měly by bejt i u tebe doma, kdybys dal třeba facku svojí ženě nebo dal na zadek svým dětem. Ať to hned úřady vědí. Však pořád musí být, tak je to správné a tak to má být. 3 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno sobota v 05:12 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:12 My k těm pokutám za porušení slovního morálního statutu fakt směrujeme a ještě to bude za nadšeného potlesku davů... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno sobota v 06:07 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:07 (upraveno) 30k za fuck Ukrajina https://www.denik.cz/krimi/soud-plzen-ukrajina-urazka.html#utm_content=freshnews&utm_term=30 tisíc za fuck ukrajina&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Upraveno sobota v 06:07 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno sobota v 06:21 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:21 (upraveno) před 20 minutami, hinkle napsal: 30k za fuck Ukrajina https://www.denik.cz/krimi/soud-plzen-ukrajina-urazka.html#utm_content=freshnews&utm_term=30 tisíc za fuck ukrajina&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Uprimne, neverim, ze za komentar pod clankem ve zminenem duchu pujdes pred soud. Da se tomuhle clanku verit? Uvadi kompletni informace? edit: Jsem fanda svobody projevu. Aktualni zakon je podle me za hranou. Sice mam problem s nenavistnymi komentari, ale neprijde mi ok to kriminalizovat. Kdyz je nekdo debil a chova se jako debil, tak to neni samo o sobe trestny cin. Spolecnost by se tomuto mela branit jinak. Upraveno sobota v 06:30 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno sobota v 06:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:52 před 10 hodinami, safi napsal: ...Jsme v době, kdy dobrovolně nikdo nic dodržovat nebude.... Už Lao-c' pravil: "Čím více se vydává zákonů, tím více je zlodějů a lupičů." A v podobné duchu hovořil i Tacitus: "Stát je tím zkaženější, čím více má zákonů." A netýká se to jen zákonů, ale i všeho co směřuje k větší sociální kontrole ... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno sobota v 07:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:45 K těm kameram- určitě mohu tvrdit, že nebudou fungovat všechny najednou, ale budou spousteny na střídačku. Vymáhání bude probíhat podobným způsobem ( tohle dělat nikdo nechce a když se někdo najde, tak bude tak zavalenej, že kdokoliv bude něco namítat, půjde dospod celého stohu). Trochu doufám, že jelikož je to nový úsek dálnice, mohl by být mezi navrhovanym zvýšením max rychlosti ( sice jsem osobně proti ), mohla by to být ještě velká sranda. Ostatní argumenty ohledně rychlosti na dálnici- to už tu bylo probrano několikrát, nemam náladu to opakovat po dvacátý, jen na okraj, neni to jen o te rychlosti. A k těm nenavistnym projevum- jak píše skalis- být debil není trestné, ale někdy je to skoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno sobota v 08:37 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:37 (upraveno) Osobní zkušenost- to si jedu takhle v noci do Chorvatska na D1. O 40km rychleji. A najednou tesne prede mnou je na dalnici srnka. Aniz bych mel moznost zareagovat, tak jsem hi jen lehce strechnul bokem. Cele to bylo desetina sekundy. Osobne jsem si z toho vzal to, ze proste v noci 170 nejezdim. Upraveno sobota v 08:39 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno sobota v 08:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:52 před 2 hodinami, skalis napsal: Uprimne, neverim, ze za komentar pod clankem ve zminenem duchu pujdes pred soud. Da se tomuhle clanku verit? Uvadi kompletni informace? edit: Jsem fanda svobody projevu. Aktualni zakon je podle me za hranou. Sice mam problem s nenavistnymi komentari, ale neprijde mi ok to kriminalizovat. Kdyz je nekdo debil a chova se jako debil, tak to neni samo o sobe trestny cin. Spolecnost by se tomuto mela branit jinak. Není v parlamentu nějaká novelizace této oblasti ke schválení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno sobota v 09:41 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:41 před 41 minutami, safi napsal: Není v parlamentu nějaká novelizace této oblasti ke schválení? O ničem nevím a ani to nesleduju. Ale napadá mě příklad před několika lety proběhlé kauzy dětské romské třídy, o které někdo prohlásil, že patří do plynu. Kriminalizace ničemu nepomůže. Spíš je potřeba vést společnost k nějaký reflexi - jak to udělali novináři, že tu paní dohledali a "donutili" se zamyslet nad tím, co vlastně napsala. Že díky medializaci jednak všichni v okolí vědí, kdo to napsal (za mě cajk, když už může každej blbeček psát pičoviny na sítě, tak se musí učit, že naoplátku může dostat nechtěnou publicitu a "slávu"), ale že se o tom mluví. Že se třeba aspoň někteří pozastaví, proč jsme ochotní pouštět z huby podobný prohlášení. Ale ne z toho dělat trestnou činnost. To zatíží celou trestní soustavu (= stojí to moje daně) a namísto kultivace se jde cestou hrozby. Krátkodobej efekt tam je a to jen na oko, dlouhodobej nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno sobota v 10:03 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:03 Jeste strucne: vyse zminene chovani je spolecenskej problem, ale problem hodnotovej, nikoliv kriminalni. A hodnoty se pokutou, u soudu ani ve vezeni nevybudujou. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se