Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, eloga napsal:

Kucí, tak si vemte na dovo ojebaný starý primky a do vody či moře s nimi nelezte. Zájem bude přiměřený, možná to i střelíte za pár euro u báru. 🤠 Světová značka ne? Trochu hrdosti to chce, chronomagoři. 🤪

Šak počkej jestli mi něco vyjde. Mam přesně tenhle cíl na září do Šanghaje.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 52 minutami, Daemonultimate napsal:

Syn má, má rakovinu. Jak to? Proč? Je mu 24 let, má roční dceru, proč ne já? Proč!!! Do prdele se všim.

Démone, chlape, drž se. Bude to urco dobrý - věř. Držím palce.

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Díky 1
Odesláno

Všem vám moc DÍKY za podporu, chtěl jsem udělat multicitaci, ale nějak mi to nejde.

Vím že pokroky v této oblasti medicíny jsou obrovské, ale stále zálezí na tom o jaký orgán se jedná a o rozsah a stádium. Vracím se domů z Německa, tam se dovím víc. Jestě jednou díky🙏, moc si vážím projevené podpory.

• Dát hlas 2
Odesláno

Držte se! Navíc i když by to bylo něco, co se v ČR neumí ale v zahraničí ano, tak pořád se to dá přes různé sbírky také řešit. 

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

@Daemonultimate Hlavně nic zbytečně nevyčítej sobě - věcem jako je genetika a dlouhodobé vlivy prostředí ve kterém se dospělý syn v posledních letech pohyboval bys stejně neporučil. Nejzákeřnější na té hnusné nemoci je že už vyslovení jména diagnózy spoustě lidí zbytečně bere chuť bojovat, takže stejně jako ostatní budu držet pěsti ať je prognóza příznivá a podaří se Vám to překonat.

Upraveno uživatelem Radek124
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Daemonultimate napsal:

Všem vám moc DÍKY za podporu, chtěl jsem udělat multicitaci, ale nějak mi to nejde.

Vím že pokroky v této oblasti medicíny jsou obrovské, ale stále zálezí na tom o jaký orgán se jedná a o rozsah a stádium. Vracím se domů z Německa, tam se dovím víc. Jestě jednou díky🙏, moc si vážím projevené podpory.

Never give up! Švargrová se s námi před třemi lety loučila, protože ji zbývaly max. týdny života.(BTW polovina její nejbližší rodiny na rakovinu zemřela). Nic nezabíralo,  navic tělo už nemělo sílu snášet chemo. O týden později ji doktor nabídl nevyzkoušenou experimentální bio léčbu. Diky ní žije, neříkám, že je z toho venku, ale pokroky v této oblasti jsou fakt neuvěřitelné. Přeju hodně síly a štěstí!

Upraveno uživatelem Flipik
  • Díky 1
Odesláno

Jakože tuhle hnusnou věc máme z obou stran rodiny a tátu mi zabili doktoři, protože zapomněli, vynechali část léčby, tak bych nenechal nic na náhodě nebo cizích lidech.

Kluk je mladej, určitě se s tím popere líp, než starší ročníky, takže pokud to půjde, nenech ho čekat týdny nebo měsíce na vyšetření, operace. Máš určitě spoustu známých a sem chodí taky kvanta lidí, co mají kontakty, zdravotnictví máme sice dobré, ale občas je potřeba to někde potlačit dopředu.

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já tu mrchu měl ve 27 letech. Teď je mi 34, asi 3 roky vyřazen ze statutu onko pacienta a zdravotní způsobilost v AČR A - schopen bez omezení (a to jsem přišel o orgán).

Základ je psychika, věřit doktorům (není to vždy lehké) a bojovat bojovat bojovat. Držím palce a věřím, že to dopadne tak jak má - zvítězí a bude zdráv 🫡 

Upraveno uživatelem Z. Paul
  • Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 5
Odesláno
před 3 hodinami, Flipik napsal:

Přeju hodně síly a štěstí!

Před hodinou, Z. Paul napsal:

že to dopadne tak jak má - zvítězí a bude zdráv 🫡 

před 3 hodinami, gunman napsal:

Jakože tuhle hnusnou věc máme z obou ...

Díky za podporu pánové, jsou to těžké chvíle. Moc díky.

Odesláno
před 6 hodinami, Daemonultimate napsal:

Syn má, má rakovinu. Jak to? Proč? Je mu 24 let, má roční dceru, proč ne já? Proč!!! Do prdele se všim.

A dopr.....kua držte se a bojujte. Nad tou mrchou to společně zvládnete. Držím palce....

• Díky 1
Odesláno
před 8 minutami, Daemonultimate napsal:

Díky moc, budem to potřebovat.

Jak už tu někdo psal...je tu spousta lidí co by mohli pomoci, ať už s kontakty, nebo jinak. Klidně založ vlákno....

Věřím, že to dobře dopadne 🙂

• Díky 1
Odesláno
před 6 hodinami, Daemonultimate napsal:

Kamo drzte se. Stejne jako mnozi jini tady mam bohuzel taky tuhle zkusenost. Na podzim budu mit “vyroci” 10 let. Takze hlavne neztracet nadeji. 

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Moc díky kolegové.

Přítelkyně měla rakovinu mozku, bylo to zlý, ale dala to. Chodí na pravidelné kontroly a dobrý. No a teď tohle. Syn to má v močáku. Jsou to paradoxy,  praskl mu slepák tak tak to stihli odoperovat a protože měl stále bolesti poslali ho na další vyšetření a tam to našli. Věřím, že to bude dobrý, je mladej a bojovník po mně. 

• Dát hlas 6
Odesláno

Před dvěma lety diagnostikován mnohočetný myelom. Po léčbě od března v mé původní celkem náročné práci. Přitom v devadesátých letech lidé s touto diagnozou umírali do tří let. Medicína je v oblasti onkologických problémů neuvěřitelně progresivní. Držím palce.

• Díky 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

Zrovna jsem si tady chtel na neco postezovat, co me nastvalo, ale po precteni asi deseti komentu to beru zpet. @Daemonultimate Preju hodne sil, pevne nervy a kopec stesti k tomu.

• Díky 1
Odesláno

Osobně se hluboce omlouvám všem, co dělají na D1, co jsem dnes zažil a viděl v protisměru na Chorvatské dálnici, v celé delce- Zagreb- Ploče, tak máme parádní, průjezdnou dálnici. Jsem setrilek, co jezdí max 125, plné naloženej max 120 a celej úsek jsem jel 9,5 hodiny, v protisměru nejdelší kolona 28 km.

Jdu zkoumat okolní kopecky, more neuteče. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 10 minutami, kuncák7 napsal:

Osobně se hluboce omlouvám všem, co dělají na D1, co jsem dnes zažil a viděl v protisměru na Chorvatské dálnici, v celé delce- Zagreb- Ploče, tak máme parádní, průjezdnou dálnici. Jsem setrilek, co jezdí max 125, plné naloženej max 120 a celej úsek jsem jel 9,5 hodiny, v protisměru nejdelší kolona 28 km.

Jdu zkoumat okolní kopecky, more neuteče. 

To je kolem 500 km je to tak?

Odesláno

Ja ve třiceti rakovina varlat, jedno pryč a pak 4 série chemo a dneska na to vzpomínám uz jen jako na par měsíců kocoviny 🙂 Takze to mladej sfoukne levou zadní 🙂 Drzim palce!

• Díky 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...