FantasticFabio Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 10 minutami, Bert napsal: No, pobavilo i trochu naštvalo. Tahle masivní povánoční sleva se určitě vyplatí Uspořenou korunu můžeš vrazit do rumu
wawrik Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 (upraveno) Mohol som zabudnúť doma stan!? Trepem sa 500 km na druhý koniec ostrova a stan zostane doma... Čože som ja už úplný kokot?! Upraveno 26. prosince 2025 uživatelem wawrik 4
McStinger Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 1 minutou, wawrik napsal: Mohol som zabudnúť doma stan!? Trepem sa 500 km na druhý koniec ostrova a stan zostane doma... Čože som ja už úplný kokot?! Nemal si auto upravené na spanie?
wawrik Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 (upraveno) @McStinger Jo, je na Slovensku... ale o to nejde. Včera som spal v aute (RAV4), dnes na ubytku, a od zajtra konečne bude počasie na spanie voľne v prírode. Lenže som si neprihodil do auta stan, pritom ho tam inak vozím default, nech idem kamkoľvek a s akýmkoľvek plánom, lebo nikdy neviem... Štve ma to, lebo na tento viacdenný trek sa chystám pekných pár rokov, ale nikdy mi to nevyšlo. Teraz mohlo, som na správnom mieste, bude správne počasie na prechod močarísk (sú zamrznuté a snehu málo), vietor fúka primeraný a správnym smerom, celé noci šajní polárna žiara, takže by som v čelovke neminul baterku. Proste všetko správne, až na moju hlavu deravú... Fuck. Upraveno 26. prosince 2025 uživatelem wawrik 2
bohus76 Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Stane se,jsme jenom lidi.... ( I když vím, že to naštve). 1
Ajaj Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 @wawrik - prosím tě, takový drobnosti. My dnes odjeli na zimní dovolenou. Už se nám nechce těch 750km řídit v kuse, tak jsem buknul ubytko na 2/3 cesty. V 5 večer napochoduji s úsměvem na recepci, abych se po 15 minutách dohadování dozvěděl, že jsem buknul na 26-27 ale června jsou věci který v klidu ženě po 6 hodinách sezení v autě nevysvětlíš 6
McStinger Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Sa mi stalo niečo podobné v opačnom garde. Obyčajne keď sme na dovolenke, cestujeme a bookujeme si hotely podľa toho, ako sa nám chce ďalej. Som si zarezervoval a aj zaplatil nezrušiteľnú rezerváciu na pár nocí na ďalší deň, namiesto o pár dní. Zistil som to tak, že mi prakticky hneď po platbe prišiel mail, že ma zajtra očakávajú. Chvíľu mi to nedopalovalo.
African Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 1 hour ago, Ajaj said: @wawrik - prosím tě, takový drobnosti. My dnes odjeli na zimní dovolenou. Už se nám nechce těch 750km řídit v kuse, tak jsem buknul ubytko na 2/3 cesty. V 5 večer napochoduji s úsměvem na recepci, abych se po 15 minutách dohadování dozvěděl, že jsem buknul na 26-27 ale června jsou věci který v klidu ženě po 6 hodinách sezení v autě nevysvětlíš Tak to je mazec, ale stane se Já ti jednou spletl o dva dny konec dovolené v Chorvatsku, přišli jsme na pohodu v pět z pláže, velké plány na večer a na recepci už čekal borec že jsme v jedenáct ráno měli opustit pokoj. Naštěstí nový hosté stále někde na cestě, tak se to neslo v mírumilovném duchu...ale bylo po dovolené mávnutím proutku 2
vzduch Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 My kdysi byli v Chorvatsku, šli se naposledy vykoupat do moře a že odjíždíme. Domácí se divil proč, když máme pobyt ještě jeden den. Ale bylo zabaleno, tak jsme jeli
horal Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Syn, 5 let, zapomněli jsme jeho Žeryka/plyšáka u babičky v Olomouci, v Mohelnici jsme otáčeli zpátky. Odvezl jsem omylem klíč od ubytování ze Štefanovej domů a v Žilině otáčel zpátky ho vrátit.
Maro Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 @wawrik a nehodil by ti ho nekdo? Zrovna island mi přišel jako misto (pokud se teda za těch 10 roku neco nezměnilo), kde zvedneš telefon a nekdo ma bratrance, ktery zna člověka, co ma zrovna cestu a zařídí, co potřebuješ. Tam mi přišlo, ze ta vzajemnost je fakt silná a dycky nekdo pomůže nebo minimálně zná někoho, kdo by mohl.
wawrik Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 @Maro V princípe máš pravdu, ale na sviatky sú všetci preč. Ide ma poraziť, ako sa to počasie pekne čistí, no ja sa budem musieť na noc zakaždým vracať k autu/ringroad
milomac Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Tak taky poprvé zakouším ten covid, ksindl jeden, bolí mě všechno, nejvíc hlava a horečka přes 38. Fajn závěr roku, to teda jo ....
African Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 52 minutes ago, milomac said: Tak taky poprvé zakouším ten covid, ksindl jeden, bolí mě všechno, nejvíc hlava a horečka přes 38. Fajn závěr roku, to teda jo .... Jaj, tak to přeji rychlé uzdravení, upřímně u nás Covidu mega hodně teď co se bavím s lidmi
Gustaf Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 před 2 hodinami, milomac napsal: Tak taky poprvé zakouším ten covid, ksindl jeden, bolí mě všechno, nejvíc hlava a horečka přes 38. Fajn závěr roku, to teda jo .... Manželku to sejmulo přes svátky...22.12. už se cítila na hovno, 23.12..zjistila, že už necítí pachy a některé chutě. Teploty měla, ale jinak jí úplně nic závratně nebolelo. Taková celková slabost. Dneska už je tak v rámci možností ok.
bluman Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 (upraveno) 17 hours ago, Ajaj said: @wawrik - prosím tě, takový drobnosti. My dnes odjeli na zimní dovolenou. Už se nám nechce těch 750km řídit v kuse, tak jsem buknul ubytko na 2/3 cesty. V 5 večer napochoduji s úsměvem na recepci, abych se po 15 minutách dohadování dozvěděl, že jsem buknul na 26-27 ale června jsou věci který v klidu ženě po 6 hodinách sezení v autě nevysvětlíš Ja som raz davno bookoval svokrovi letenky do Moskvy. Tam to bolo OK, akurat spiatocna bola o rok neskor . Zistili to s kolegom samozrejme az v Moskve na letisku pri checkine na spiatocnu cestu. Upraveno 27. prosince 2025 uživatelem bluman
geometr Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 To bych pochopil spíš u tchyně. 1 2
bohus76 Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Před hodinou, Gustaf napsal: Manželku to sejmulo přes svátky...22.12. už se cítila na hovno, 23.12..zjistila, že už necítí pachy a některé chutě. Teploty měla, ale jinak jí úplně nic závratně nebolelo. Taková celková slabost. Dneska už je tak v rámci možností ok. Nevím,zda to mohla být nějaká viróza či opravdu henten covid. Přestalo mi chutnat pivo Vůně jsem cítil, chuť nikoliv. Bez teplot,jen unaven. Prodělal jsem ho myslím 2-3x. Teď po pár dnech ok ( v rámci možností).
Frantik Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Před hodinou, bohus76 napsal: Nevím,zda to mohla být nějaká viróza či opravdu henten covid. Přestalo mi chutnat pivo Vůně jsem cítil, chuť nikoliv. Bez teplot,jen unaven. Prodělal jsem ho myslím 2-3x. Teď po pár dnech ok ( v rámci možností). A nebyl to Staropramen nebo Kruš? U těch je normální necítit nic 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se