Oliver333 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 V 4. 5. 2022 v 14:15, Prochy68 napsal: Přežil jsem Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Dobrý příspěvek do vlákna - co mě právě naštvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 V 4. 5. 2022 v 21:31, vraby napsal: mamka 77 Rozšířit To je mi lito, uprimnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Pecka den- nic moc v práci ( šéf, co rozumí dopravě jako já kvantový matice se rozhodl, že nám zpestří zóny), pak se mi ozve pritelkyne- beru si auto, jedna neter- beru si auto, druhá neter- beru si auto. Jasný, starej fotr jede na chatu vlakem. Ok. Vyjdu z práce a cinka na mě nějaká pumpička, ať mu uhnu na chodníku, hned vedle má cyklopruh, k..ot jeden, ale neva, uhnu. Pak tramvaj zpoždění, vlak mi ujede, jako na potvoru z vesnice nikdo k nám nejede, takže 3 km pěšky do kopce a do toho máma musela začít sekat trávu na zahradě a přepnula se. Mám já na ty ženský ale štěstí, miluju je všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Vůbec si nedovedu představit být ve tvý kůži a ještě abstinent! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 V 6. 5. 2022 v 15:44, nickolas napsal: Vůbec si nedovedu představit být ve tvý kůži a ještě abstinent! Rozšířit Já bych to zjednodušil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) V 6. 5. 2022 v 15:44, nickolas napsal: Vůbec si nedovedu představit být ve tvý kůži a ještě abstinent! Rozšířit Tak zas, celou cestu vlakem jsem si představoval, jak ta pumpička zalitne do nějaké me pasti značek a nebo tam píchne ( nestalo se ). U aut jsem už tak nějak smířenej s osudem a mámu taky nepredelam. Jen si potřebuju ulevit mezi chlapama- doma mám podporadni hlas ke vsemu a i ten pes si dělá co chce . Pit u mě nebude dobrá varianta řešení. A ještě mě napadlo- není to náhodou kvantová fyzika? Kurna Upraveno 6. května 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 V 6. 5. 2022 v 15:50, warann napsal: Já bych to zjednodušil... Rozšířit Nahodou, jsem si to predstavil…a musel si dat panaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Z výletu jsem si přivezl horečku Dengue, takže ležím v horečkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 V 7. 5. 2022 v 15:19, vaba napsal: Z výletu jsem si přivezl horečku Dengue, takže ležím v horečkách Rozšířit Košice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Maledivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Oprava oken v budove- nic se měnit nebude, radši zákazeme průchod kolem budovy. Nevadí, že když vypadne okno z vyššího patra ( a že se to už stalo ), není kam uhnout a padá na průchod. Situace není z Ruska, Číny či podobně, ale od nás. Hlavně že se vyhodil bezpecak, co na to upozorňoval. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Umřel kamarád, slušný chlap, biker tělem i duší. Kur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Batoh MYSTERY RANCH Urban Assault 21 po roce. Batoh za skoro 4k, made in Vietnam. Nevite o necem podobnem ale v lepsi kvalite? Koukam ze goruck.com ma neco skladem, ale uz se nechlubi ze je to Made in USA, takze predpokladam stejne prepalenej Vietnam. Hmm. Psal jsem maila i @Mirek od Basta Gear jelikoz od nej mam batoh se kterym jsem spokonej ale zatim nema v nabidce takoveto EDC. Nevite nekdo o necem? Plastovy spony preziju, ale takoveto mechanicke vady ne. Hledam neco 20-30l, cena 4-7k, kdyby made in USA / Germany tak bych mozna dal i vic, ale materialy by mely odpovidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 V 14. 5. 2022 v 9:29, zceyee napsal: Batoh MYSTERY RANCH Urban Assault 21 po roce. Batoh za skoro 4k, made in Vietnam. Nevite o necem podobnem ale v lepsi kvalite? Koukam ze goruck.com ma neco skladem, ale uz se nechlubi ze je to Made in USA, takze predpokladam stejne prepalenej Vietnam. Hmm. Psal jsem maila i @Mirek od Basta Gear jelikoz od nej mam batoh se kterym jsem spokonej ale zatim nema v nabidce takoveto EDC. Nevite nekdo o necem? Plastovy spony preziju, ale takoveto mechanicke vady ne. Hledam neco 20-30l, cena 4-7k, kdyby made in USA / Germany tak bych mozna dal i vic, ale materialy by mely odpovidat. Rozšířit Upřímně nechápu co na tý tašce stojí takový nekřesťanský prachy Máš ještě záruku, tak jim to omlať o hlavu, já tedy jedu jenom Deuter, ale to samozřejmě úplně jiný styl. Na druhou stranu ho budeš nosit celý život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Me jako Edc celkem vyhovoval, vnitrni kapsy, zpusob zapinani, rychle pristupna kapsa, foch na macbook / docu, popruh pres prsa takze na motorce nelital. Kdyz jsem jel na moto dal tak se dal dobre pridelat tema stahovacima gumopopruhama (provlect skrz ocka ruzne) a tak, material taky v pohode celkem, cordura / ykk. Nic podobneho v te cene jsem nenasel, aby to nevypadalo jako kdyz sem zrovna prisel z valky teda, spise urban nez military. Ale Vietnam no, tam muselo bejt neco spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Já nosím od Direct Action, Polsko, šle kvalita a vydrž velmi dobrá. Koukni na YouTube, docela to chválí. Já ho mám asi 4 roky, přešel jsem z 5.11 a jsem spokojený. Plastový spony jsem vyměnil za kovový U spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Deuter trans alpineOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Gregory Nano 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 V 14. 5. 2022 v 9:29, zceyee napsal: Nevite nekdo o necem? Rozšířit Connor od Hill People Gear by mohl bejt jako edc, pripadne i oblibenej Umlindi, ale to je top loader, to treba ja uplne nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Nefunkční plynovej kotel. 8k oprava nebo novej, docela dilema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se