Gustaf Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 (upraveno) V appce to mají a pojišťují tuším na 5tis max. Upraveno 24. října 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Musel jsem to přehlídnout, po těch krocích, jak to šlo za sebou jsem si tam toho nikde nevšimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 41 minutami, Petr.S napsal: Musel jsem to přehlídnout, po těch krocích, jak to šlo za sebou jsem si tam toho nikde nevšimnul. Krok č. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 U té dobírky mi to přišlo trochu jinak a neviděl jsem to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Před hodinou, Petr.S napsal: U té dobírky mi to přišlo trochu jinak a neviděl jsem to tam. Divný.... dobírku si stanovis taky tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 https://www.epenize.eu/znojemske-okurky-vyrobene-v-turecku-zvlastni-chut-za-mnohem-vetsi-penize/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 ... hmm, pěknej humus. Jednu sklenici nedávno koupenou tu máme. Kouknul jsem na obal a nikde není uvedena země původu (jen suše "Orkla Foods Česko a Slovensko a.s." bez toho, jestli je to výrobce, dovozce nebo kdo). To jsem zvědavěj, až to otevřu, jestli to rovnou nevyleju. Bych blil z těch potravinářskejch firem. Spousta věcí, který byly dřív dobrý a měl jsem je rád, se dneska nedá žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 V 19. 10. 2023 v 8:29, kuncák7 napsal: K té PČR - u nás to řeší tak, že přijedou, podám jim vysvětlení přes vrata u pozemku a oni odjedou. Zatím jsem ani jednou nebyl vyzván k podání vysvětlení na služebně. U nás je to ale vždy ve stylu - tvrzení proti tvrzení. Jinak šaráda se stěhováním pokračovala včera i dnes, kdy se máme už stěhovat fyzicky. Manager stěhování mi včera řekl, že je lepší tam ted ty skříně nechat ( v nové budově překvapivě není vůbec vybavení ) a objednat si skříně za cca 3 měsíce ( na můj dotaz, kde ty skříně pak vezme, už odpověd neznal ). Tak jsem radši odešel. No a dnes mám místo kancelářského stolu v předávacím protokolu skartovačku. Osobně mám chut ji na všechno použít a odstěhovat se pouze s propiskou. Doba digitalizace je opravdu hooodně daleko ( na všechno 5 kopií k ničemu ). A stěhovací firma je zděšena, že má stěhovat něco nábytku. no uz prestahovani?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Před hodinou, Harwey napsal: no uz prestahovani?:) Jojo, pár drobností nefunguje- tiskárny, PC někdy, WC ani kuchyňka není. Chybí mi pár skříní a pracovní židle je na max váhu 80 kg :-)). Dlouho nevydrží, mám o pár kilo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Znojmia a Fruta Modřice - měl jsem to kdysi v kuponovce, mělo to i slušnou hodnotu, ale tunel je tunel, dnes tedy jasné turecké hospodářství. Uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Štve mě, že auto moto pořady už se skoro nedají sledovat, protože je to jedna EV masáž a přehlídka spotřební elektroniky. Ale potěšilo mě, že aspoň Kuba má pěkný Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Ze nekteri idioti chodi nakupovat v dobe kdy je zavreno… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 5 hodinami, papen napsal: Ze nekteri idioti chodi nakupovat v dobe kdy je zavreno… To znám, ze stejné strany barikady... Nakupují,neplatí a ty se starej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 No ty voe...tak snad se pachatel co nejdříve najde. Zlámat hnáty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Celá naše firma všichni do jednoho Covid, tak už jsem asi konečně taky na řadě.... prozatím negativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) Jsem myslel, že ruská invaze covid z evropy vyhnala. Má nějaký vážný příznaky a dopady nebo už je to jenom rýmička? Upraveno 31. října 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Před hodinou, Jerryl napsal: Jsem myslel, že ruská invaze covid z evropy vyhnala. Má nějaký vážný příznaky a dopady nebo už je to jenom rýmička? Kdepak, naše městečko toho plné, v nemocnici prý také dost lidí. Příznaky, bolest hlavy, kašel, horečka...dneska ráno jsme to objevili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Včera měl pohřeb majitel Vintage Garage (prodejce Royal Enfield), Martin Šrámek. 44 let. Za pár let téměř z nuly vybudoval prodejní síť RE v ČR. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 9 hodinami, African napsal: Kdepak, naše městečko toho plné, v nemocnici prý také dost lidí. Příznaky, bolest hlavy, kašel, horečka...dneska ráno jsme to objevili. Potkal jsem známou doktorku (obvoďačku) s respikem, že prý v práci skoro každý odběr pozitivní, ale lehké průběhy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) Já měl covid před měsícem a jako pokaždé... Je to na hovno. Měl jsem to třikrát a pokaždé se z toho min půl roku dostávám..špatně se mi dýchá, nemůžu ne, že běhat, ale ani rychleji chodit. Plíce v řiti. Po půl roce jsem zpět na normálu. Upraveno 31. října 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se