kuncák7 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 před 38 minutami, KFL napsal: A to te stve? Jo, protože si nalhávám, že mám tu nemoc pevně v rukách a plně pod kontrolou . A pokaždý se to pokazí.
Campino Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 před 34 minutami, kuncák7 napsal: Jo, protože si nalhávám, že mám tu nemoc pevně v rukách a plně pod kontrolou . A pokaždý se to pokazí. to aj ja...niečo si kúpim, nejaký čas vydržím, potom to so mnou začne lomcovať...predýcham to, znova nejaký čas vydržím (medzi tým prípadne niečo predám lebo mám toho moc), až kým si už ale nevyhnutne musím niečo kúpiť (lebo mám toho málo)...a tak dookola...je to o nervy
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 před 8 minutami, Campino napsal: to aj ja...niečo si kúpim, nejaký čas vydržím, potom to so mnou začne lomcovať...predýcham to, znova nejaký čas vydržím (medzi tým prípadne niečo predám lebo mám toho moc), až kým si už ale nevyhnutne musím niečo kúpiť (lebo mám toho málo)...a tak dookola...je to o nervy Přesně
Prochy68 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Já za prosinec zatím 4 kousky a jeden nejspíš ještě bude
Campino Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 před 29 minutami, Prochy68 napsal: Já za prosinec zatím 4 kousky a jeden nejspíš ještě bude Všetci sme tu stratené prípady…je to márne
KFL Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Mně naštěstí došlo místo v hodinkovnici, takže mám klid .
baza Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Mně zase naštěstí konečně došly peníze
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Před hodinou, KFL napsal: Mně naštěstí došlo místo v hodinkovnici, takže mám klid . Tohle je blbá výmluva , od čeho je pak ta krása při výběru druhé či větší . Tohle na mě bohužel neplatí. Před hodinou, baza napsal: Mně zase naštěstí konečně došly peníze Ano, toto by mohl být důvod, ale kdo chce, cestu si najde
bohus76 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 V 28. 3. 2021 v 18:48, Návštěvník napsal: R.I.P odešla legenda https://medium.seznam.cz/clanek/pribehy-lidi-in-memoriam-nejobsahlejsi-zpoved-krychlice-legendy-z-pardubickeho-nadrazi-36052#dop_ab_variant=1222230&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Lucky Lucaso Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 Toz Bohusu. Vzdyt je to uz skoro 3 roky stare. A tebe to ted nastvalo?
bohus76 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 Ale prd, objevil se ten "nový" rozhovor a chtěl jsem to k něčemu " přilepit". Veškeré zmínky jsou v uzavřeném vláknu a tak jsem to dal sem. Toť vše.
antitomas Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2023 V 20. 12. 2023 v 10:03, KFL napsal: Nejslavnejsi historka z naseho fleetu je, kdyz si uzivatel nalepil na palubku do novyho auta drzak na mobil a po 4 letech ji chtela pri vraceni leasingovka vymenit asi za 80 tisic (na nase naklady) kvuli tmavsimu kolecku po “lepidle”, coz klasifikovala jako nevratne poskozeni. Bylo potreba asi 5 meetingu, nez se toho frajeri vzdali a flek jen nechali vycistit . Vrácení auta je kapitola sama pro sebe. Kolega vracel Passata, přišla faktura na 160K. Ošmatlaný volant, pedály, oděrky (resp. nutnost lakování) a jako poslední položka svítilo: odstranění věšáku na sako - neoriginální příslušenství - odstranění 25K. Tak jim kolega zavolal, že to přijede oddělat a za těch 5 minut práce prý nic nechce. Do týdne dorazila nová faktura za cca 30K - pouze lakování. No, ve finále to auto za cca měsíc nabízeli přesně ve stavu, v jakém jsme ho vrátili. Nicméně udělat bordel na Arvalu zabralo, včera přijel k dealerovi nějaký pohunek se značkama a dneska už stojí Scout před barákem.
Flipik Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2023 Čím více informací policie uvolňuje ohledně včerejší tragedie, tím více jsem naštaný a přesvědčený o tom, že mohli udělat daleko více. Zejména onformace o to, že byl mezi podezřelými a měl u sebe zapnutý mobil jsou velmi zásadní. Ale ano ani 11. září 2001, ani 7. října 2023 to nebylo o nedostatku informací jako o především o špatné práci s nimi.
zerrou Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) ...reakcie ludi na strelbu v Prahe,na zaklade..informácii.. ktore majú,vynášaju súdy,ortiele,potom zrazu iné info a iné súdy,a ked sa ich opýtam,že prečo tá zmena? tak odpoveď je,že ako som to mal vedieť??? Je to marné... Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem zerrou edit
gunman Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 Firma má dokonale propracovaný povodňový plán, jasně určené osoby, které vědí, co dělat od vyhlášení stupně pohotovosti. Tak jsem se jel před chvílí podívat, jak to vypadá, řeka na třetím stupni, kouknu do šachty, kam se dává kanalizační ucpávka. Voda nastoupaná už za bodem, kdy jde ucpávka použít. Ptám se vrátné kdo tam jezdí to hlídat, pan J., volám mu, jaká budou opatření, že za hodinu se tam zajede podívat a kdyžtak se použije ucpávka a pak z něj vypadne, že ani neví, kde ta šachta je. Tak doufám, že už voda nestoupne, máme ještě 0,5m.
Americkej Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 Chápu, že Tě to naštvalo. Ale tvrdě si protiřečíš...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 Deutsche DHL...v pátek 22. zapíchly v 11hod někde mojí zásilku a dodnes se ani nehla...tyvle to mají skobčáci pořád volno?
Gustaf Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 Tyvle musím si tu znova ulevit.... zásilka od pátku pořád na stejném místě v Německu...DHL posrany.... pěšky už bych to měl doma
pciza Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 GLS taky umí 2.12 jsem objednal přítelkyni dárkovou kartu v jednom Českém obchodu s oblečením. Druhý den email že bude doručovat GLS že Slovenska a jelikož je to že zahraničí může to trvat až sedm pracovních dní. No budiž říkám. Do Vánoc času dost. Dvanáctého už nervozita trošku tak kouknu kdeže zásilka je a ona přes Maďarsko ve Slovinsku píšu email na GLS, zpátky se ozývají za dva dny prej toho mají moc. Proč je zásilka ve Slovinsku neví a tím pádem nemůžou říct kdy doručí. No zkrátka došla dnes
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se