Tobi Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 29 minutami, Tobi napsal: Aha, takže je to vlastně v pořádku. Ukončuji debatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Před hodinou, Radek124 napsal: Provozován... Ber to tak že třeba v Itálii je od zavedení legislativy "Serpico" spousta "luxusních" aut provozována s registrací v Německu, právě proto aby se provozovatelé nemuseli nechat perlustrovat kvůli "přiměřenosti příjmů" i při banální silniční kontrole. Cizí auta jsou i u nás provozována na základě určitých mezinárodních smluv - a tím že "patří" jinému státu, záležitosti jako POV nebo STK jdou za domovským státem. Nebo by Ti přišlo normální aby (v tuzemsku pracující) Slováci, Němci, Poláci a jiní "gastarbeiteři" (dtto češi v Německu a Rakousku) museli s plecháčem kromě svých "národních" technických kontrol ještě na tuzemské, jen aby v hospodách zavládnul prima pocit že jsou "férově" kasírovaní všude kde se dá? Myslím, že nemáš úplně pravdu, bez ohledu na situaci na Ukrajině a s tím spojenými registracemi jejich aut tady provozovaných, je v zákoně dlouhodobě paragraf, který řeší provozování vozidel cizinců u nás a s tím je spojena i povinnost absolvovat kontroly na našich STK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Je tu zhruba 37 000 ukrajinských aut, při ceně STK asi 1200 kč to dělá asi 44 milionů, a to by stát mohl vybrat.Tobě není blbé se zkusit obohatit na lidech kterým rus napadl zemi a pořád je ostřeluje? Jen se ptám. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Před hodinou, Radek124 napsal: Provozován... Ber to tak že třeba v Itálii je od zavedení legislativy "Serpico" spousta "luxusních" aut provozována s registrací v Německu, právě proto aby se provozovatelé nemuseli nechat perlustrovat kvůli "přiměřenosti příjmů" i při banální silniční kontrole. Cizí auta jsou i u nás provozována na základě určitých mezinárodních smluv - a tím že "patří" jinému státu, záležitosti jako POV nebo STK jdou za domovským státem. Nebo by Ti přišlo normální aby (v tuzemsku pracující) Slováci, Němci, Poláci a jiní "gastarbeiteři" (dtto češi v Německu a Rakousku) museli s plecháčem kromě svých "národních" technických kontrol ještě na tuzemské, jen aby v hospodách zavládnul prima pocit že jsou "férově" kasírovaní všude kde se dá? No neviem... Ja by som povedal, že ktokoľvek pracujúci aj bývajúci na územi iného štátu môže dlhodobo používať len auto v tom štáte registrované (parafráza). To je niečo iné ako krátkodobý pobyt trebárs kvôli turistike či služobným cestám. Ale aby som sa vzrušoval nad registráciou áut vojnových utečencov, to asi fakt nie... Upraveno 14. ledna uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Právě teď, Nick06 napsal: Tobě není blbé se zkusit obohatit na lidech kterým rus napadl zemi a pořád je ostřeluje? Jen se ptám. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Debatu jsem sice ukončil, ale špatně jsi mne pochopil, nebudu se k tomu vracet.DEBATU KONČÍM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 5 hodinami, Tobi napsal: Jo a ještě žádné poplatky za registraci..... také bych Ti dal blicí smajlík, ale nestojíš mi za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 4 hodinami, Micey napsal: Se vsadim, ze to ti hajzli udelali schvalne. Tak tak. Bezplatna stk v Cesku, to je hybatel geopolitickyho deni v postsovetskym bloku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 2 hodinami, Tobi napsal: Ukončuji debatu. před 1 hodinou, Tobi napsal: Debatu jsem sice ukončil, ale špatně jsi mne pochopil, nebudu se k tomu vracet.DEBATU KONČÍM. Ono by bylo úplně nejlepší, kdybys ji ani nezačal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna ..rozdiel medzi slabosťou a láskavosťou je tenký..prišli o domov je dobre im poskytovat úĺavy,avšak od-do,ináč sa to zvrhne do zneuživania...viď Ukrajinska kamionova doprava v SK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Určitě znáte ten pocit - máte vše docela pečlivě naplánované dopředu a tudíž se nemůže nic stát - ale - onemocní vám dva lidi, co jste s nima počítal na stěhování, stroj na malování je zrovna na termín vašeho úkonu v servisu, budete muset hlídat navíc psa, kterej měl být u mámy, kupující si vzpomněla a změnila ústně domluvené podmínky předávky bytu no a nakonec, domluva s majitelem domu, kam se stěhujeme, je na hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Jsem se včera vracel z hor, poslední km naše kotěhůry normální kluziště...zahnu, jedu rovně na svodidla, kde už pár aut přede mnou dle ohybu a různých barev již nechtěně parkovala , prdel hřebíky štípe a nějákým zázrakem nakonec zatočím a nebourám. Dojedu silničáře sypač, říkám si díky bohu, protože cesta opravdu šílená, jedu za ním 15 km a ono z něje nevypadne ani smítko, až tak 2 km před benzínkou kam zahnul na kafíčko začal házet a to poctivě. Zastavím tedy taky a říkám, vždyť Vám to na tom nejhorším úseku vůbec nesypalo.....blbost, sypalo No a pak když viděl, že docela bublám, takže mu to prejže zlobí, to jsou magoři, to nemá obdoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Před hodinou, African napsal: Jsem se včera vracel z hor, poslední km naše kotěhůry normální kluziště...zahnu, jedu rovně na svodidla, kde už pár aut přede mnou dle ohybu a různých barev již nechtěně parkovala , prdel hřebíky štípe a nějákým zázrakem nakonec zatočím a nebourám. Dojedu silničáře sypač, říkám si díky bohu, protože cesta opravdu šílená, jedu za ním 15 km a ono z něje nevypadne ani smítko, až tak 2 km před benzínkou kam zahnul na kafíčko začal házet a to poctivě. Zastavím tedy taky a říkám, vždyť Vám to na tom nejhorším úseku vůbec nesypalo.....blbost, sypalo No a pak když viděl, že docela bublám, takže mu to prejže zlobí, to jsou magoři, to nemá obdoby Vzdyt to musi prece videt v zrcatku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Vzdyt to musi prece videt v zrcatku ne? Já si myslím A zajímavé, že tak 2km před benzínkou začal sypat....Dle mého názoru čím méně v poslední době chumelí, tím více šetří Já jsem jenom rád, že jsem někde nerozsekal auto, vezl jsem tři děcka a silnice jeden led. Do ostré zatáčky, kde mě to hodilo na svodidla jsem jel tak třícítkou, vlastně celých posledních dvacet kilometrů, Schumacher hadr Je tam zakázané solit kvůli spodním vodám, chápu, ale trochu písku na tam mohl hodit ten sedmilhář..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 1 hour ago, African said: Já si myslím A zajímavé, že tak 2km před benzínkou začal sypat....Dle mého názoru čím méně v poslední době chumelí, tím více šetří Já jsem jenom rád, že jsem někde nerozsekal auto, vezl jsem tři děcka a silnice jeden led. Do ostré zatáčky, kde mě to hodilo na svodidla jsem jel tak třícítkou, vlastně celých posledních dvacet kilometrů, Schumacher hadr Je tam zakázané solit kvůli spodním vodám, chápu, ale trochu písku na tam mohl hodit ten sedmilhář..... To mě tady strašně sere. Ty kraje/ města šetří pár korun v rozpočtu. Mezitím co v Rakousku když je předpověď, že bude sněžit, tak to zasolí dopředu. Aby to u nás stálo mld v lidské síle ve zpoždění a několik lidských životů. To je prostě věc, kterou asi nikdy nepochopím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna K tomu sypání - v zrcátku to možná není vidět, ale jistě to uvidí na přístrojovce, kde má napojenej celej posypovej systém, co veze za sebou. Za dávných dob se na tomhle šetřilo - celej systém byl na benzín/naftu a zvedal celému vozu spotřebu. No a když jsi nesypal, tak jsi našetřil 20l jak nic. Mě štve kontrola, co chodí snad každej rok na kvalitu spisů - jen tady každýho stresujou ( mě ne :-), ale cítím to kolem sebe a vadí mi to ), nažerou se a napijou, žádná změna se stejně neudála (já nic neměnil a kvalita papíru je furt stejná) a jen odváděj od normální práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Chumelenice, taková klasická bílá tma a do toho potkává člověk na silnici kretény s denním svícením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna koupil jsem si novou fičurinu do domácího fitka. Blbě přichystal a katapultoval kladku sám sobě na hlavu. Teklo ze mě jak z vola… žena doktora váhala zda šít, ale nakonec jen samo-doma ošetření “na Babicu” ala když nemáte rajčata, tak tam vražte kečup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Drž se chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Já takhle sám sebe včera ve fitku katapultoval čelem přímo na okraj osy, která trčela z klece, když jsem se protahoval a gumovým expanderem přivazanym na přilehlé hrazdě. Vypadalo to určitě komicky, ale fakt jsem chvíli viděl hvězdičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Hovorka Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Alese Harastu aka Alex77 znam tak pet let a mam podobnou, spatnou zkusenost. Po vsem dobrym na zacatku mi uz nekolik let dluzi prachy a nekolikery hodinky... Takze bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se