Maro Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Spíš druhý Kuncak, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 20 minutami, Maro napsal: Spíš druhý Kuncak, ne? Ja z toho pomalu vyrustam, přece jen uz jsem starší pan. Hopa do toho taky dospěje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 9 hodinami, safi napsal: Nemůže se nějaké onemocnění související se stářím projevovat zvýšenou agresivitou? Může to bejt přirozený, ale každá změna chování taky může mít organickou příčinu (s ohledem na vyšší věk různý formy demence, s menší pravděpodobností pak nádory, neuroinfekce, nebo i projevy nemocí "mimo hlavu"). Být Tebou to sleduju a při výraznějších změnách nebo rychlosti změny to řeším (praktik -> neurolog). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 5 hodinami, safi napsal: V tomhle to nastvani chapu, protoze pumpickar se proste na silnici treti tridy nepredjizdi. A to ani pri rychlosti 90km. Ale jedna rachejtle nebo projeti kola kolem pozemku … to jaksi duvodem neni. Libi se mi tvuj prisup k bezpecnosti - ani jsem nevedel, ze existuji radary na kolo. Ceho se bojim - ze mu pak nekdo muze dat do huby a nahoda je blbec - nechci pecovat o rodice - lezaka drive, nez to je nutne.. Hele, u nás podobnej příběh u dědy...je to staří atd. a nakonec to byl glioblastom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Jste mě vyděsili. Ale každopádně díky. Budu to sledovat. Problém je, že tátu nedostanu k doktorovi ani párem volů. Dokonce, když se hodně opařil vodou a chtěli si ho ve Vinohradské nechat na pár dní, tak odmítl.. Se mám na co těšit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna [mention=236]safi[/mention].........rikam si "tak dem na to ty pico bude fajt, hovnohlave zkurvenej pojd si pro lou panč a budes lezet s mirajem na pokoji. "...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Před hodinou, safi napsal: Jste mě vyděsili. Ale každopádně díky. Budu to sledovat. Problém je, že tátu nedostanu k doktorovi ani párem volů. Dokonce, když se hodně opařil vodou a chtěli si ho ve Vinohradské nechat na pár dní, tak odmítl.. Se mám na co těšit.. Možná ho za ty roky "jen" sere celý svět a je to jeho způsob jak se s tím vypořádat. Někdo obrátí nenávist vůči sobě a někdo ji může propagovat třeba takto. Tak ať to není nic horšího než jen nerudný dědek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 4 hours ago, bohus76 said: Hopa by se nám chtěl rvát Minule to byla ta slečna ve vlaku ( pokud si dobře vzpomínám) a teď toto. Druhý Rocky Hopa toho nakecá vždycky... 1 hour ago, safi said: Jste mě vyděsili. Ale každopádně díky. Budu to sledovat. Problém je, že tátu nedostanu k doktorovi ani párem volů. Dokonce, když se hodně opařil vodou a chtěli si ho ve Vinohradské nechat na pár dní, tak odmítl.. Se mám na co těšit.. Safi, tohle je na hovno situace. Může to bejt cokoliv od "nasranýho" stáří (vidím jich kolem sebe spoustu a dycky si říkám, kde se v těch stařících bere tolik agresivní zloby) až po reálnej zdravotní problém (což se nedá vyloučit). Doktor je tady základ. Bohužel vím, jaký to je mít doma rodiče, kterej odmítá lékařskou péči a buďto věci zcela ignoruje (táta) anebo je léčí po svým (máma). Oba už jsou pryč. Takže taky vím, že je extrémně těžký takovýho jedince k plášti dotáhnout. Dokud se nestane průser, bejvaj velmi zatvrzelý. Přesto bych to zkusil - nějak plíživě, pomalu a s nějakou motivací. Bohužel ale neporadím přesně, jen .. vydrž a zkoušej to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 1 hodinou, safi napsal: Jste mě vyděsili. Ale každopádně díky. Budu to sledovat. Problém je, že tátu nedostanu k doktorovi ani párem volů. Dokonce, když se hodně opařil vodou a chtěli si ho ve Vinohradské nechat na pár dní, tak odmítl.. Se mám na co těšit.. Děda byl doktor a bagatelizoval to...další neuro příznaky(zhoršené vidění, koordinace, wtf momenty jako otáčení se na dálnici,... ) přičítal stáří a diabetu. Nechtěl jsem tě vyděsit, ale neurologii bych zkusil, dědu bych tam dnes taky radši dnes dotáh, i když u glioblastomu je to skoro jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Díky všem! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Jsme na Hvaru a podělalo se autoTo bude dovolená! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Chjo... 22.7. převezmu auto z autorizáku, po generálce po 10 letech, kontrola, brzdy, rozvody atd... včera večer jedu pro Brňáky - po Gorkého a už chci zaparkovat kolem půlnoci... rychlost tak 40... rána... brzdy a toto... Takže odtah do servisu kde dělali vše od počátku nákupu nového auta. Ráno mi volají a... to vás někdo naboural? To jste si musel někde urvat atd... říkám jedu a todle se stalo... Nejsem úplně člověk co by chtěl lhát... 22.7 - cena za servis 35K... todle bude nevím... čekám na kalkulaci... na pojištění to nedám.. protože je to prostě uhnilé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 16 hodinami, vzduch napsal: Jsme na Hvaru a podělalo se autoTo bude dovolená! To je moje noční můra nejen v zahraničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 16 hodinami, vzduch napsal: Jsme na Hvaru a podělalo se autoTo bude dovolená! Pojišťovna nemá na Hvaru smluvního partnera k zapůjčení náhradního vozu. Nejbližší je ve Splitu, jestli si prý můžu dojet. Plavat umím, ale toto nedám. Abych jen nehanil. Pokud si seženu zapůjčení auta na Hvaru sám, tak to proplatí S.ru na to, budu se válet. Teď jsem zvědavý, jak pořeší odtah z té naší zátoky a náhradní auto na cestu domů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 47 minutami, Tomsn napsal: Chjo... 22.7. převezmu auto z autorizáku, po generálce po 10 letech, kontrola, brzdy, rozvody atd... včera večer jedu pro Brňáky - po Gorkého a už chci zaparkovat kolem půlnoci... rychlost tak 40... rána... brzdy a toto... Takže odtah do servisu kde dělali vše od počátku nákupu nového auta. Ráno mi volají a... to vás někdo naboural? To jste si musel někde urvat atd... říkám jedu a todle se stalo... Nejsem úplně člověk co by chtěl lhát... 22.7 - cena za servis 35K... todle bude nevím... čekám na kalkulaci... na pojištění to nedám.. protože je to prostě uhnilé... To se mi před lety stalo na Mondeu Mk4 co jsem měl. Jedu, rána a zvuk jako když jedu po ráfku. Tak zastavím a tam taky takhle ležel tlumič a pěkně jsem ho potahal za sebou. Taky uhnilo uchycení. Pak mě dostala do kolen cena nového. Aftermarket se prý dělá/al pouze pro diesel, já měl benzín. To bylo dražší díl než na Jaguar XF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 1 minutou, Steke_m napsal: To se mi před lety stalo na Mondeu Mk4 co jsem měl. Jedu, rána a zvuk jako když jedu po ráfku. Tak zastavím a tam taky takhle ležel tlumič a pěkně jsem ho potahal za sebou. Taky uhnilo uchycení. Pak mě dostala do kolen cena nového. Aftermarket se prý dělá/al pouze pro diesel, já měl benzín. To bylo dražší díl než na Jaguar XF. Hm, což o to... já bych čekal, že před 14 dny byl stav +- stejný... najeto cca 200km po městě. Tzn pokud by mi někdo řekl na kontrole je potřeba vyměnit tak nechám vyměnit a nemusím řešit ještě zadní nárazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Tak o korozi můžu dát školení, dal jsem si pár pracovních víkendů, teď už jen odrezovač, barvu a vosk a fyzio na záda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna @DavidLC Neboj, kilo sa ti odmení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 7 hodinami, wawrik napsal: @DavidLC Neboj, kilo sa ti odmení Budeme mít hlubší vztah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna tohle mě celkem překvapilo od tlustých.... https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-brasnarstvi-tlusty-a-spol-deli-dny-od-insolvence-zakazniky-prosi-o-nakup-zbozi-40483187#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest247_clanky_podle_okresu_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se