kuncák7 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami V úterý jsem se po dlouhé době rozhodl jet metrem a hned mě lapil revizor- lítačku mám, ale zjistil, že mi už praskl ten plast ( po cca 11 letech není divu )- tak mi poradil, že na DPP mi to ve středu vyměněj, protože v úterý by tam můj přečin vidět nebyl. Tak jsem se tam vypravil dnes a byla to ztráta času - paní mi oznámila, že jim to od středy nefunguje a že nic víc neví, ať se obrátím na magistrát ( oni víc neví, vyvěšovat informaci o nefunkčnosti vyvěšovat žádnou nebudou a revizora mám případně odtáhnout k validátoru ať si ověří, že mám zaplaceno ). Odjel jsem zpět, no a co se nestalo - stanici před prací jsem padl na stejnou revizorskou dvojici ( já byl nastartovanej jak blázen ). Nakonec jsem se jim vykecal, proběhlo společné zasmání a byl jsem propuštěn. Na závěr jsem z práce volal na magistrát ( je to zřizovatel téhle úžasné karty ) a prý o ničem nevědí, nikdo jim nic neoznámil a že to už prý zase funguje. Kašlu na to, udělám si aplikaci do telefonu a když ho rozsednu nebo zapomenu, tak mám prostě smůlu stejně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 1 hodinou, kuncák7 napsal: V úterý jsem se po dlouhé době rozhodl jet metrem a hned mě lapil revizor- lítačku mám, ale zjistil, že mi už praskl ten plast ( po cca 11 letech není divu )- tak mi poradil, že na DPP mi to ve středu vyměněj, protože v úterý by tam můj přečin vidět nebyl. Tak jsem se tam vypravil dnes a byla to ztráta času - paní mi oznámila, že jim to od středy nefunguje a že nic víc neví, ať se obrátím na magistrát ( oni víc neví, vyvěšovat informaci o nefunkčnosti vyvěšovat žádnou nebudou a revizora mám případně odtáhnout k validátoru ať si ověří, že mám zaplaceno ). Odjel jsem zpět, no a co se nestalo - stanici před prací jsem padl na stejnou revizorskou dvojici ( já byl nastartovanej jak blázen ). Nakonec jsem se jim vykecal, proběhlo společné zasmání a byl jsem propuštěn. Na závěr jsem z práce volal na magistrát ( je to zřizovatel téhle úžasné karty ) a prý o ničem nevědí, nikdo jim nic neoznámil a že to už prý zase funguje. Kašlu na to, udělám si aplikaci do telefonu a když ho rozsednu nebo zapomenu, tak mám prostě smůlu stejně. DPP Rules : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami před 19 hodinami, Gustaf napsal: Těhle zmrdu jsem pozabíjel....no, vypouštějí při tom moc příjemnou vůni Já si k večeru udělal čaj, v kuchyni jenom světlo pod linkou, zmáčknul jsem do hrnku citrón, zamíchám a říkám si, sakra, to je nastříkaný nějakou svinskou chemií, to pít nebudu ... Už jsem to chtěl vylejt a jak jsem se sklonil nad hrnek, smrad šel od podlahy - já tu bestii rozšlápl! Zamořilo to pak celou kuchyň! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno před 40 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 40 minutami před 2 hodinami, milomac napsal: Já si k večeru udělal čaj, v kuchyni jenom světlo pod linkou, zmáčknul jsem do hrnku citrón, zamíchám a říkám si, sakra, to je nastříkaný nějakou svinskou chemií, to pít nebudu ... Už jsem to chtěl vylejt a jak jsem se sklonil nad hrnek, smrad šel od podlahy - já tu bestii rozšlápl! Zamořilo to pak celou kuchyň! Mně ten brouček ploštice vletl na chatě do sitka s louhovanym čajem. Taky po ochutnání nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se