Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 20:54, zceyee napsal:

@FantasticFabio to mas za ty dobry skutky. :D Sel si zpatky? Kdyz prepocitaji kasu nesedelo by jim to.

Rozšířit  

Nešel jsem zpátky, vím že když se něco takového semele, vezme se kasa a jde se přepočítávat….už jsem to s nima absolvoval kdysi , když

mi vrátili víc.  Nešel jsem , nebyl totiž čas….ale zkusím se zeptat jestli jim v pátek na 1 kase nepřebývalo pětikilo….a uvidím…. Už jsem se s tím pětikilem rozloučil! Díky své blbosti ! 

Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 11:50, FantasticFabio napsal:

..

Rozšířit  

Kdybys ho vyhodne investoval do krypta, dopadl bys stejně. Takhle třeba aspoň prodavačka měla k večeru radost že má trochu lepší dyško a bude mít o pár čokolád bohatší velikonoce. Ja vim, wishful thinking, ale kdyby se vyplnilo, udelal si vlastne dalsi dobry skutek. :D

Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 11:57, zceyee napsal:

Kdybys ho vyhodne investoval do krypta, dopadl bys stejně. Takhle třeba aspoň prodavačka měla k večeru radost že má trochu lepší dyško a bude mít o pár čokolád bohatší velikonoce. Ja vim, wishful thinking, ale kdyby se vyplnilo, udelal si vlastne dalsi dobry skutek. :D

Rozšířit  

Asi máš pravdu….. stejně sem se šel zeptat, bylo mi řečeno , že jim kasa vyšla….. ale že děkujou za informaci. Taky jsem jim řekl, že je to hlavně moje blbost…..  Teď teda nevim, za co vlastně děkovali….🙈 pro příště ví , že  já sem ten blbec , co neumí a nechce počítat😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 11:37, kuncák7 napsal:

Dekuju, usetrils me dalšího ztraceného času ( ja se na ten film těšil jak malej, ale zatím neměl čas si ho pustit, ted to nechám uležet a kouknu, až bude čas). 

Rozšířit  

Nemas za co. Treba se Ti to bude libit, sto lidi, sto chuti ;-). Mne treba nebavi ani Hery Trotl, ani Hra o truny a pod. Ale ten Oppenheimer vylozene zklamani. Jako hodinu agitka, kdy se resi, jestli sou komousi hodni nebo zli. A ze Einstein je vlatne "blbec"... Proste nic kloudneho "kolem projektu Manhattan" sem tam za hodinu nezaregistroval. Treba se to pak zlepsilo, ale ja to nedal. Jako kdyz to srovnam s ruskou tvorbou poslednich let, kera je agitka prvoplanovite, jako treba Vremja pjervych, Saljut 7, tak jim Oppenheimer (ten film) nesaha ani po kotniky.

Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 14:28, Xenomorfus napsal:

Nemas za co. Treba se Ti to bude libit, sto lidi, sto chuti ;-). Mne treba nebavi ani Hery Trotl, ani Hra o truny a pod. Ale ten Oppenheimer vylozene zklamani. Jako hodinu agitka, kdy se resi, jestli sou komousi hodni nebo zli. A ze Einstein je vlatne "blbec"... Proste nic kloudneho "kolem projektu Manhattan" sem tam za hodinu nezaregistroval. Treba se to pak zlepsilo, ale ja to nedal. Jako kdyz to srovnam s ruskou tvorbou poslednich let, kera je agitka prvoplanovite, jako treba Vremja pjervych, Saljut 7, tak jim Oppenheimer (ten film) nesaha ani po kotniky.

Rozšířit  

Hru o truny jsem neviděl, netusim vůbec co to je a ani neplanuju v tom směru nic měnit. Trochu jsem si myslel, že tam bude právě vic o projektu Manhattan, neco nového. Nechám to uležet, někdy kouknu.

Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 18:54, kuncák7 napsal:

Hru o truny jsem neviděl, netusim vůbec co to je a ani neplanuju v tom směru nic měnit.

Rozšířit  

Mal som to rovnako.
Ked uz boli vonku vsetky serie a relativne este dlho potom ako sa uz serial prestal tocit si vravim, ved skusim aspon S1E1, o com kazdy hovori...

...som nevysiel z mojho domaceho kina asi tyzden. Sprcha raz za cas, pivnicu mam hned vedla, takze pivo/vino/slivovica boli po ruke, v praci bolo akurat volnejsie a aj tak sa neholim 😅 

• Haha 2
Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 9:56, EpsteinBarr napsal:

Mal som to rovnako.
Ked uz boli vonku vsetky serie a relativne este dlho potom ako sa uz serial prestal tocit si vravim, ved skusim aspon S1E1, o com kazdy hovori...

...som nevysiel z mojho domaceho kina asi tyzden. Sprcha raz za cas, pivnicu mam hned vedla, takze pivo/vino/slivovica boli po ruke, v praci bolo akurat volnejsie a aj tak sa neholim 😅 

Rozšířit  

Hele, na tohle mi stačil Pán Prstenů- já to vůbec neznal a furt se divil, co to lidi furt citujou a melou. No a pak jsem dal v kině Aero všechny díly dohromady a pak si to musel i přečíst ( to mě bralo mnohem víc ). A jak píšeš, skoro jedním dechem a vše :-))).

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 12:38, kuncák7 napsal:

Hele, na tohle mi stačil Pán Prstenů- já to vůbec neznal a furt se divil, co to lidi furt citujou a melou. No a pak jsem dal v kině Aero všechny díly dohromady a pak si to musel i přečíst ( to mě bralo mnohem víc ). A jak píšeš, skoro jedním dechem a vše :-))).

Rozšířit  

Já si tohle všechno nechávám na důchod 😀

Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 12:38, kuncák7 napsal:

Rozšířit  

Tak já to mám jinak, nechal jsem se přemluvit a šel jsem s partou na Pán prstenů a v kině jsem se strašně nudil.

Odesláno

Oppenheimer je za mě vyloženě promarnena příležitost. Ten námět má na to, aby z toho vylezlo něco super, ale to se toho nemůže chopit totální patlal (sorry všem fanouškům Nolana). Ten člověk bohužel trpí utkvelou představou, že umí psát scénáře, ale bohužel neumí. Takže to dopadlo stejně jako vždy (nebo abych byl fér, jako u vseho, co jsem viděl a zanechalo to ve mě dost, že si to pamatuju, což je z hlavy asi hlavně Dunkirk a Inception).

Za mě ten film měl skončit tím výbuchem a mohl to byt obstojny blockbuster (nic extra, ale celkem OK). Vše co přišlo pak, byl pokus o nepovedené vztahové drama, kdy si někdo uvědomil, že potřebuje ještě odvypravet minimálně půlku příběhu, ale zjistil, že na to má 20 minut. A pak si jeste uvedomil, ze to je pro ameriku, tak tam musi byt last minute twist, vse se v dobré obratit a mit tam nenapadneho hrdinu. Takže všechno nesmyslné, zkratkovite, sablonovite, americké (v tom spatnem slova smyslu).

Takže jo, na netflixu při volném večeru asi OK se na to mrknout, ať člověk ví, ale to je tak všechno.

• Like 1
Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 17:26, Maro napsal:

Oppenheimer je za mě vyloženě promarnena příležitost. Ten námět má na to, aby z toho vylezlo něco super, ale to se toho nemůže chopit totální patlal (sorry všem fanouškům Nolana). Ten člověk bohužel trpí utkvelou představou, že umí psát scénáře, ale bohužel neumí. Takže to dopadlo stejně jako vždy (nebo abych byl fér, jako u vseho, co jsem viděl a zanechalo to ve mě dost, že si to pamatuju, což je z hlavy asi hlavně Dunkirk a Inception).

Za mě ten film měl skončit tím výbuchem a mohl to byt obstojny blockbuster (nic extra, ale celkem OK). Vše co přišlo pak, byl pokus o nepovedené vztahové drama, kdy si někdo uvědomil, že potřebuje ještě odvypravet minimálně půlku příběhu, ale zjistil, že na to má 20 minut. A pak si jeste uvedomil, ze to je pro ameriku, tak tam musi byt last minute twist, vse se v dobré obratit a mit tam nenapadneho hrdinu. Takže všechno nesmyslné, zkratkovite, sablonovite, americké (v tom spatnem slova smyslu).

Takže jo, na netflixu při volném večeru asi OK se na to mrknout, ať člověk ví, ale to je tak všechno.

Rozšířit  

Líp bych ten film nepopsal....

Totální propadák a zbytečně projebanej čas!

Odesláno

Takové hraniční téma : Odklady do školy. Poradna doporučila odklad, protože mrňous by byl nematematických činnostech v poslední nejslabší třetině (zejména psaní a související činnosti). Já si říkám.. co s tím. I když je v městské montessori školce, tak se bojím, aby neměl pocit, že je vůči svým kámošům ze školky méněcenný, protože oni jsou ready na školu a on ne. Tak trochu se v tom plácám. Budu rád za zkušenosti. 

Odesláno

Jestli půjde do Montessori školy tak podle mě by nebyl problém? Ale pokud do normální, tak bych asi zvážil odklad. Není kam chvátat a když pak bude v rámci ročníku starší a bude mít třeba menší náskok vůči ostatním tak se bude cítit lépe, že mu to jde. Než naopak kdyby šel teď. Toť můj názor, i když se nás osobně odklad netýkal.

Odesláno

My jsme chtěli a pak dali odklad sami od sebe a bylo to super rozhodnutí. Malá nebyla zdaleka jediná a užila si ještě rok školky a letos naskočila úplně ready a je nadšena. Zadnej problem.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

@safi

Myslím, že se v tom plácáš jenom ty ve své hlavě což chápu.

Klukovi je to jedno a užije si ještě rok svobody.

Dal bych na poradnu, ať se neplácá zbytečně i ve škole, když nemusí.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Dvojcata nar. 8.8. takze na hranici, boli testovane a jedna doporuceny odklad, druha nie, ale na koniec ho dostala - lebo sestra. No a na tej druhej bolo potom naozaj celkom vidiet, ze by ten rok v skolke asi dokazala vyuzit aj lepsie. Moj zaver, tie poradne celkom vedia co robia (teda asi, vacsinou).

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...