dtx Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
African Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Malířovi tady zbyla šedá barva stejná co máme na schodišti, tak jsem nabídl manželce že ji opravím nějaký fleky a odřeniny, bylo to fajnový mokrý a pak to uschlo.... no upřímně, nadšená z toho moc není Zkoušel jsem vysvětlit že to je moderní, ale je to marný, je to marný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Prochy68 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Musíš to udržovat mokrý, pak to bude v pohodě 2
FantasticFabio Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 2 hodinami, horal napsal: Dej kolem fleků rámečky, třeba to zabere. Přesně tak ! A zaúkoluj děti ať do toho otisknou ruce - dlaně ! Podle mě bude manželka mooooc ráda ! 1
Gustaf Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Musíš to udržovat mokrý, pak to bude v pohodě Jasný... ať se na to chodí vychcat 1
dykmore Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Náhodou, namaloval jsi to pěkně, řekl bych, že citlivě. Evidentně jsi nezasahoval zbytečně na místa, kde to nebylo potřeba. Nechápu s čím má manželka problém. 1
ragu Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Dobrej zaklad pro limewash, nechal bych to tak a ještě zjebal ženu, že nezná moderní techniky 1
VS Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Přilep tam izolepou banán, prodej za 100 mega a kup nový dům. 1
African Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Děkuji všem za cenné rady, vyhrává zatím ten banán
Harwey Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna african king of art Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
geometr Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna @Harwey a podals už @Africanovi na inzertní servery ten prodej za 100 mega?
hopa26 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) @African jsi můj bratr! elektirikář co nám přidělával světla v novém domě se při oddělávání bužírky z izolace říznul do prstu a jak se na štaflích lekl, zacákal celou stěnu mnoha velkými kapkami krve. na skvotně bílé výmalbě to teda svítilo fest. velmi mne urazilo a dotklo se mne, že manželka předem zasmušile pochybovala o mé schopnosti to přetřít tak, že to nebude vůbec vidět. každé odpoledne, kdy sem to opravoval to bylo horší a horší. elektrikářova krev byla velmi pravděpodobně tuze mastná, protože byl tlustý a jedl hodně pokrmů z prasečího základu. vymyslel sem teda, že to tak necháme na památku. čekal sem že to žena přijme a já neztratím tvář. to bylo kategoricky odmítnuto. nakonec sem pozval hocha, co nám maloval, aby celou zeď udělal tak, že to není vůbec poznat. když budeš chtít dám ti na něj kontakt... (ceny mírné , posměšky nulové) Upraveno 1. dubna uživatelem hopa26 3
ragu Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Tak z jinýho soudku - firma tě nechá projet třema kolama výběrovýho řízení jen aby ti na konci řekli, že seš sice super, ale vezmou interního kandidáta (kterýho pravděpodobně chtěli vzít už od začátku). Člověk má chuť se na to vysrat, kdybych neodešel z firmy s odstupným a fakt potřeboval práci hned, asi si to brzo hodím.
nickolas Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 3 hodinami, hopa26 napsal: nakonec sem pozval hocha, co nám maloval, aby celou zeď udělal tak, že to není vůbec poznat. když budeš chtít dám ti na něj kontakt... (ceny mírné , posměšky nulové) Já bych s dovolením to číslo poprosil. Taky jsem opravoval, v kuchyni a v ložnici...do obýváku už mě žena nepustila 2
Patrik Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Nemám rád nefér jednání se zákazníkem - aktuálně megaknihy.cz. Když si vyberete zboží z katalogu obchodu, tak je dražší, než když prokliknete z Google, Heureky, nebo Zbozi.cz. Stejná věc může stát 170 korun, 137 korun nebo 114 korun! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Josef01 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Nejsi sám. https://www.prahain.cz/byznys/zakaznici-objevili-tajemstvi-dana-browna-jde-o-ceny-obchodu-megaknihycz-25564.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se