Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
2 hours ago, Goran02 said:

Uvažování některých hrdinů... Ve služebním mailu včera zpráva na celou stránku, odeslaná ze soukromé adresy, nepodepsaná, na nejvyšší vedení a současně asi 200 zaměstnanců o tom, že nový režim home-office, snížený na 1 den v týdnu, připadá pisateli neakceptovatelný. A zase má někdo potřebu s tím ovlažit i ostatní. Jasně, každý se může ozvat a vyjádřit, ale ať se ozve kompetentním, odborům, ale jsme na služebním úřadě na úrovni ministerstva a tyhle výlevy o nesnesitelných podmínkách, direktivách, uvazování lidí za nohu ke stolu a odhánění odborníků, vyhrožováním, že se interní kauzy začnou dostávat ven. Tak s tímhle se ohánět morálkou a sounáležitosti s úřadem, z toho je mi... trpce. Tím spíš, že kdo ví, jak tu fungují HO, tak se pousměje. Tak jsem si anonymně ulevil taky, ale tady to od toho snad je. Howg.

Buď v klidu, podobný věci se dějou i v nadnárodních korporacích, byť obsah mailu bejvá spíš zaměřenej třeba na geopolitický dění nebo jiný interní věci.

U nás před rokem chtěli omezit HO na 2 dny v týdnu (globálně). Chodilo kolem toho spousta komunikace a nakonec to chcíplo a všichni jedou vesele dál původní model. Odpor osazenstva a argumenty byly asi silnější než vůle HR.

Jenže u nás je to trochu jinej setup. Každej tým se podle náplně práce řídí selskym rozumem (nebo dle manažera) a spousta lidí je v kanclu automaticky a neřeší nic. Já mám třeba celej tým i šéfa rozhrkaný v okolních zemích a v kanclu tudíž reálně nemám co dělat, ani s kým mluvit (kafe a krafání nepočítám). A logicky teda nemám důvod do officu jezdit, protože sedím na callech doma úplně stejně, jako kdybych byl tam.

O efektivitě HO můžeme diskutovat, jsem v zásadě doma posledních 5 let :). Ale vím, jak to myslíš...

• Dát hlas 1
Odesláno
před 38 minutami, Xenomorfus napsal:

My sme taky navrhovali, ze chceme HO, ale kupodivu nam to zamitli... 🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Xeno, sorry jako, ale ty jsi pořád u někoho doma... tak co bys jako chtěl... a ještě sem dáš fotku která tě usvědčuje.

To je vrchol drzosti totok...

• Haha 3
Odesláno
před 2 hodinami, Harwey napsal:

ze jo? urcite pri tom cakani len vysedava na gauci, popija kaficka, debatuje :))))

Jo jen aby. Všichni víme jak to v těch neslušných filmech začíná, přijede pohledný řemeslník...

Odesláno
před 7 minutami, Pandera napsal:

Jo jen aby. Všichni víme jak to v těch neslušných filmech začíná, přijede pohledný řemeslník...

Přesně, Xena je vpodstatě česká obdoba amerického čističe bazénů...

• Haha 2
Odesláno

Chlapci, fakt je ten, ze nas lidi dycky radi vidi, ale uplne z jinych duvodu 😛🤣

A zenske se vetsinou drzi za nos, kdyz jsou pobliz 😆

Jo a v zadnem z tech "filmu" neni nikdy "hovnocucar"... Tedy krome klipu od kluku z Gutalaxu 👍

• Like 1
Odesláno

Tak nejsem zrovna petrolhead, auta udrzuju funkcni, ale celkove vzato jejich stav nijak zasadne neprozivam. Presto kdyz jeden den najdu na cervenym aute sekanec ve dverich (nekdo musel svejma dverma fakt jebnout) a na druhym odrbanej naraznik (nejspis z podelnyho vyjizdeni z parkoviste, coz ocividne taky neslo neregistrovat), tak to lehce nasere. Listek - omluva, natoz pojistka pochopitelne nula. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Sad 2
Odesláno

Jojo zrovna 3 dny zpátky mi volala žena, že nějaký chlap zaparkoval vedle ní a jak vystupoval, flaknul dveřma do auta zatímco ona dávala dítě ze sedačky. Když mu řekla, že ji fláknul dveřma do auta, odsekl, že jí do ničeho nepraštil a odešel... plakala a ptala se, co ma dělat. Muj návrh, ať mu urazí zrcatko a jede, se jí, nevím proč, nezdál, takže to kokotovi prošlo a já mám na autě nový šrám.

• Sad 2
Odesláno
před 2 hodinami, warann napsal:

Tak nejsem zrovna petrolhead, auta udrzuju funkcni, ale celkove vzato jejich stav nijak zasadne neprozivam. Presto kdyz jeden den najdu na cervenym aute sekanec ve dverich (nekdo musel svejma dverma fakt jebnout) a na druhym odrbanej naraznik (nejspis z podelnyho vyjizdeni z parkoviste, coz ocividne taky neslo neregistrovat), tak to lehce nasere. Listek - omluva, natoz pojistka pochopitelne nula. 

Na tohle já už mám fobii. Jelikož auto něco stálo a musel jsem si na to vydělat, tak se o něj snažím pečovat. Stejně jako třeba o hodinky. 

Prostě nechápu lidi, co neberou ohled na cizí majetek. Zastaví a rozrazi dveře při vystupování a jebnou ti do auta a je jim to jedno. Proto se snažím vždy parkovat tak, abych toto eliminoval. Nejdále a třeba i přes dvě místa. Prostě na kokota, ale dokud lidi nebudou ohleduplný, tak to prostě dělat budu. 

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Otluky na parkovisti jsou nekonecny tema. Lid je casto prosty a zcela bezohledny. Skoda slov.

Me vcera vytocila cesta z Ceskejch Budejic do Brna. Chapu, ze jet tam na treti odpoledne neni nejlepsi napad, ale vyslednej cas cesty 3:15h me fakt nas*al.

Kdyz jsem vyrazel, ukazoval Waze cas 2:20h a nez jsem ujel prvnich 50 km, zacal dojezd narustat. A poslednich 40 km jsem jel pres hodinu. Wtf?

Pochopil jsem, ze se zjevne nekdo snazi dopravne Brno odriznout od sveta, ale to to ku*va nikomu tam nevadi? D1 total stau, objizdny klicky logicky zajebany taky a finalni 3 kilometry naprosta lahudka mestem.

Jsem zvyklej na prazskou hustotu, ale tohle byl uplne jinej level…

Odesláno
před 20 hodinami, Xenomorfus napsal:

My sme taky navrhovali, ze chceme HO, ale kupodivu nam to zamitli... 🤣

Ty hlavně řešíš zase howna  🤣🤣🤣🤣

Odesláno
Právě teď, kuncák7 napsal:

Ty hlavně řešíš zase howna  🤣🤣🤣🤣

....prace o howne, zivot na howno, tak co mi zbyva? 🤣🤣

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 50 minutami, KFL napsal:

Otluky na parkovisti jsou nekonecny tema. Lid je casto prosty a zcela bezohledny. Skoda slov.

Me vcera vytocila cesta z Ceskejch Budejic do Brna. Chapu, ze jet tam na treti odpoledne neni nejlepsi napad, ale vyslednej cas cesty 3:15h me fakt nas*al.

Kdyz jsem vyrazel, ukazoval Waze cas 2:20h a nez jsem ujel prvnich 50 km, zacal dojezd narustat. A poslednich 40 km jsem jel pres hodinu. Wtf?

Pochopil jsem, ze se zjevne nekdo snazi dopravne Brno odriznout od sveta, ale to to ku*va nikomu tam nevadi? D1 total stau, objizdny klicky logicky zajebany taky a finalni 3 kilometry naprosta lahudka mestem.

Jel jsi do Brna? Každý někdy dělá chyby?

• Haha 4
Odesláno
před 2 hodinami, KFL napsal:

Dnes tam jedu na treti z Chebu. :D 

Odesláno
před 2 hodinami, KFL napsal:

U Brna je to už " normální" stav, fšichni na to serou .... A ty ťukačky na parkovišti blázinec na druhou. Zastavit není kde a většina aut starší 10-15 let, přičemž majitelům je jedno když někoho " škrábnou" ,na jejich autě škoda nula nula nic a myslí si ( asi), že to tak mají všichni. 

Odesláno (upraveno)

Stve mne grafit v plynu. Kazdy rok (vetsinou jaro/podzim) musim pulku kotle rozebrat a vycistit.... Rozdelovac ma sice "filtr", ale to je jen takove "sitko". Pristi rok to prekopou na stredotlak a pak uvidim. Jestli to bude pokracovat, budu muset poridit na vedeni prumyslovy filtr 🤬.

Edit: Jo a taky mne se...stvou ceske eshopy. Magneticky filtr, vyroba Italie, u nas rozpeti 3-5k. Nejlevnejsi 2998,-, nejdrazsi 4990,-  kc. Na Allegru 1378,-. Coz vzhledem ke konstrukci a pouzitym materialum beru jako realnou cenu.Kdyby tam byl rozdil dve stovky, nereknu ani popel...

Upraveno uživatelem Xenomorfus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...