Prochy68 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Do konce prázdnin tě to potká Nepotka, bo uz nejezdim, maximalne na kolobrnde a tam by mi nekdo nejdriv musel prezout plaste. Kdybych jezdil, tak se takhle samo sebou nerouham . Ja jen jaka se z toho tady dela veda, ja je tenkrat asi pred 25 lety koupil, namontoval kufry na tretry, pocitove nastavil uhel, tuhost upnuti a jezdil. A ani mi nenapadlo ze bych mohl spadnout. No mozna tam trochu hrala roli nejaka ta zkusenost s klipsnama.... Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 [mention=1144]hopa26[/mention]určitě to není trapný. Prostě chceš poradit,tak se ptáš. Já třeba na ježdění s dětma mám nechaný svoje první kolo,co sem dostal před 25 lety a tam mám normální šlapky, protože v jednom kuse slejzám a s nášlapy by to nebylo úplně komfortní. Ty máš ale děti starší než já, takže i ta frekvence bude mnohem nižší. Fakt bych se nebál tam dát oboustranný SPD a ze začátku je hodně povolit. Pak stačí jen mikropohyb do strany a noha vyskočí. A pády? Já spadnul jednou. V lese strom přes cestu,tak jsem ho objížděl kolem volným terénem. Najednou to dál nešlo a já koukám, že padám do ostružin. A žena? Naplánoval jsem trasu výhradně lesem,loukou, prostě aby padala do měkkýho. Za celou dobu nic a pak si ustlala přede všema před bytovkou na štěrku:-) Prostě máš pak na co vzpomínat,to je celý. Nebo viz výše, budeš přírodní úkaz a nikdy nespadnes:-) Hele, ja samosebou taky parkrat spadnul (zlomenina berce, vyrazenej zub), ale urcite bych to neprikladal naslapum, ale spis svoji blbosti a nedokonaly technice,. tak to bylo mysleny .Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Prochy, já to pochopil. A fakt věřím, že někdo si takhle vtipně neustlal. Jen sem zatím takového osobně nepotkal. Všichni kolem mě lehli a nejčastěji někde před lidma, aby si to do smrti pamatovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Dopolední jízda Benešovsko. Už to v lesích není co bejvalo - teď je to samej kůrovec, polomy, rozes..aný cesty. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Pada se i bez naslapu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 tak jsem to celý přehodil na 28. A potvrdil jsem si opět, že jsem Pat&Mat - 2x jsem prorazil při montáži novou duši a zlomil jednu montpáku. Nakonec musel potupně ještě vyrazit do krámu dokupovat…. Teď už jen nebýt línej vepř a ráno si přivstat na ranní švih než se odvalíme na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 G-shocky nemam,tak zapujceno od manzelky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Dneska super počasí, tak jsem posunul svoje maximum ve vzdálenosti i převýšení Valašsko je fakt kouzelný kraj… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Včera super pojazdenie v Rakúsku. Je to tam fakt gravel heaven a hlavne človek hodiny nikoho nestretne. Bike po servise ide ako nový takže je to ozaj radosť pár fotiek: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Super fotky i výkony kluci.... já teď popíjím v minipivovarku po 50km a nám namířeno dál....snad cestou ještě jeden potkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Narazil jsem bohužel na další:D Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 5 hodinami, Gustaf napsal: Narazil jsem bohužel na další:D Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Jestli to bylo po dalších 50 tak je to cajk. A pokud je ten druhej přesně v půli cesty, tak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 33 minutami, Ajaj napsal: Jestli to bylo po dalších 50 tak je to cajk. A pokud je ten druhej přesně v půli cesty, tak gratulace No...byl asi po 13km....a nakonec to dalo necelých 116km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Klobouček dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 8 hodinami, Gustaf napsal: Narazil jsem bohužel na další:D Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Na tenhle já narážím poměrně často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 27 minutami, M.K. napsal: Na tenhle já narážím poměrně často Jejich pivo znám...ale přímo tam jsem byl prvně. A příjemně mě to překvapilo.... taková vesnická hospůdka a ceny tak nějak lidové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Ovlivněn nadlidskými výkony místních borců, jal jsem se dnes zdolat horu, ze které jsem měl cyklistický respekt. Lidí tam bylo, že jsem zažil atmosféru jak při dojezdu horské etapy TdF, lidi fandili bujarými výkřiky "debile", "idiote na kole", "co tu děláš, blázne", "kašpare", "zpomal", "nepraš" a "táhni" (pouze vtip, nikoho jsem nezajímal) a proto jsem dojel s dobrým pocitem, fyzicky i psychicky v pohodě Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dobrej tam musely být davy lidí klasicky. Jezdíme s mlaďochem každej rok, koukám jsme byli prakticky přesně před rokem taky a protože na bike tak jsme pak jeli z Pradědu Hladovou cestou dolů. Na spodní nádrž a nahoru na horní nádrž. Double Jeseníky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Když se tady zmínila atmosféra při dojezdu horské etapy Tour de France, tak já jsem si ji tam pár dní nazpět užil Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. a kousek jsem si dal i sám Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Včera jsem v rámci VRKopy zamířil směr Benešovsko. Nádherný odpoledne. Teplo tak akorát, vítr ok,ale hlavně pěkný a prázdný silnice. Dva highlighty: hospoda v Mrači. Ceny snad jak před krizí, porce neskutečný. A pak cukrárna Mazzetti v Netvořicích. Nebe v hubě. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se