Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Tak dneska přes Modrou hvězdu na kopřivový a štrůdl...

IMG_20230319_115046.jpg

IMG_20230319_120841.jpg

Fajnový jsi to měl, vozíš hajzl papír sebou? 😅 

Já dojel dom úplně kantáre a malá jestli nejdu na kolo, hmm, tak si to ještě dáváme 🥰

Jinak kdo ještě neujel na smartwatch a preferuje analog, tachák Cateye Padrone doporučuji všemi deseti, ta čitelnost za všech podmínek je opravdu parádní 👌 Dnes už nějaké ty skjezdiky, ale podmínky vyšším rychlostem bohužel nepřáli....

DSC_4342~2.JPG

DSC_4338~2.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@miliusportos jako pingl mě nabízel k tomu kafe, ale já si dal rádi další pivo :D

No a předtím hovězí vývar s játrovými knedlíčky.

@African hajzlpapir netřeba...polknul jsem 3 kousky a bylo mi fajn...i mix se strudlem. Na bajku člověk snese všechno :D

jinak holky ted taky jezdí, ale já už se valím. S nima jsem byl jezdit včera.

IMG_20230318_152155.jpg

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, hopa26 napsal:

můj první teréňák je doma, se těším.  :)

Screenshot_20230320_144516_Gallery.jpg

1679319725187_copy_1280x960.jpg

No krása, o víkendu jsem měl dvakrát Grand Canyon v košíku, ale nerozhoupal jsem se to odkliknout. Ještě dám šanci Treku s vyzkoušením... Jak dlouho jsi čekal?

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři

vysel par stovek pod padesat, ale jeste jsem ho neplatil. ( poprosil jsem kamarada, jestli by mi s nakupem nepomohl.) 

jinak jak si psal o kole pro pani, tak jsem ji vzal https://www.canyon.com/cs-cz/hybridni-kola/trekingova-kola/pathlite/pathlite-al/pathlite-7-wmn/2795.html?dwvar_2795_pv_rahmenfarbe=BK&dwvar_2795_pv_rahmengroesse=S&history=1,  jak meli tu vyprodej akci.

uz ho mam doma take slozeneho, dostane ho za tyden k narozkam.

moc toho nenajezdi, nevi o nem, tzn. prekvapko.  

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, hopa26 napsal:

vysel par stovek pod padesat, ale jeste jsem ho neplatil. ( poprosil jsem kamarada, jestli by mi s nakupem nepomohl.) 

jinak jak si psal o kole pro pani, tak jsem ji vzal https://www.canyon.com/cs-cz/hybridni-kola/trekingova-kola/pathlite/pathlite-al/pathlite-7-wmn/2795.html?dwvar_2795_pv_rahmenfarbe=BK&dwvar_2795_pv_rahmengroesse=S&history=1,  jak meli tu vyprodej akci.

uz ho mam doma take slozeneho, dostane ho za tyden k narozkam.

moc toho nenajezdi, nevi o nem, tzn. prekvapko.  

To je ideální stav...bajk zadarmo :D

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, hopa26 napsal:

Příjemná cenovka za carbon, tak přeji haldu najetých kilometrů bez kotrmelce 😉 Pěkně kolo 👍

Odkaz ke komentáři

Canyon měl jarní před sezónní slevy až 30%. Informace o tom tady proběhly. Poměrově cena / výkon jsou pořád na špici. BTW vyplatí se nakupovat za ceny v eurech. Česká cena výše uvedeného Exceedu je 68.299 Kč. 2699 EUR je cena platná pro Slovensko a Německo tj. cca 64.700 Kč. Při jarní slevě bylo to kolo pod padesát... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...