miliusportos Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Tak dneska přes Modrou hvězdu na kopřivový a štrůdl...To je bomba, tyhle ty komba, jako pivo a štrůdl, to jsi sem vždy schopnej dát opravdu jen na koleOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Tak dneska přes Modrou hvězdu na kopřivový a štrůdl... Fajnový jsi to měl, vozíš hajzl papír sebou? Já dojel dom úplně kantáre a malá jestli nejdu na kolo, hmm, tak si to ještě dáváme Jinak kdo ještě neujel na smartwatch a preferuje analog, tachák Cateye Padrone doporučuji všemi deseti, ta čitelnost za všech podmínek je opravdu parádní Dnes už nějaké ty skjezdiky, ale podmínky vyšším rychlostem bohužel nepřáli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 @miliusportos jako pingl mě nabízel k tomu kafe, ale já si dal rádi další pivo No a předtím hovězí vývar s játrovými knedlíčky. @African hajzlpapir netřeba...polknul jsem 3 kousky a bylo mi fajn...i mix se strudlem. Na bajku člověk snese všechno jinak holky ted taky jezdí, ale já už se valím. S nima jsem byl jezdit včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Jak se tady probiraly ty gravely, tak tady sem se pobavil, co na tom ten typek jezdi :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 můj první teréňák je doma, se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 (upraveno) před 1 hodinou, hopa26 napsal: můj první teréňák je doma, se těším. No krása, o víkendu jsem měl dvakrát Grand Canyon v košíku, ale nerozhoupal jsem se to odkliknout. Ještě dám šanci Treku s vyzkoušením... Jak dlouho jsi čekal? Upraveno 20. března 2023 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Super @hopa26 ať slouží....na kolik nakonec vyšel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 vysel par stovek pod padesat, ale jeste jsem ho neplatil. ( poprosil jsem kamarada, jestli by mi s nakupem nepomohl.) jinak jak si psal o kole pro pani, tak jsem ji vzal https://www.canyon.com/cs-cz/hybridni-kola/trekingova-kola/pathlite/pathlite-al/pathlite-7-wmn/2795.html?dwvar_2795_pv_rahmenfarbe=BK&dwvar_2795_pv_rahmengroesse=S&history=1, jak meli tu vyprodej akci. uz ho mam doma take slozeneho, dostane ho za tyden k narozkam. moc toho nenajezdi, nevi o nem, tzn. prekvapko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Před hodinou, hopa26 napsal: vysel par stovek pod padesat, ale jeste jsem ho neplatil. ( poprosil jsem kamarada, jestli by mi s nakupem nepomohl.) jinak jak si psal o kole pro pani, tak jsem ji vzal https://www.canyon.com/cs-cz/hybridni-kola/trekingova-kola/pathlite/pathlite-al/pathlite-7-wmn/2795.html?dwvar_2795_pv_rahmenfarbe=BK&dwvar_2795_pv_rahmengroesse=S&history=1, jak meli tu vyprodej akci. uz ho mam doma take slozeneho, dostane ho za tyden k narozkam. moc toho nenajezdi, nevi o nem, tzn. prekvapko. To je ideální stav...bajk zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Takový smíšený pocity z tohohle místa... Je tu krásně, ale ženil jsem se tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 53 minutami, M.K. napsal: Takový smíšený pocity z tohohle místa... Je tu krásně, ale ženil jsem se tu... Na rotundě ve Starém Plzenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 @Geodet Tak tak... Přesněji řečeno vedle rotundy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 V 20. 3. 2023 v 14:50, hopa26 napsal: můj první teréňák je doma, se těším. Fajnový bike, to je v carbonu? Na fotkách tak vypadá, ale zase pod padesát, hmm, to jsem asi mimo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 No to bude asi cena bez daně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 @African jj, carbon. https://www.canyon.com/cs-cz/horska-kola/cross-country-bikes/exceed/exceed-cf/exceed-cf-7/3128.html?dwvar_3128_pv_rahmenfarbe=WH%2FMC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 47 minutami, hopa26 napsal: @African jj, carbon. https://www.canyon.com/cs-cz/horska-kola/cross-country-bikes/exceed/exceed-cf/exceed-cf-7/3128.html?dwvar_3128_pv_rahmenfarbe=WH%2FMC Příjemná cenovka za carbon, tak přeji haldu najetých kilometrů bez kotrmelce Pěkně kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Díky moc. Jsem sám zvědav, jak mi to ježdění půjde, se strašně těším až vyrazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Canyon měl jarní před sezónní slevy až 30%. Informace o tom tady proběhly. Poměrově cena / výkon jsou pořád na špici. BTW vyplatí se nakupovat za ceny v eurech. Česká cena výše uvedeného Exceedu je 68.299 Kč. 2699 EUR je cena platná pro Slovensko a Německo tj. cca 64.700 Kč. Při jarní slevě bylo to kolo pod padesát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 V 20. 3. 2023 v 14:50, hopa26 napsal: můj první teréňák je doma, se těším. tak osazený to je pěkně, ale ta barva? Zas na druhou stranu to LGBT+ je dnes moderní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 udělali rám z toho co jim zbylo. (sem to koumal docela dlouho, až se mi ta bukanýr divočina nakonec začala líbit. lidi holt časem zbuzněj no. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se