vzduch Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu pro warran: Kdyby se holka rozhodla pro Triop, tak se ozvi, majitel, starý horolezec je můj kamarád, tak by jsme to nějak pořešili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 47 minutami, vzduch napsal: pro warran: Kdyby se holka rozhodla pro Triop, tak se ozvi, majitel, starý horolezec je můj kamarád, tak by jsme to nějak pořešili Moje holka je kluk (holku ma Afri), ale to neva, ozvu se a diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 3 minutami, warann napsal: Moje holka je kluk (holku ma Afri), ale to neva, ozvu se a diky. No jo, neděle odpoledne, už jsem unavený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 26 minutami, warann napsal: Moje holka je kluk (holku ma Afri), ale to neva, ozvu se a diky. Já mám oboje varianty Nejpohodlnější pro kluka byli od začátku Tarantuly od LS, které po něm teď holka dědí... Ale teď leze v Rock Pillars strike, šněrovací, které jsou taky velmi pohodlné, žádný tvrdý hardcore. V obou variantách vydrží hodiny bez bolesti a otlaků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu @African ok, diky za tipy. Tarantule jsou jasny, ty RP moc neznam, musim nacist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 26 minutami, warann napsal: @African ok, diky za tipy. Tarantule jsou jasny, ty RP moc neznam, musim nacist To bude asi vyběhlý model, mě je dal kámoš... myslím že teď se dělají na suchý zip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Ok uvidim. Blby je, ze u nas je Hudy a Rock point a dal uz nic, takze neni kde zkouset. Ty Ocuny maji primo jak je stena, takze sly vyzkouset, ale ty zrovna fakt tezce nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno sobota v 20:05 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:05 Shiffrinová, 98 vítězství. Neskutečné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno neděle v 15:02 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:02 35 let svobody 10 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno neděle v 15:27 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:27 (upraveno) před 24 minutami, Zdenek1307 napsal: 35 let svobody Je to tak a jsem za to vděčnej. Upraveno neděle v 15:27 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno neděle v 15:55 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:55 (upraveno) před 53 minutami, Zdenek1307 napsal: 35 let svobody Upraveno neděle v 15:56 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno včera v 09:09 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:09 Docela vtipné řešení https://www.cnews.cz/clanky/o2-brilantne-vyzral-na-telepodvodniky/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Tak nakonec ten včerejšek nebyl na prd, jak se rozjel- zub mam a zas vypadám jako model a dcera udělala realitní zkoušky ( no a mladší neter podepsala profi smlouvu na MMA, což mě moc netěší, ale co můžu). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Ženský holt začnou mlátit chlapy, no. Jednou to přijít muselo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se