gunman Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Chce dělat praktického lékaře, celé studium chodí pracovat na Jip a k poslední 2 roky k praktikům. Sama si zařídila stáže na prázdniny v Nepálu a Peru, kde ty praktiky viděla hodně na ostro. Dělá nám radost. 7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Fotbalová Sparta 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Už si ho nesu z trafiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Jaký je vlastně smysl dvou měsíčních ukazatelů? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Mam radost, že tu po drahné době (jeho nepřítomnosti nebo mé slepoty) vidím příspěvek Jardy @JaRooN Ačkoliv je to “jen” prodej. Nazdaaaar !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Dcerka se viditelně uzdravuje z nějaké virózy (už hraje nějakou střílečku), po neděli pomaže na trénink a pak mě potěšil výsledek Markéty Davidové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Kluk dostal lístky k svátku, tak jdeme na to Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince V 5. 10. 2024 v 18:39, childe napsal: Za mě ideální sport jsou šachy, mozek v zátěži má neuvěřitelné spalování Tiež si rád zahrám. Na akej úrovni to hrávaš? Prípadne aké máš ELO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince V 6. 12. 2024 v 16:52, Maxel napsal: Mam radost, že tu po drahné době (jeho nepřítomnosti nebo mé slepoty) vidím příspěvek Jardy @JaRooN Ačkoliv je to “jen” prodej. Nazdaaaar !! Zdarec kamarád. Jo, jen vyprodávám krabičky, které jsem nakoupil a de facto nenosím. Období syslení už mě opustilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince před 17 hodinami, KarolLopkar napsal: Tiež si rád zahrám. Na akej úrovni to hrávaš? Prípadne aké máš ELO? Brutálně dlouho sis rozmýšlel svůj tah - odepsat mu, málem jsi se dostal do časové tísně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Brutálně dlouho sis rozmýšlel svůj tah - odepsat mu, málem jsi se dostal do časové tísně NIečo ako Ding Liren v dnešnej hre To preto lebo som vtedy zrovna dohral a pozeral som sa, či tu ešte niekto hráva šach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Dorazila krabice od Afrických bratrů To jen kdyby ještě někdo přemýšlel co k Vánocům .... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Dorazila krabice z Anglie. Jak to teď mám vydržet do Vánoc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Letos padla. Hákovat zas až od 6.1. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince před 11 minutami, geometr napsal: Letos padla. Hákovat zas až od 6.1. Se máš, já ještě 2 dny ale jinak stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Já ještě zítra a v pátek tak na hodinku...a pak to samé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Potesilo mne, ze sem za hodinu a 40 minut stihl ze sichty (Ostrava-Trebovice) zajet do Kravar, prepsat motorku, pak navrat do Ostravy, podat ve Vitkovicach zadost o prodlouzeni zbrojaku (vcetne kontroly zbrani) a este se vratit dom do Hrabufky. To musim zapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Rozumím, já na začátku prázdnin namontoval tažné, ale až dnes jsem ho nechal dopsat v registru. Taky rád začínám novej rok s čistým stolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Ja to resim vetsinou hned. Zbrojak mi konci v breznu, nicmene pani mi volala v pondeli v !pul ctvrte!, ze od noveho roku se dost zvedaji poplatky. Ze mi posilali mejl (spis asi ne), tak jestli to pry stihnu do konce roku, usetrim. Taxem este vcera resil doktora. Maglajz. Do toho sem jel vcera na evidencku s dalsi XRV 750, bo bylo bez soli. A driv to prepsat neslo, bo "dovoz" Svycarsko a cekalo se rok. (Rezident, stehovani). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince Asi půl roku zpět jsem při couvání z parkovacího místa z kopce lehce zavadil o auto co parkovalo paralelně u chodníku. Na svým autě jsem nic nenašel a to druhý byl asi 20 let starej hodně jetej mamavan, takže jsem si nebyl jistej, jestli tam je něco novýho. Chvíli jsem hledal majitele, ale vraceli jsme se zrovna z předporodního screeningu a manželka potřebovala domu, tak jsem napsal lísteček a nechal ho za stěračem. Dnes mi přišla tahle SMS. Zahřálo u srdíčka. 2 1 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se