Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

V 5. 10. 2024 v 18:39, childe napsal:

Za mě ideální sport jsou šachy, mozek v zátěži má neuvěřitelné spalování 

Tiež si rád zahrám. Na akej úrovni to hrávaš? Prípadne aké máš ELO? 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 12. 2024 v 16:52, Maxel napsal:

Mam radost, že tu po drahné době (jeho nepřítomnosti nebo mé slepoty) vidím příspěvek Jardy @JaRooN
Ačkoliv je to “jen” prodej. Nazdaaaar !! :)

Zdarec kamarád. Jo, jen vyprodávám krabičky, které jsem nakoupil a de facto nenosím. Období syslení už mě opustilo 😁

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, KarolLopkar napsal:

Tiež si rád zahrám. Na akej úrovni to hrávaš? Prípadne aké máš ELO? 🙂

Brutálně dlouho sis rozmýšlel svůj tah - odepsat mu, málem jsi se dostal do časové tísně :cheers::thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, kuncák7 napsal:

Brutálně dlouho sis rozmýšlel svůj tah - odepsat mu, málem jsi se dostal do časové tísně :cheers::thumbsup_anim:

NIečo ako Ding Liren v dnešnej hre :D 

To preto lebo som vtedy zrovna dohral a pozeral som sa, či tu ešte niekto hráva šach    :cheers:

Odkaz ke komentáři

Potesilo mne, ze sem za hodinu a 40 minut stihl ze sichty (Ostrava-Trebovice) zajet do Kravar, prepsat motorku, pak navrat do Ostravy, podat ve Vitkovicach zadost o prodlouzeni zbrojaku (vcetne kontroly zbrani) a este se vratit dom do Hrabufky.

To musim zapit 😉

Odkaz ke komentáři

Ja to resim vetsinou hned. Zbrojak mi konci v breznu, nicmene pani mi volala v pondeli v !pul ctvrte!, ze od noveho roku se dost zvedaji poplatky. Ze mi posilali mejl (spis asi ne), tak jestli to pry stihnu do konce roku, usetrim. Taxem este vcera resil doktora. Maglajz.

Do toho sem jel vcera na evidencku s dalsi XRV 750, bo bylo bez soli. A driv to prepsat neslo, bo "dovoz" Svycarsko a cekalo se rok. (Rezident, stehovani).

Odkaz ke komentáři

Asi půl roku zpět jsem při couvání z parkovacího místa z kopce lehce zavadil o auto co parkovalo paralelně u chodníku.
Na svým autě jsem nic nenašel a to druhý byl asi 20 let starej hodně jetej mamavan, takže jsem si nebyl jistej, jestli tam je něco novýho. Chvíli jsem hledal majitele, ale vraceli jsme se zrovna z předporodního screeningu a manželka potřebovala domu, tak jsem napsal lísteček a nechal ho za stěračem.

Dnes mi přišla tahle SMS. Zahřálo u srdíčka.

IMG_6651.thumb.jpeg.29a139bf956b42a8f855fb851f5263ac.jpeg

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 7
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...