vzduch Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Já to mám do důchodu ještě 6 let, i tak si občas udělám radost s nádechem nostalgie. Nedávno jsem koupil vydání "Kapitána Klosse" a teď přemýšlím o "Čtyřlístku" 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Dneska mi přišel balík s hodinkama. Potěšilo mě, že to dobře dopadlo, protože... Dodával GLS, kurýr mi to po domluvě nechal na vrátnici, takže jsem to fyzicky nekontroloval. Nicméně jak jsem si to z vrátnice vzal, tak jsem si všimnul, že je v krabici docela díra. Po odchlípnutí jsem přímo uviděl krabičku s nápisem Casio. V tu chvíli jsem si uvědomil, že to je asi v pohodě a taky bylo. Hodinky v pořádku. Nicméně myšlenka... Díra vznikla náhodou a nic víc. Nebo jí tam někdo udělal schválně, trošku se vyzná a když viděl Casio, tak vyhodnotil, že nemá cenu riskovat problém, bo bylo jasné, že z toho bude pár korun. Na krabici byl štítek, kde byl název odesílatele, který napověděl, že tam můžou být hodinky. Tak nevím no, ale jsem rád, že to je v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Dnes jsem udělal poslední krok k tomu abych se mohl po dvou letech strávených nedobrovolně v PN (hematoonkolgie) vrátit do práce. Ten pocit mi stál za tu strastiplnou cestu. To co se mi honilo v hlavě, by vydalo na román. Absolvoval jsem nutná doškolení a přezkoušení a ve středu jdu do hókny. Kdo si něčím podobným prochází, nebo prošel , ví o čem mluvím. Mám zase pocit, že jsem platnej a prospěšnej. Všem kdo byli, anebo jsou v podobné situaci přeji ať jim zdravíčko drží a mohou se vrátit do normálního života. 16 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Wendeline, držím palce, a ať už si tam s doktorama chodíš jen pokecat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března V 12. 3. 2025 v 16:22, papun napsal: Dneska mi přišel balík s hodinkama. Potěšilo mě, že to dobře dopadlo, protože... Dodával GLS, kurýr mi to po domluvě nechal na vrátnici, takže jsem to fyzicky nekontroloval. Nicméně jak jsem si to z vrátnice vzal, tak jsem si všimnul, že je v krabici docela díra. Po odchlípnutí jsem přímo uviděl krabičku s nápisem Casio. V tu chvíli jsem si uvědomil, že to je asi v pohodě a taky bylo. Hodinky v pořádku. Nicméně myšlenka... Díra vznikla náhodou a nic víc. Nebo jí tam někdo udělal schválně, trošku se vyzná a když viděl Casio, tak vyhodnotil, že nemá cenu riskovat problém, bo bylo jasné, že z toho bude pár korun. Na krabici byl štítek, kde byl název odesílatele, který napověděl, že tam můžou být hodinky. Tak nevím no, ale jsem rád, že to je v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit No, ono není divu, že někdy dojde k poškození, pokud se zachází se zásilkami takto : Já jsem si sice před mnoha lety objednal z eshopu Certiny quartz, byl poškozený jak balík, tak i krabička hodinek. Samotné hodinky byly OK. Ale je možný i "jen" zájem se podívat dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 7. 3. 2025 v 8:20, vzduch napsal: Já to mám do důchodu ještě 6 let, i tak si občas udělám radost s nádechem nostalgie. Nedávno jsem koupil vydání "Kapitána Klosse" a teď přemýšlím o "Čtyřlístku" Rozšířit Včera burza - trh v PB a vezu si odtud- Kapitána Klosse, oba díly Čtyři z tanku a pes v brožovanem vydani, a doplnil jsem sbírku Karla Maye a Verneovek. Celkem 25 knížek. A ja se za to skoro styděl:-))), bral jsem to prodejci skoro z ruky a byl u jeho stánku skoro hodinu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března pro kuncák7: Čtyři z tanku a pes mám ještě od svého dětství. Čtyřlístky skončily v nenávratnu a na trhu stojí majlant. Mám svou knihovničku, kde mám knihy, učebnice, skripta, které mi něco daly, mám je rád a občas se k nim vracím. Knihy zabírají moc místa a tak využívám Knihobot. Na čtečku jsem si nezvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 7:39, vzduch napsal: pro kuncák7: Čtyři z tanku a pes mám ještě od svého dětství. Čtyřlístky skončily v nenávratnu a na trhu stojí majlant. Mám svou knihovničku, kde mám knihy, učebnice, skripta, které mi něco daly, mám je rád a občas se k nim vracím. Knihy zabírají moc místa a tak využívám Knihobot. Na čtečku jsem si nezvykl. Rozšířit Bohužel, ja jsem uplne stará skola- takže jednoznacne knizky. Trochu to koriguju, ale i tak jsem momentálně na skoro 8 tis. A ctyrlistky jsem nikdy nevyhodil, ale stejně mě chybí z prvních dvaceti 8 čísel. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Čtyři z tanku a pes mám ( někde) brožované od dětství...je to vydání s fotkami že seriálu... shodný bude asi Tvůj čerstvý úlovek (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 16:02, Kamil.K napsal: Čtyři z tanku a pes mám ( někde) brožované od dětství...je to vydání s fotkami že seriálu... shodný bude asi Tvůj čerstvý úlovek (?) Rozšířit Ano. V některých starších vydáních fota že seriálu nejsou ( tu mam tez ) a mam i tu " zprasenou" lepenou variantu, která držela pohromadě jen do otevření knihy. Byla to četba mého mládí ( seriál totiž nevím kdy šel, ja ho v tv propasl a narazil na něj dodatečně až v éře dvd- mam to někde komplet ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Já jsem, coby harant, napřed viděl seriál (jsem ročník 71) a pak hltal oba díly knížky . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Óóó Verneovky a Máyovky….. k tomu Sherlock Holmes, nebo Tarzan…..doplněno Foglarovkama….. to bylo počteníčko….. a ty seriály Curo Jiménez, Sandokan…… na německé televizi hlavně Colt für alle Fälle…… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Nerad bych zapomněl na komiks Lips Tulian ….. kde sem byl zcela ohromen kresbami žensky ženských postav….. ufffffff…..až sem se i teď opotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března A co takhle komiksy z Ohníčku, Profesor Dugan, Pavouk Nephila nebo Malý Vinnetou od Karla Franty, pamatujete někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Pamatuju, protože jsem starej. Měl jsem rád Boříkovy lapálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) , nojo, seriály. Ale já mám potěchu že tito borci to ještě nezabalili a mají jiný pořad na téměř stejné vlně. Prostě prča a rodeo. Clarkson Hammnod May. The Battle rages on. Upraveno 18. března uživatelem eloga ed 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 17. 3. 2025 v 17:30, FantasticFabio napsal: ….. a ty seriály Curo Jiménez, Sandokan…… Rozšířit tato spomienka ma celkom potesila , najma ten Curo, to som si ja uz nespomenul. Sandokan je nesmrtelny, vdaka tej pesnicke . Nj, serialy mojho detstva, a na kazdy dalsi diel bolo treba cakat tyzden A este Spadla z oblakov, Arabela ci Navstevnici.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března a co teprve tohle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Dneska dorazila četba. 40 let stará kniha. Koupil jsem ji ve skvělém stavu na Aukru za 19,- Kč. Jdu na to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března abc - Příhody malého boha, Příchod bohů, Kruanova dobrodružství Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se