Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za 510,- jsem pořídil nabíječku. Samo to pozná Nimh, Lion, komplet automatická. Umí i testovat a nabít pro dlouhé uskladnění. Každý slot umí pracovat samostatně. Jenom důležité dodat, že potřebuje zdroj, který není v ceně. Originální stojí asi 200,- případně stačí lepší nabíječka na mobil. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Diky @Bert za rozeslani SZ k objednavkam kalendare, ledy se pohnuly 👏👍

Uz jsem se bal, ze ho po dlouhych letech poprve nebudu mit na pracovnim stole.

Dobra prace a hlavne velke diky vsem, kteri se na jeho priprave podileji! 🙏

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Holka si sama vybrala k jedenáctým hodinky, podmínka byla Swiss made a průhled na strojek...je moje 😆

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2
Odesláno

Narozky slavím až 9.10, ale jsem ve volební komisi, takže slavím dnes. Můj sen splněn a asi mám nového koníčka ( to přání taky potěší ). 

• Like 30
  • Díky 1
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 57 minutami, kuncák7 napsal:

Narozky slavím až 9.10, ale jsem ve volební komisi, takže slavím dnes. Můj sen splněn a asi mám nového koníčka ( to přání taky potěší ). 

Ta je jak nová. Krása. Gratuluju

Odesláno
před 47 minutami, tommasini napsal:

Ta je jak nová. Krása. Gratuluju

Dcera dělá čištění vnitřku aut a její přítel leštění, kytovani, ,..... Auto jsem kdysi viděl a oblejzal ( jak z pohadky- pan 87 let, první majitel, roční nájezd cca 5 tis km, celkem najeto 130 tis). Tak si to pamatovala a dostala ho z pána. Upravím pár věcí a trada. Asi se tu odmlčím.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Normálně mi zase po dlouhý době regulérně ukápla slza...všechno nejlepší a ten nej dárek, je ten dopis, jsi frajer...

Odesláno
Právě teď, JR_2010 napsal:

Normálně mi zase po dlouhý době regulérně ukápla slza...všechno nejlepší a ten nej dárek, je ten dopis, jsi frajer...

Jo, auto mě potěšilo, ale ten dopis rozštípl. Já moc tyhle emoce nemám, ale bylo to tesny. 

Odesláno
před 14 hodinami, kuncák7 napsal:

Dcera dělá čištění vnitřku aut a její přítel leštění, kytovani, ,..... Auto jsem kdysi viděl a oblejzal ( jak z pohadky- pan 87 let, první majitel, roční nájezd cca 5 tis km, celkem najeto 130 tis). Tak si to pamatovala a dostala ho z pána. Upravím pár věcí a trada. Asi se tu odmlčím.

Tak to aby sis šel dělat místo v garáži. Přece to nenecháš na ulici ;)

Odesláno
V 18. 9. 2026 v 22:17, kuncák7 napsal:

Jo, auto mě potěšilo, ale ten dopis rozštípl. Já moc tyhle emoce nemám, ale bylo to tesny. 

Těsný? Kurva Martine já bulím jak želva!

Odesláno
V 18. 9. 2026 v 22:17, kuncák7 napsal:

Martine, já tedy nebulím, protože jsem tak trochu cynik, ale zdravě ti závidím a hlavně ti to přeju. Protože moje zkušenost je někde jinde. Svoji nevlastní dceru jsem vychovával od jejích čtyř let, všechno klapalo, fungovalo, o výchovu jsme se dělili se ženou (neboli s její matkou). Dcera si sama vybrala španělské gymnázium tady v Praze, prošla na výbornou, díky tomu, že moje bývalá žena je cizinka, má teď čtyři jazyky na úrovni rodilého mluvčího. Pak přešla na univerzitu v Glasgow, předloni odpromovala, unioverzitu jsem doplácel, přispíval na bydlení a přes svého švagra v Edinburghu pro ni sehnal auto, které jsem i zaplatil. Bohužel po našem rozvodu s její matkou, který proběhl naprosto klidně, bez dohadů, se mnou prostě přestala komunikovat. Nereaguje na FB, na maily, telefon na ni sice mám, ale bez odpovědí, prostě mě odřízla. No je to už šest let, srovnal jsem se s tím, ale to neznamená, že je mi to jedno. Někde vzadu to prostě pořád bolí a hlavně to nechápu. Asi to neptaří zrovna sem do "Co mě dnes potěšilo"... Tak pardon, že jsem se svěřil.

Odesláno
před 4 hodinami, Tittus napsal:

Martine, já tedy nebulím, protože jsem tak trochu cynik, ale zdravě ti závidím a hlavně ti to přeju. Protože moje zkušenost je někde jinde. Svoji nevlastní dceru jsem vychovával od jejích čtyř let, všechno klapalo, fungovalo, o výchovu jsme se dělili se ženou (neboli s její matkou). Dcera si sama vybrala španělské gymnázium tady v Praze, prošla na výbornou, díky tomu, že moje bývalá žena je cizinka, má teď čtyři jazyky na úrovni rodilého mluvčího. Pak přešla na univerzitu v Glasgow, předloni odpromovala, unioverzitu jsem doplácel, přispíval na bydlení a přes svého švagra v Edinburghu pro ni sehnal auto, které jsem i zaplatil. Bohužel po našem rozvodu s její matkou, který proběhl naprosto klidně, bez dohadů, se mnou prostě přestala komunikovat. Nereaguje na FB, na maily, telefon na ni sice mám, ale bez odpovědí, prostě mě odřízla. No je to už šest let, srovnal jsem se s tím, ale to neznamená, že je mi to jedno. Někde vzadu to prostě pořád bolí a hlavně to nechápu. Asi to neptaří zrovna sem do "Co mě dnes potěšilo"... Tak pardon, že jsem se svěřil.

Myslím, že tohle se nedá pochopit a je zbytečné si s tím lámat hlavu. Může za tím být víc okolností, jak slýchám z okolí - to víš, mají toho hodně, plno práce, přítele, zájmy a nebo pravděpodobně a to asi nejvíc je za tím vliv matky ...
Musí na to časem přijít sama s přibývajícím věkem, ale těžko říct. Jasně, že to uvnitř zabolí a není to tátovi jedno, chce vědět, jak se jeho dcera má a jak žije, ale ... Taky slýchám větu - a nemůžeš si za to taky trochu ty sám? To je v mém případě tak trochu i dost možné, ale zase říkám, jsme dospělí a teď nevím, jak to uvést a nenapsat to sprostě - prosit o navázání kontaktu (opakovaně volat, maily atd.) - tak to nebudu, pokud to doposud bylo bez reakce.
Zkrátka, zcela jistě v tom nejsi sám. Ano, příspěvek Kuncáka je nádherný a dojemný, každý táta by si to jistě takhle přál, ale holt každý to máme jinak a nebo tak jak to máme, jsme si to za léta vytvořili (a nebo zasloužili a nebo taky ne :)) ....

Odesláno
před 8 hodinami, Tittus napsal:

Ahoj, neboj že nevím o čem mluvis- holky od první ségry ( dvě dospělé, jedna ještě u nás v péči - berou mě jako tatu) a nevlastní dcera je vše jak má být, ale vztah i s mou druhou sestrou jsou na úplně jiné vlákno a její děti? Totéž co píšeš a to jsem je hlídal, vozil v kočárku, učil plavat,...... Teď ani neví, že mají strejdu. To je holt život.

Odesláno

Ve 22:30 venku 2 rány a vyšlehl plamen od sloupku s elektrikou před brankou, rozražená dvířka i zídka nad skříní je očouzená, vyhořelé pojistky ve hlavní domovní skříni. Ve 22.45 nahlášeno přes internet na ČEZ distribuce, ve 23:00 přišla potvrzující SMS, ve 23:20 už stojí před barákem auto s technikem a v 0:20 všechno funguje. Velký palec nahoru za rychlou opravu👍🙏  Prý to byl slimák, co vlezl do skříně a zkratoval fáze😂

• Haha 4
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...