Frostie Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Pamatuju se za svýho mládí, že Startky stály 4,- Kčs. Kolik stojí dneska?No, asi 115 kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Dneska je kouření drahej špás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 To uz poslednich 20 let. Ale nezlepsuje se to, pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 10 hodinami, Geodet napsal: Dneska je kouření drahej špás. Jj, známého přistihla manželka a stálo ho to rozvod . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 taky se stařenama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ne, od mladé holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Už to ladím, počasí je na naší straně Než nám to zavřou že Otevření areálu plánujeme na první víkend v prosinci - 4. a 5.12. ! Přijedete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 ty vlastníš lyžařskej areál? Počasí je super, snad lyžování nezavřou, to mě přišlo jako jedna z největších demencí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 2 minutami, Lamiczka napsal: ty vlastníš lyžařskej areál? Počasí je super, snad lyžování nezavřou, to mě přišlo jako jedna z největších demencí Rád bych, ale myslel jsem počasí přeje nám lyžařům U nás tedy fajnově dnes sype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) @African U nás se taky solidně sype. Bydlím na Blanensku a odřízlo to tady některý dědiny. Vypadá to super, vlastně bych měl standardně radost jak děcko, ale vlastně je to věc, která mě brutálně štve, že jsem v noci ani nespal, proto jsem tu vypisoval ve 4 ráno. Zedník od začátku října sliboval udělat fasádu na baráku a furt to odkládal, až v půlce listopadu chytl covid, takže zima bez fasády a polystyren složenej u baráku pod sněhem. Druhá půlka ve stavbě, takže přes zimu bude problém dodělat vnitřky. Jsem na infarkt a nevím co stím... Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) @Lamiczka Bodeť by neodřízlo, když si sypač do vyhnálovů typu Olešná/Hořice vyrazí sice s radlicí, ale bez soli - když jsem ho pod kopcem u šraněk dojel a taktně se optal proč se tam teda namáhal, vyškrábal se na nezakrytou korbu a hrozně se divil že už tam nic nemá... Ale i tak mě potěšilo že jsem tam vyjel (holce ujel autobus na brigádu a nezabrala ani nabídka kompenzace z vlastní kapsy) a bez návštěvy pangejtu nějak doklouzal zpátky - no a teď volala že už je taky dole, takže do toho přimrzajícího marastu podruhé nemusím Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) před 49 minutami, Lamiczka napsal: Zedník od začátku října sliboval udělat fasádu na baráku a furt to odkládal, až v půlce listopadu chytl covid, takže zima bez fasády a polystyren složenej u baráku pod sněhem. Druhá půlka ve stavbě, takže přes zimu bude problém dodělat vnitřky. Jsem na infarkt a nevím co stím... No s tím náběhem na infarkt honem do nemocnice.. pokud ještě berou. Někdy se to sere. Mám kamarádku, které odložili pro Covid zjara operaci kyčle / TEP/ mezitím ji umřel manžel a poté brácha. Na začátku listopadu se konečně dostala do nemocnice k operaci - vše OK, byla přeložena do lázní. Barák ji hlídal syn - no a barák vyhořel. Debil si sušil údajně papričky či co, časový spínač nevypnul a v noci ho probudilo praskání z kuchyně... tak šel honit zloděje - a ony to byly dlaždičky, které žárem odskakovaly od zdi...... tak snad má letos vybráno. Proti tomu polysteren pod sněhem je prd... ale nevím, jestli Ti to nějak pomohlo :-). Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem mtruelle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @mtruelle To je fakt síla....vlastně pomohlo. Člověk sice může mít problémy, ale je to řešitelný, zdraví je přednější, někdy je ptřeba si uvědomit, že to co vnímáme jako průšvih je malá vlnka okresního formátu na rozbouřeným moři.... Ale sere mě ten zedník, to ne že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Zedník bude v klidu a teple doma a polystyren počká do jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Jo, jenže já topím v té části baráku elekřinou, takže objektivně díky tomu nehotovýmu zateplení vyfičí pár desítek tisíc "komínem"...dnes přijde na kafe, tak uvidím co z něho vypadne za nápady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Zveš svého zedníka na kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 U nás padá drobně, ale nic nezůstává....moc pěkný u vás @African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Potřebuju mu oznámit, že to kilo který má v materiálu odemě neuvidí, dokud ten materiál nebude spotřebovanej na stavbě a zároveň chci jasný termín po kterém mu ho nezaplatím vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Lamiczka napsal: @African U nás se taky solidně sype. Bydlím na Blanensku a odřízlo to tady některý dědiny. Vypadá to super, vlastně bych měl standardně radost jak děcko, ale vlastně je to věc, která mě brutálně štve, že jsem v noci ani nespal, proto jsem tu vypisoval ve 4 ráno. Zedník od začátku října sliboval udělat fasádu na baráku a furt to odkládal, až v půlce listopadu chytl covid, takže zima bez fasády a polystyren složenej u baráku pod sněhem. Druhá půlka ve stavbě, takže přes zimu bude problém dodělat vnitřky. Jsem na infarkt a nevím co stím... Nám se to taky vleče, sice pouze garáž, ale letos to je s dělníkama bída. Máme nalepený polystyren a lepidlo neschne, tak to máme pod plachtou i s lešením a topíme pod tím edit: můžeme být rádi, že minulý týden vytáhli fólii od střechy přes atiku a ten roztátý sníh nenateče dovnitř, snad Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Koukám to stejný. Taky to mělo být na části baráku, kde mám garáž a kancelář, takže je to kostka. Polystyren včetně spádových klínů, folii, ... na střechu dovezli, mám tam všechno, ale mám obavu, že něčeho podobnýho u mě schopni nebudou, ale uvidíme. Držím pěsti, co mám v okolí, tak je to všude podobný. Kamarád dokonce vyhodil stavební firmu ze stavby, když měl tak tři šáry baráku. Všechno vybroural, vzal si 4 měsíce dovolenou a barák nakonec stavěl sám...na Vánoce bude bydlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se