African Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 37 minutami, Prochy68 napsal: Jak foto? Video Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď ovšem koukám, že na jednom mi to docela frčí, tak vlastně proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Všechny dečka to přežily... Hodnotím jako úspěch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 10 minutami, African napsal: Teď ovšem koukám, že na jednom mi to docela frčí, tak vlastně proč ne Jsi král ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Úplnej Nepela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Teď ovšem koukám, že na jednom mi to docela frčí, tak vlastně proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Tvl hulim balkone a chechtam se na cele kolo Ale jses frajer, ja bych sebou jebnul jeste nez bych vlezl na led! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Laurel a Hardy, era nemeho filmu, digitalne upraveneho na dnesni technologie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 začátek byl brutál, ale po dvou hodinách už jakš, takš, už jsem si lajsknul i Jágr brzdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Klobouček,seš dobrej Afičane. Já bych to nedal,nestál jsem na tom takovejch dobrejch 47 let . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Sluníčko, na teploměru mínus 4, čas na koupání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 (upraveno) před 16 hodinami, African napsal: začátek byl brutál, ale po dvou hodinách už jakš, takš, už jsem si lajsknul i Jágr brzdu Jsi dobrej ! Respekt a to i za to, že ses nebál, že zalehneš nějaké dítě. Upraveno 19. ledna 2022 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 před 7 hodinami, Kapo napsal: Sluníčko, na teploměru mínus 4, čas na koupání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo jo. Krásný to dneska bylo. Jen to začíná být teplý jak…. Letos se asi díry v ledu nedočkám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Jezdím Pinďou pořád, ale až dneska jsem zaregistroval v nabídce moje oblíbené pochutiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-nebude-povinne-pro-nikoho-rozhodla-vlada-40384485#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=ny7EvMciP2h-202201191506&dop_id=40384485&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Jezdím Pinďou pořád, ale až dneska jsem zaregistroval v nabídce moje oblíbené pochutiny Pamatuju je za 2 kacky, kolik to je dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Jako, že se budeme bavit o tom, jak za socíku stálo mliko tři koruny a pivo dvě padesát? Díky, ale ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Spíš si myslím,že prochy má radost,že se stále dělají a to je fajn ne? Já taky pamatuju např.cigarety Start bez filtru stály 4 kačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 No já nevím, proto je tam ten smajlík. Hořické se vyrábí pořád, to je jasný (byť tedy Startky bez už asi nejsou sehnatelné ), potěšilo mě i to balení. Jo a @hopa26a další to určitě znají, já si tedy všimnul až minulý měsíc; Pendolina jsou pojmenovaný, teda asi ne všechny, ale dnes jsem trefil oba dva se jménem, ráno Štístko a odpoledne Šmudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Mají je za 39 korun... Ta diskuse je tady poslední dobou nějaká divná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Ja uz je nevidel ani nepamatuju, tak me to zajimalo, jestli to nekoho pohorsilo tak sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se