African Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 To je dost po dvou letech A liduprázdno, to miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 No sláva, tak jste se dočkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Tyvle, ono to klaplo tak užívej, kámo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Užívejte! Aspoň že tenhle týden počasi tady taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Nechval dne pred vecerem zatim se dostal tam. Ale jako spravny horolezec vi, ze kralici se pocitaj az po honu (az se dostane zpatky ) @African- kazdopadne uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Afri, užívej. A za mě, doufám, že sis hned pořádně lokkl vody, abys zjistil, že je furt slaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Youtube obnovilo kanál Martiny Kociánové Svobodné universum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Díkas kluci, jop, s těma děckama let ve dvě ráno upřímná radost Dnes relax, zítra začnu trochu makat ať jsou plíce ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Jaka je teplota a rosny bod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 před 17 hodinami, Prochy68 napsal: Jaka je teplota a rosny bod? Teplota vzduchu i rosný bod luxusní, pouze ještě dozvuky větru, který je tedy studený. Ten byl měl dnes ústavat a hlásí třicítky, pecka. Dnes tedy od rána na padnutí... mňam, to já rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 syp sem fotky, aspon nejake pozitivum konecne do tychto hnusnych dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 před 8 minutami, African napsal: Teplota vzduchu i rosný bod luxusní, pouze ještě dozvuky větru, který je tedy studený. Ten byl měl dnes ústavat a hlásí třicítky, pecka. Dnes tedy od rána na padnutí... mňam, to já rád Fotky prosím, bez tehle jistě stvacskych komentářů :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Asi taky vyrazim v dubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Tak vlastně nevím, jestli to patří sem, ale snad jo. Situace nás donutila elemenárně zprovoznit prázdnej byt a dnes manželka předala klíče Ukr. rodině. Tak mám celkem radost, že kromě poslanejch peněz pomůžeme i nějakým konkrétním lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 @warann Nebolo by odveci - ak má človek možnosť - s tými Ukrajinkami (teda väčšinou Ukrajinkami) aj obehať úrady. To je na palicu aj pre zdravého rodného Čecha/Slováka, nieto pre cudzincov bez znalosti jazyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 @wawrik Oni tady mají nějaký zázemí (příbuzný, co už tu jsou dýl), takže snad budou vědět co a jak. Jinak to samozřejmě není problém, ostatně cizinecký centrum máme u kanceláře přes dvůr a navíc kámoš pro ně dělá externě právničinu. Takže kdyby něco, máme plán b) ;-). Jinak je to paradoxně pán s dětma, žena mu umřela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 tohle je krása, mám podobnej pocit, jako když jsem měl hrát na besídce na flétnu a oni tu besídku zrušili, nekonečná blaženost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 V 25. 3. 2022 v 11:24, Prochy68 napsal: Asi taky vyrazim v dubnu Vůbec bych se toho nebál, je tady ta správná africká pohoda Včera nás vzalo taxi s průvodcem do městské džungle, řekl jsem, žádný turistický blbosti, prostě Egypt takový jaký je, no a děti pěkně čučeli tedy a upřímně já také, chvílemi jsme měli i trochu nahnáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 No já se nebojím, jenom z toho létání seru Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se