guzmic Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 @marty Krásný set a moony máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Na moony mi nějak nezbýva, šetřim na opětovnou návštěvu Kennedy space center. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Pak maj ty vlaky jezdit, když je 10 a tady se ještě spí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Mám za sebou naprosto pekelnej týden. Na povzbuzení už nefunguje ani chlast. Takže aspoň, že oblíbená probouzecí muzika nezklame: https://www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 To máš za trest tu muziku ? Raděj si něco dobrého nacpi do dýmky a relaxuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Nahodou Bella Ciao je super doporucuju La Casa de Papel a pak uz bude kazdemu znit v hlave porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Dnes jsem se hodně zasmál, ale jestli to není hrané, tak je to sakra k pláči - strana pirátů a její členka VID-20200627-WA0000.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Nevím jak ty, já nevidím piráty, ale blogerku Kateřinu Bartkovou. Tvoje představa, že kdo mluví o moři musí být pirát je divná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 1 hodinou, nettopejr napsal: Nevím jak ty, já nevidím piráty, ale blogerku Kateřinu Bartkovou. Tvoje představa, že kdo mluví o moři musí být pirát je divná Já Bartkovou neznám, na politiku kašlu a v mailu bylo uvedeno, že se jedná o členku pirátů, takže jsem to tam taky připsal. Zaujal mne místopis - jih rakouska x sever německa a pak samozřejmě " regulace " moře. Smál jsem se až za roh Svoje představy o moři a pirátech si spojuji s páskou přes oko, šavlí a lodí s plachtama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 2 minutami, Irwinek napsal: v mailu bylo uvedeno, že se jedná o členku pirátů, takže jsem to tam taky připsal Můžeš mi poslat emailovou adresu prosím? Je to naléhavé, psal mi můj velmi dobrá přitel z Annandalle, top města Nigérie, že my spolu dědicem 100.000.000,00 USD, které je potřeba urychlení jednat pro převod ze země. Navrhuji provizi pro mě ve výši 25%, kdy ty příteli poslat malá záloha a já vše zařídit pro ty můj přitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 (upraveno) Tohle je obyč buchta co nahrává blbosti na sociální sítě. Je to partnerka nějakýho sportovce. A tahle kauza s regulací proběhla celým českým netem. A v tom hovnu se ještě pak matlal její tatik, který veřejně obhajoval jak to myslela... Ta šou měla nejmíň tři díly. Upraveno 26. září 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 8 minutami, Irwinek napsal: Já Bartkovou neznám, na politiku kašlu a v mailu bylo uvedeno, že se jedná o členku pirátů, takže jsem to tam taky připsal. Řetězové maily posílá pětina seniorů. Je v našem zájmu odnaučit je to, míní lektoři https://zpravy.aktualne.cz/domaci/seniori-retezove-emaily-trollove-elpida/r~4bc1f5faef4a11e99d020cc47ab5f122/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 5 minutami, Bert napsal: Řetězové maily posílá pětina seniorů. Je v našem zájmu odnaučit je to, míní lektoři https://zpravy.aktualne.cz/domaci/seniori-retezove-emaily-trollove-elpida/r~4bc1f5faef4a11e99d020cc47ab5f122/ Jsem v klidu, senioři doma neumí ani otevřít e-mail a ti, co mi chodí do práce ani netuší, co to je :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jo, tak já té své vrstevnici, která mi zvedla náladu, řeknu, že jsi o ní napsal, že je senior a jsem tedy zatraceně zvědav, kdo nám tady bude dělat Root Admina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tak tohle je úplně jinej level tohleto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 40 minutami, Irwinek napsal: ....a jsem tedy zatraceně zvědav, kdo nám tady bude dělat Root Admina Prinejhorsim to prevezme majitel, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tohle je taky nádherná práce https://www.youtube.com/watch?v=E9prY3ky6Bo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Ty vogo, ty jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Všechno si udělal na 3D tiskárně, neskutečná trpělivost asi zoubek po zoubku ohlazovat otřepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Todle všechno sou píčoviny, kvůli kterejm nás ženský nenáviděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se