ragu Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Neznám pozadí tohohle sporu, každopádně jakejkoliv políček tomu senilnímu zkurvenci Dukovi beru jako důvod k radosti. Zejména takhle autoritativní. Snad z toho pár lidí z aliance pro život (nebo jak si říkají) dostane mrtvici.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-v-cirkvi-to-vre-biskup-porazil-kardinala-rozvedenym-se-muze-pozehnat-237867 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 (upraveno) Potěšilo. Kéž by to byla pravda až na tu přezdívku, kterou mě oslovuje máma. Upraveno 9. října 2023 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 A o hodinkach ani slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Zásilka včera v půl čtvrté odpoledne podána ve Švédsku, o půlnoci na CDG v Paříži a dnes v jedenáct dopoledne doručena na adresu v Liberci. Za mě, po zkušenostech se všema těma PPL, DPD, českou poštou, jednoznačně výborný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Gratulujem. Tak ale zas cenovo v porovnani trebars s tou postou je to inde ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 730 švédských korun ... prodejce žádnou jinou možnost nenabízel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Nedokázal jsem dnes nahodit ani jednu motorovku, tak jsem si půjčil Aku pilu, vyrazil do lesa a asi už nikdy více jinak. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 A dobrý je, když ti dojde baterka, tak máš padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Mě potěšil softbalový tým Locos Břeclav, když obhájil mistrovský titul extraligy mužů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Superrr Hoši mistři beachhhh volley mexicobyl to velkej nervák ta koncovka ve třetím, ale je to tam. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 před 6 hodinami, tikzot napsal: Superrr Hoši mistři beachhhh volley mexicobyl to velkej nervák ta koncovka ve třetím, ale je to tam. Paráda Neuveritelny historicky uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Vcera nic moc rano, jdu si takhle z nakupu, miji me parta deti s pancelkou a jedno z deti mi vrazi s usmevem do ruky toto. Ten svet mozna jeste neni zas tak moc v prdeli. Potesilo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 To je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Hej sakra mě tohle potěšilo !!!! https://www.fashionmagazin.cz/konec-s-obeznimi-modelkami-victorias-secret-se-po-hruznych-vysledcich-vrati-ke-stihlym-modelkam/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 před 5 hodinami, long napsal: Hej sakra mě tohle potěšilo !!!! https://www.fashionmagazin.cz/konec-s-obeznimi-modelkami-victorias-secret-se-po-hruznych-vysledcich-vrati-ke-stihlym-modelkam/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Super. Tak snad se teď ty plnoštíhlé nebudou přilepovat lepidlem k molu a bránit průchod modelkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Včera jsem pustil kousek semi v ragby ( zapomněl jsem na přenos ) a už to nevypl, paráda. Už se těším na druhé semifinále. A někdy si pokládám otázku, proč ten sport není u nás populárnější a koukáme se na bandu 22 simulantu a většinou i nekopu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Se při sledování ragby stydím, že jsem kdysi hrál fotbalA to jsem byl naštěstí gólman, ti něco snesou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Včera jsem pustil kousek semi v ragby ( zapomněl jsem na přenos ) a už to nevypl, paráda. Už se těším na druhé semifinále. A někdy si pokládám otázku, proč ten sport není u nás populárnější a koukáme se na bandu 22 simulantu a většinou i nekopu. Tak si pusť ze záznamu NZ-Irsko nebo JAR-Francie. To byla teprve reklama na rugby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 2 hodinami, vzduch napsal: Se při sledování ragby stydím, že jsem kdysi hrál fotbalA to jsem byl naštěstí gólman, ti něco snesou! Já taky a třeba zlomené najednou všechny prsty na rukách není pro každého . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 5 hodinami, kuncák7 napsal: Včera jsem pustil kousek semi v ragby ( zapomněl jsem na přenos ) a už to nevypl, paráda. Už se těším na druhé semifinále. A někdy si pokládám otázku, proč ten sport není u nás populárnější a koukáme se na bandu 22 simulantu a většinou i nekopu. Ragby sleduju poslednich 12 let a cim dele to trva tim vic se vzdaluju fotbalu. Jednoduse receno, shrnuto: opravdovy sport vs. umely sport. To porovnani je ve vsech smerech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se