atim Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Víkend na Orliku, krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 před 10 hodinami, atim napsal: Víkend na Orliku, krása Krása to sis delal sam ten kajak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Jojo, stavěl jsem to sám a trvalo mi to asi tři roky, možná čtyři -:) To jsou takový ty projekty, který se pečou dlouho, ale když se to nakonec podaří dotáhnout, tak to stojí za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Petr Čech - že chytal v zápase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Vítej na svět Leontýnko, jsi pod moji ochranou. S láskou děda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 @Daemonultimate wow, to je skvela zprava! Uzivej, dedecku, a Leontynce do zivota jen to nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 2 minutami, Murphy97 napsal: @Daemonultimate wow, to je skvela zprava! Uzivej, dedecku, a Leontynce do zivota jen to nejlepsi! Díky kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Daemonultimate: Velká gratulace dědovi a vše nej do života Leontýnce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 20 minutami, Kamil.K napsal: Daemonultimate: Velká gratulace dědovi a vše nej do života Leontýnce! Moc děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Nejlepší zpráva tohoto posraného roku a to že jeden z mých nejbližších je po týdnu boje o život ve stabilizovaném stavu Kurňa, to byl zase tejden po dlouhé době, nemít holka baletní představení celý víkend, tak ho normálně celý prochlastám....úleva dnes, opravdová úleva po celém těle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 1 hodinou, African napsal: Nejlepší zpráva tohoto posraného roku a to že jeden z mých nejbližších je po týdnu boje o život ve stabilizovaném stavu Kurňa, to byl zase tejden po dlouhé době, nemít holka baletní představení celý víkend, tak ho normálně celý prochlastám....úleva dnes, opravdová úleva po celém těle. V tu chvíli neexistuje nic důležitějšího a to je přece jasné. Dobře to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 4 hodinami, Zdenek1307 napsal: V tu chvíli neexistuje nic důležitějšího a to je přece jasné. Dobře to dopadlo Přesně Bude to ještě běh na dlouhou trať, ale to nejhorší je snad za námi....jedno ráno se vzbudíš a celý život na ruby, hrozný, ale takový je prostě život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Tyvle Afri, ty to musíš mít pořad pestrý. Tak hlavně že to bude snad dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 7 minutami, Gustaf napsal: Tyvle Afri, ty to musíš mít pořad pestrý. Tak hlavně že to bude snad dobrý No už to bude pomalu na knížku Každopádně mám pocit poslední dobou, že ta naše věková kategorie kolem pajdy je taková ta nejrizikovější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 @African To proto, že hlava si pořád myslí, že je mladá, ale tělo už má své roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Zamrznul mi mechanismus ve vchodových dveřích a nejdou otevřít. Potěšilo mě že se to stalo v okamžiku kdy jsem byl na vnitřní straně dveří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Že měli v DDR mé oblíbené ponožky a už je nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Na kolik to tam vyšlo? Jsou to ty stejné co je mají v Lidlu? Dnes jsem udělal s mladým vešák na klíče ( musel jsem ho k tomu trochu " dokopat" že ano ) A přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Zásilkovna - vaše zásilka je připravena k vyzvednutí. V sobotu!?! Potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 31 minutami, bohus76 napsal: Na kolik to tam vyšlo? Jsou to ty stejné co je mají v Lidlu? 9,90 é za 3 páry, ale hlavně že byly, tady jsem je nenašel (konkrétní typ, různé jiné druhy, jako ty v Lídlu jo, ale to není ono) a minulý rok jsem je neviděl ani tam (předvánoční nákupy s máti v Realu u Drážďan). Mě je v nich fajn, tady nemůžu najít alternativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se