Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Nejlepší zpráva tohoto posraného roku a to že jeden z mých nejbližších je po týdnu boje o život ve stabilizovaném stavu 🙏 Kurňa, to byl zase tejden po dlouhé době, nemít holka baletní představení celý víkend, tak ho normálně celý prochlastám....úleva dnes, opravdová úleva po celém těle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, African napsal:

Nejlepší zpráva tohoto posraného roku a to že jeden z mých nejbližších je po týdnu boje o život ve stabilizovaném stavu 🙏 Kurňa, to byl zase tejden po dlouhé době, nemít holka baletní představení celý víkend, tak ho normálně celý prochlastám....úleva dnes, opravdová úleva po celém těle.

V tu chvíli neexistuje nic důležitějšího a to je přece jasné. Dobře to dopadlo 👍

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Zdenek1307 napsal:

V tu chvíli neexistuje nic důležitějšího a to je přece jasné. Dobře to dopadlo 👍

Přesně 🤙 Bude to ještě běh na dlouhou trať, ale to nejhorší je snad za námi....jedno ráno se vzbudíš a celý život na ruby, hrozný, ale takový je prostě život.

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Gustaf napsal:

Tyvle Afri, ty to musíš mít pořad pestrý. Tak hlavně že to bude snad dobrý 🙂

No už to bude pomalu na knížku 😆 Každopádně mám pocit poslední dobou, že ta naše věková kategorie kolem pajdy je taková ta nejrizikovější...

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, bohus76 napsal:

Na kolik to tam vyšlo? Jsou to ty stejné co je mají v Lidlu? 

9,90 é za 3 páry, ale hlavně že byly, tady jsem je nenašel (konkrétní typ, různé jiné druhy, jako ty v Lídlu jo, ale to není ono) a minulý rok jsem je neviděl ani tam (předvánoční nákupy s máti v Realu u Drážďan). Mě je v nich fajn, tady nemůžu najít alternativu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...